Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joy Boy'dan bu kadar korktuğuna göre Luffy'nin henüz çözemediği ama yapabileceği şeyler var demektir. İmu'nun şeytanlarını tövbeye çağırıp imana getiriyordur belki. Şaka bir yana gerçekten şeytan formundan çıkartabilecek bir şeyleri olmalı yoksa Mihawk'ın bile bahsettiği herkesi müttefiki yapma gücü dezavantaj haline gelir. Düşünsene savaşta dünyayı yanında topluyorsun ama İmu bir kontrat çakıp hepsini düşmanın haline getiriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hikaye bitiyor gençler. Dikkat ederseniz E. Odanın elinde fazla etiket kalmadı, kalanlarla idare etmeye ćalışıyor.

Bu adam 1100 bölüm boyunca tekrar tekrar aynı temayı işledi, Luffy bir adaya çıkar, çıktığı ada ya kötülerce ele gećirilmiştir ya da geçirilmeye yakındır, Luffy döver ada kurtulur.

Son 2 arctır dikkat edin bu temayı islemiyor. Luffy Tanrı oldu çünkü, çıktığı bir adada Luffyden güçlü bir zalim kötü adam olmayacak. Bu yüzden Egghead ve Elbafı günlük güneşlik çizdi, bugüne kadar hiç Luffy bir adadayken o adayı işgale gelen kimse olmamıstı, 2 dir Luffy adaya çıkıyor ve adaya kötü adamlar damlıyor, işgal etmeye çalışıyor.

Yani rolleri tersine çevirdi Oda. Eskiden hep kötü adamın bulunduğu adaya Luffy çıkardı, şimdi Luffynin bulunduğu adaya kötü adamlar çıkıyor.

Burada bile Luffyi saklamak için ya Eggheaddeki gibi güçlerini unutturuyor ya da elbaftaki gibi saçma sapan uzak tutuyor. Adaya anons yapıyorlar Luffy duymuyor, Lokiyi hisseden Luffy Gabanın hissettiģi şövalyeleri hissedemiyor, Imu gelince çıkan kral hakiye bak Luffy nerde aşağıda yemek yiyor.

Luffyi güçlü yaptın eyvallah da bari buna uygun hikaye yazaydın. Misal Filonun başına iş gelseydi Luffy tayfanın yarısını elbafta bırakıp WCI gibi adadan ayrilsaydı. Biz de kafa rahat şekilde geri kalan tayfanın Imu dan küskü yemesini okusaydık. Benim 30 saniyede yazdiģım.senaryo şu Elbaf hikayesinden daha iyidir

Ben mi yanlış gördüm , sihir kitabındna tüfek mi çıkardı bu IM. @Alpamis Reis kusura bakma ama Nika da birşeyler yaratacak gibi. Şakasına gözlük felan yaratıyor diyorduk da , yarın kılıç kalkan çıkartıcak gibi duruyor :oleyo2:

Brogy'nin kopan kolu koptuğu halde bedeni takip etmeye devam ediyor, yani baltayı savururken bağımsız olsa da fiziksel olarak vücutla paralel hareket ediyor. Ölümsüz olanların ruhlarının kalan ömrü alınıyor ama ölümsüz bir beden veriliyor olabilir.

Büyü kitabıyla yarattığı tüfek ve benzeri yaratılan silahların hikayesi ne merak ettim. Şöyle bir hikayesi olszun, anlatımı da böyle lezzetli olsun.

Ben mi yanlış gördüm , sihir kitabındna tüfek mi çıkardı bu IM. @Alpamis Reis kusura bakma ama Nika da birşeyler yaratacak gibi. Şakasına gözlük felan yaratıyor diyorduk da , yarın kılıç kalkan çıkartıcak gibi duruyor :oleyo2:
Nika da ağacı yontup beyzbol sopası yapmış siyaha boyamış ve Satürnün fırlattığı atom bombası ayarındaki zehir toplarına vurarak ona geri gönderip 3 goruseiyi imha etmişti.

Imunun kitaptan tüfek çıkarması falan boş mevzular, Nikanın hayal gücü daha baskın gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık