Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika da ağacı yontup beyzbol sopası yapmış siyaha boyamış ve Satürnün fırlattığı atom bombası ayarındaki zehir toplarına vurarak ona geri gönderip 3 goruseiyi imha etmişti.

Imunun kitaptan tüfek çıkarması falan boş mevzular, Nikanın hayal gücü daha baskın gelir
Savcım o anlamda söylemedim. IM - Nika birbirlerine benziyorlar demek istemiştim aslında. Yoktan var etmeler felan da ortak olmaya başladı. Ying yang vs si mi geliyor ne oluyor. Nika ya güçlendirme de gelecek gibi duruyor. Elementsel mi olur büyü kitabı mı yaratır ne eder ama IM şu an daha güçlü görünüyor. 1 lvl meyve , 1 lvl de kral haki power up gelecek gibi duruyor. İleri de Gücünü de dağıtabilir herkesin dediği gibi. IM ne yapıyorsa ötesine geçmesi lazım çünkü :flaugh:

Devlerin tüm olayı imu için kullanışlı piyon olması mıymış yani. Bu kadar tanrısal güçler verirse ana villaine lastik meyvesini tanrı meyvesine çevirmesi normal gibi geldi ama OP'un olaylarından biri yan karakterlerin de cezbedici olmasıydı nika vs imu'ya döndürdü seriyi herhalde.

Teach'in karanlık meyvesini niye bu kadar istediği daha baskın şekilde belli oldu. Naruto'da ki son savaşta ana düşmanın 5 dakikada bir değişmesi gibi İmu'nun meyvesinin Teach'e geçme durumları yaşanabilir.

Devlerin tüm olayı imu için kullanışlı piyon olması mıymış yani. Bu kadar tanrısal güçler verirse ana villaine lastik meyvesini tanrı meyvesine çevirmesi normal gibi geldi ama OP'un olaylarından biri yan karakterlerin de cezbedici olmasıydı nika vs imu'ya döndürdü seriyi herhalde.

Teach'in karanlık meyvesini niye bu kadar istediği daha baskın şekilde belli oldu. Naruto'da ki son savaşta ana düşmanın 5 dakikada bir değişmesi gibi İmu'nun meyvesinin Teach'e geçme durumları yaşanabilir.
Neye niyet neye kısmet.

Teach cinsel cazibesini kullanıp milleti taşa çevirme meyvesine niyetlenmişti, o olmadı, şimdi korkunçlu ürkütücülü iblis meyvesi kısmet olacak desene

Ben bu Imu’nun şeytan meyvesi yediğini sanmıyorum.Güçleri bence direk kendisine ait meyvesiz orjinal Nika gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık