Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Spoiler Yorumları

Figerlandın tek başına Beyazsakala bu kadar yara izi bırakmasının sebebinin ölümsüz iyileşme gücü olduğu sonunda ortaya çıktı... Zaten bu veledin çapı yetmezdi bu haltı yemeye

Yenilenme işi saçmalık olacak iyice, spoiler düştüğünde Gorosei'nin çok bilmişte Joy Boy'un hakisi ile köylerine döndüğünü yazmıştım ama bir tekrar okuyunca Satürn dönmemesine rağmen yenilenme gücüne sahip unutmuşum o bölümleri şimdiden. İmu'nun Satürn'ü öldürme şeklini de okumuş oldum yeniden. İmu'nun gücü gibi duruyor tamamen yenilenme ile alakalı her şey.

Şövalyeler arasında ihanet edecek karakter arayanlar boşa arıyor hepsinin sonu Satürn'le aynı olur. Bir şekilde bu gücü verdiği kişilerle bir bağı oluşmasa Marijoe'dan Joy Boy'un hakiyi hissedemezdi. Öyle tüm dünyayı hissedecek bir gözlem hakisi olduğunu varsaysan Vivi'yi elinden niye kaçırsın. Şunu biliyorum ki iğrenç bir final villain olacaktır İmu. Bu serinin kepaze olarak bitmeme şansı yok bence.

Sahiden FMAB gibi olabilir orada hali hazırda father ve 7 günaha dağılmıştı can hakları ,
imuda total bir can hakkı var, bu mührü vurduklarına o haklardan veriyor istediğinden alıp öldürüyor saturn gibi fark da bu

Birde bu Satürn yaşlanmıyordu(200 yıl önce bile aynı görünüyordu herif) ancak Garling tanrı vadisinde genç,Güncelde yaşlı idi.O yüzden şövalyeler ile Goroseiler aynı seviyede yenilenmeye sahip değil.Şövalyelerin bariz bir sınırı var gibi

Birde bu Satürn yaşlanmıyordu(200 yıl önce bile aynı görünüyordu herif) ancak Garling tanrı vadisinde genç,Güncelde yaşlı idi.O yüzden şövalyeler ile Goroseiler aynı seviyede yenilenmeye sahip değil.Şövalyelerin bariz bir sınırı var gibi
Evet şövalyelerin sadece yenilenme, Goroseinin ise hem yenilenme hemde yaşlanmayı durdurma gücü var.
Bunun antik teknoloji ile mi yoksa şeytan meyvesi gücü ile mi gerçekleştiğini gerçekten merak ediyorum. Çünkü summon tekniği de şeyyan meyvesi gücünden çok antik teknolojiye benziyor

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 7)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık