Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Spoiler Yorumları

ya sonuna kadar saklan ya da en başından itibaren savaş. saul tam gücündeyken saklanıp, saul ölüme yaklaştığında ortaya çıkmanın manası ne? ne yani şimdi, etkilenmemiz mi gerekiyor bundan? robin, saul'un başaramadığı neyi başaracak bu yaratık karşısında? boş boş işler.
Sommers çekip gitmiş, Robin Sommersin arkasından konuşuyor, Sommersle dövüşmeyecek sanırım. Bence limana giden çocukları durdurmaya çalışacaklar, nasıl yapacaklarsa artık.

Jinbe'nin bütün karizması çizildi artık denizin ilk oğlu değil son oğlu da değil sıradan bir çipura o da belli değil
Karizma çizilir de sonradan gereğini de yapamıyor Jinbe. Misal Arlong reyiz olsa Gunkoyu muhakkak ıssırmaya çalışır, dayak yese de hakkını verirdi, sınıfta kaldı Jinbei.

Spoiler olarak yeni açıklamalar gelmiş; Brook adamdır ve adam kalacaktır. Robin'in, Üç şovalye arasında en kıdemlileri sanıyorum Sommer, hepsi onu dinliyor ama "Yonkou ile başımızı derde sokmak istemiyoruz" ifadesi çok güçlü bir ifade ama içeriği boş gibi geliyor. Luffy, yediklerini sindirecekte, gelecekte, dövüşecekte..... Yazarken yoruldum.

Gunko, sommers bakarken Brook’a zulmetmiş, o yüzden hala ajanlık ihtimali sürüyor. Ayrıca rahatlıkla Nami’yi falan öldürebileceğini düşünüyorum, bilerek öldürmüyor olsa gerek. Hala Gunko ajandır teorisinden ümitliyiz. Çok iyi rol yapıyor, bizi bile kandırdı diye yorumlayacağım.

O zaman Gunko devrimci ajanı değil. Olsa Sabo'dan önce istihbarat verirdi Dragon'a
Nerden nereye atladınız. Bu adamlar Imu’yu bilmiyor. Bilseydi Garling bilirdi, sen hayırdır diye hesap sormazlardı Garling’e. Ölümsüzlük Gorosei eliyle verilmiş olabilir. Kutsal Şövalye oldun, al sana ölümsüzlük, savaşlarda başarılar vs. deyip Imu’dan alınan ölümsüzlük Gorosei eliyle şövalyelere takdim edilmiştir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık