Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147 Spoiler Yorumları

Spoiler olarak yeni açıklamalar gelmiş; Brook adamdır ve adam kalacaktır. Robin'in, Üç şovalye arasında en kıdemlileri sanıyorum Sommer, hepsi onu dinliyor ama "Yonkou ile başımızı derde sokmak istemiyoruz" ifadesi çok güçlü bir ifade ama içeriği boş gibi geliyor. Luffy, yediklerini sindirecekte, gelecekte, dövüşecekte..... Yazarken yoruldum.
 
Gunko, sommers bakarken Brook’a zulmetmiş, o yüzden hala ajanlık ihtimali sürüyor. Ayrıca rahatlıkla Nami’yi falan öldürebileceğini düşünüyorum, bilerek öldürmüyor olsa gerek. Hala Gunko ajandır teorisinden ümitliyiz. Çok iyi rol yapıyor, bizi bile kandırdı diye yorumlayacağım.
 
O zaman Gunko devrimci ajanı değil. Olsa Sabo'dan önce istihbarat verirdi Dragon'a
Nerden nereye atladınız. Bu adamlar Imu’yu bilmiyor. Bilseydi Garling bilirdi, sen hayırdır diye hesap sormazlardı Garling’e. Ölümsüzlük Gorosei eliyle verilmiş olabilir. Kutsal Şövalye oldun, al sana ölümsüzlük, savaşlarda başarılar vs. deyip Imu’dan alınan ölümsüzlük Gorosei eliyle şövalyelere takdim edilmiştir.
 
Nerden nereye atladınız. Bu adamlar Imu’yu bilmiyor. Bilseydi Garling bilirdi, sen hayırdır diye hesap sormazlardı Garling’e. Ölümsüzlük Gorosei eliyle verilmiş olabilir. Kutsal Şövalye oldun, al sana ölümsüzlük, savaşlarda başarılar vs. deyip Imu’dan alınan ölümsüzlük Gorosei eliyle şövalyelere takdim edilmiştir.
Benim bu konuda net bir tahminim yok. Arkadaşların mesajına göre bir mantık yürüttüm. Belkide sadece şövalyelerin lideri ile gorosei biliyordur olabilir.
 
Garling rahat rahat koltuğa oturduğunda IM ne ara Garling'e ulaştı, ne ara konuştu, ne ara rütbe artırdı diye düşünüyorduk, cevabını Gunko veriyor, meğer Kutsal Şövalyeler bırak IM'i IM'in bütün planlarından haberleri var görünüyor. Son savaş, dünyayı yok etme, devleri kendilerine katmak ve sair.

Bu senaryoya kıyasla dediğin gibi keşke sadece IM'i bilen Gorusei olsaydı. Şuan kendini odaya kapatmış deliye döndü IM, herkes IM'den haberdar ama dışarıya çıkamıyor, onu göreni öldürüyorlar, saçma sapan bir hikaye açıkçası.

Bir de son savaş saçmalığı var, abi tek başına dünyaya hakimsin, bütün kurumlar senin elinde, neyin son savaşı, yok edeceksen et dünyayı, karışan eden soran yok zaten, sırf NİKA'yla ilgili kehanet var diye hükümet tarafı da son savaş söylemine başlıyor. Kehanetin doğru olduğunun kabul edilerek hareket edilmesi acayip saçmalık.
Kehanetin farkındalar ve Nika'nın kim olduğunu biliyorlar ama Nika'yı yakalamayı yok etmeyi falan düşünen kimse yok. Hikaye biraz aptalca ilerliyor. Daha yolun başında her şeyin farkındalar ama salla kehanet gerçekleşsin diye bekliyorlar. Mantıklı olan daha olayın başında Luffy'yi yakalayıp Marijose'ta kimsenin ulaşamayacağı bir yerde zindana kapatıp ölmemesini ve kaçmamasını sağlamaktı ama Oda beyefendi seri tutunca muhtemelen orjinal hikayeden vaz geçip bu Nika,İmu ve kahanet saçmalığını ekledi seriye
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 15, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık