Figerland ailesine + yazdıGarling de ölümsüzse 15 tane Garp alır yüksek ihtimal.

Figerland ailesine + yazdıGarling de ölümsüzse 15 tane Garp alır yüksek ihtimal.
Gözümden kaçmış ama aynı fikirde olduğumuzu bilmek mutlu etti, demek ki bir yiğit varmış.... Brook ölümsüz, Gunko ölümsüz ..... mükemmel teklif ama işte iskelet kafalı herif, çok şey kaçırıyor.Hakkıma girmişsin kardeşim, spo çıkar çıkmaz bu önemli gelişmenin ileride ne gibi sonuçlar doğuracağını yazdım ilk mesajımda.
Yalnız Akainu'yu ölümsüz yapmak çok iyi fikir. Hem meyve ile hasar almama şansın var hem de haki ile vursalar bile yenilenebiliyorsun.Ne söylediysem şimdi de o...Imu baba güzel yere tezgah açmış valla.
![]()
Her zamanki dava yeni gösterilen karakterleri çok güçlü sanmak bir trick var o çözülünce barto ,sai ,cavendish tarafından indirilecek karakterler bunlar. Kesinlikle Seri Zirvesi isimler değiller.Ölümsüz olmasalar Usoop tarafından teke gidecek karakterleri amiral seviyesinde görenler fikir değiştirir mi sanmam.
hep kötülerin mi iyiler arasında casusu olacak çok mantıklı umarım olur gayet de tutarlı olur .@Montana Gunko'nun bizim(devrimci) çocuklardan çıkma ihtimali nedir hocam ?
Elektrik de olabilir diye düşünüyom luffye terslik olması açınsından ve Kami Enel göndermesi de olabilir.Uzun zamandır yorum yapmamıştım. Bir selam vereyim dedim. Sanki zayıf noktaları ateşmiş gibime geldi. Bir yerde Satürn ün ana alevden irkildiği görseli vardı. Bir de Elbaf'ın zayıflığı yangındır sözü vardı. Foreshadowing gibi birşey olabilir. Gunko'nun en büyük korkum Nika demesi nika nın Güneş tanrısı olması. Luffy nin Ateş temelli saldırılarının ana formunda da olması bunları gösteriyor olabilir. Bir fikir yine de... iyi geceler.
onlara verilmiş çok fazla can hakkı vardı , defalarca öldürerek bütün haklarını bitirmek gerekiyordu. Tıpkı hawkinsin hasır bebekleri gibi hepsi bitince en son ana beden de ölüyordu.hatta çocuk olan obur olanı yemişti azaldı diye.Fmabde yedi ölümcül günah nasıl hasar yiyordu