akainu bunlara cehennemi yaşatır elemanlar sürekli olarak yanacak ama ölemeyecek, ölümden beter olurlar hepsi
akainu bunlara cehennemi yaşatır elemanlar sürekli olarak yanacak ama ölemeyecek, ölümden beter olurlar hepsi
Saul'un yaşı varsaul eski koramiral olarak nasıl biliyor şövalyeleri üstelik ölümsüz oluşunu falan da biliyor, demek ki bu şövalyeler daha önce harekete geçmiş de dragon yine bir şey yapmamış
Zoro fanıyım ama E.Oda, Sanjiyi baya bir bafladı. Sanjideki sert biyolojik yapı aşırı güçlü. İyileşme gücü, dayanıklılık gücü aşırı arttı bir anda. Sanji bence Zoro'ya çok yakındır. Sanji'yi artık yenebilecek en güçlü karakterler, güzel lady'lerdir.Ya niye illa birileri bizim tayfaya yardım etmek zorunda
Gaban, Rayleigh, Marco, Devler v.s
Abi yara yara geçin, ezile ezile geçin, sille tokat geçin
Monster Trio'yu birbirinden ayırmıyorum ama Şanji, Zoro kadar t.lı hissiyatı vermiyor
Koca tayfa sadece Luffy ve Zoro'dan ibaret kaldı![]()
Seninle hemfikirim, Sanji'yi bende bu ikiliden ayrı tutmuyorum ama arc giriş ve gelişme bölümlerinde hiç s..öküp atacak hissiyatı vermiyor işte sorun oradaZoro fanıyım ama E.Oda, Sanjiyi baya bir bafladı. Sanjideki sert biyolojik yapı aşırı güçlü. İyileşme gücü, dayanıklılık gücü aşırı arttı bir anda. Sanji bence Zoro'ya çok yakındır. Sanji'yi artık yenebilecek en güçlü karakterler, güzel lady'lerdir.