Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 14 34.1%
  • Orta

Kullanılan: 11 26.8%
  • Kötü

Kullanılan: 16 39.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
Zoro fanıyım ama E.Oda, Sanjiyi baya bir bafladı. Sanjideki sert biyolojik yapı aşırı güçlü. İyileşme gücü, dayanıklılık gücü aşırı arttı bir anda. Sanji bence Zoro'ya çok yakındır. Sanji'yi artık yenebilecek en güçlü karakterler, güzel lady'lerdir.
Sanjinin dayanıklılığının zoro için bir önemi yok. Adam kral haki ile kesiyor. Öncesi neyse sonrası da aynı oldu zoro için. Kesebildiği sürece herkes aynı. Kaido olmadığın sürece ayakta kalman zor.

Ölümsüz adam Yonkou ile kapışmaktan neden çekinsin? Gorosei başa çıkamadıysa biz hiç çıkamayız kafasındalar mi?
Muhtemelen ACoC yüzündendir.
Güçleri IMU'dan geliyorsa gelişmiş kralın hakisi ile yapılan saldırılar bunlara ve IMU'ya hasar veriyor olabilir.
İkincisi ise siyasi olarak Yonkou'ya meydan okumak tüm filoya meydan okumaktır komple büyük bir savaşa sebebiyet verebilir.

Luffy eggheadde kral hakisini goroseilere karşı kullanmadıki
JoyBoy'un kral hakisi hepsini insan formuna geri sokup Imu'yu etkiledi. Luffy'e gelince o iş biraz karışık. Sebebi şu Kaido Luffy'nin G5 formunu değerlendirirken "Kralın Hakisi & Silahlanma Hakisi ile Kaplı" demişti. Yani Kaido'ya Gear 5'de hakili saldırı yaparken bile yıldırım efekti gibi şeyler göremedik. Eğer Kaido'nun dediği gibi Gear 5'e girince her yeri Kralın Hakisi ile kaplı oluyorsa yapmıştır Gorosei'e öyle bir saldırı ama henüz yeterli güçte değildir.

Uzulerek soyluyorum ki Elbaf Arc daha yeni basliyor. Bu bolumden sonra 2vs1 dovusler gorecegiz buyuk ihtimal. Gaban, Robin vs Summers, Sanji, Jimbe, Brook vs Gunko, Luffy, Loki, Zoro vs Qilingham olur ama Qilingham’in zayif kalacagini dusundugum icin adaya 2 sovalye daha summonlanacaktir diye tahmin ediyorum.

Ayrica Saul abimiz tanri sovalyelerini nereden biliyor yemekhane sirasinda mi denk gelmis nedir yani anlamadim o olayi…

Cocuklardan biri ayni Yamato’ya benziyordu orasi da kafami karistirdi. Antik dev olsaydi digerlerinden daha buyuk olurdu ama belli ki antik dev degil.

Bu şövalye bozuntularıyla kapışıp duracaklar ama kendilerini yeniledikleri savaş uzun sürecek. Sonunda Luffy bir cinnet haliyle kral haki salınımı yaparak bunları çıktıkları yere * geri gönderecek.

Çok fazla mantık hatası çok fazla saçmalık olmaya başladı.Yahu tayfasını zaten paketlemişsin seni terletmemiş bile kaptanlarından neden korkasın nasılsa mangaka sizin karşınızda yonkouyu da maymuna çevirir.Tayfası zorlasa dersin ki tayfası böyleyse kaptanları bizi yamultur yonko nun tepkisini çekmeyelim diye temkinli olursun tayfası neki kaptanları ne olsun demen gerek şu tabloda saçma sapan işler...1000 bölümdür devam eden seride o kadar korsan yonko ada gördük hiçbir yerde esamesi okunmayan arkadaşlar,o kadar önemli olay olurken ortada yokken bir anda ortaya çıkıp bir yonkoyu tayfası ile birlikte yok etmiş yonko nun tayfasını sinek gibi eziyor sonrada yonkoyu sinirlendirmeyelim diyor yahu neyini sinirlendireceksin daha düne kadar ortada yoktu şimdi seni ortaya sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkaran ultra dahi çizerimiz sana yonkoyu da ezdirir.Yani iki bölüm sonra Kaidoyu paket eden adamı çıkıp sana dövdürse kim ne diyecek çizdim oldu beğenmeyen çizgi film izlesin diyecek.Kaido burada olsa bunları ne yapardı,bunlar Kaidoya veya Kinge karşı kaç saniye dayanırdı peki Kaido yu imha eden adam bunlara ne yapmalı falan filan. Salakça bir seriye dönmeye başladı ismini anmak istemiyorum şu seriye tahammül edemiyorum artık.Okuma o zaman diyeceksiniz okumuyorum zaten panellere göz atıp çıkıyorum yeni çıkan sayıya ayırdığım zaman 40 saniyeyi bulmuyor.Ömrümüzün önemli kısmında takip ettik bu seriyi daha iyi bir sonu hakediyordu bu hale gelmemesi gerekiyordu.

Bu şövalye bozuntularıyla kapışıp duracaklar ama kendilerini yeniledikleri savaş uzun sürecek. Sonunda Luffy bir cinnet haliyle kral haki salınımı yaparak bunları çıktıkları yere * geri gönderecek.
IMU: "Shamrock, eğer orada olsaydın Joyboy böyle davranamazdı, kaçtın hemen buraya geldin ve Joyboy'un istediğini yapmasını sağladın" diyerek Satürn gibi Shamrock'u da öldürecek.
Böylelikle Luffyler hiçbir şey yapmadan bir düşmandan daha kurtulmuş olacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık