Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 12 38.7%
  • Orta

Kullanılan: 7 22.6%
  • Kötü

Kullanılan: 12 38.7%

• Kullanılan toplam oy
    31
Ya niye illa birileri bizim tayfaya yardım etmek zorunda :artiz:
Gaban, Rayleigh, Marco, Devler v.s
Abi yara yara geçin, ezile ezile geçin, sille tokat geçin
Monster Trio'yu birbirinden ayırmıyorum ama Şanji, Zoro kadar t.lı hissiyatı vermiyor :artiz:
Koca tayfa sadece Luffy ve Zoro'dan ibaret kaldı:artiz:

Bi konuda haklı Sommers, büyük boyutları ve savaşçı yanlarını kullansalar daha farklı olurlardı. 3-5 savaşçı dışında diğer savaşçılar figuring kalmışlar.

Elbaf arc’ı ufak ufak şekilleniyor ama Şövalyeler ölümsüz olduklarını sanmıyorum, bi meyve gücü yada o güç çemberi ile gelenlerin geçici olarak immune olma durumu olabilir. 5 Bunak’ta hakiyle kaybolmulardı. Luffy, Zoro ve Gaban kovalar bu 3ünü rahatlıkla, tabi son anda tüm Şövalyeler falan summon olup gelipte tam bi savaş alanı çıkmazsa))

Egghead adasında gorsei ile dövüş ile tanrı şövalyelerine verilen mücadele arasında uyumsuzluklar var. Broggy ve Drogy bir şekilde gorsei'den gelen saldırıları bloklamayı başarmış hatta zaman zaman ölümsüz olsalar da karşı ataklarla hasar verebilmişlerdi. Burada kendi adalarında ise tamamen çaresiz kalıyor olmaları aşırı uyumsuzluk yaratıyor.

Haritaya göre Luffy'ler kalenin içerisinde yani çocuklara yakın durumdalar. Gaban ve Robin ise summors ile ilk dövüşecek kişiler gibi duruyor. Çocuklar gemiye bindirilirse iş işten geçmiş olacağından büyük ihtimalle orada karşılıklı bir strateji dönüyor. Summors bu yüzden acele ediyor. Olabildiğince hızlı bir şekilde çocukları alıp elyaftan gitmeye çalışıyorlar.

Daha önce editörlerin hangi kısımlarda oynama yaptığını bariz bir şekilde görebildiğimizi söylemiştim. Sayfa sayfa farklılıklar gerçekten baya göz önünde. ( hafa hafta demiyorum artık aynı sayı içerisinde iki farklı üslup olduğunu görebilirsiniz)

Brook kısmı ve Summor anons bölümü = Odaher geçmiş arc'ta bunu yapmıştır. Dressrosa - Fishman islands - Water 7 gibi çoğu arc da belirli bir zamana karşı yarışın başladığı ve halkın da zor durumda olma durumu. Zoro, robin, nami, sanki gibi bir çok karaktere de "benim sadakatim luffy'e" yanıtını verdirtmiştir.

Çocukların kaçırılma ve anneler kısmı = Tamamen editör işidir . Hikaye ile hiç bir bağlantısı olmayan "herkes annelerinden korkar" fikriyle yazılmış çok ucuz, çoğunlukla Disney yapımlarında gördüğümüz bir dile geçiyoruz

Harita ve durum açıklama = Oda'nın her seride okuyucuların kavraması için haritalar ve konumları mükemmel bir şekilde çizer ve anlatır. Burası da oda'ya ait

Çocukların ağlaması ve kendi aralarındaki konuşmalar = Tamamen editör işi. Eğer geçmişte Punk Hazard bölümlerini hatırlarsanız orada çocuklara ayrılan panel diğer olayların önüne hiç bir zaman çok geçmemişti. Burada Gaban'nın oğlu (çocuklar arasında e cesuru vs) gibi bir hikaye yazımıyla ilerliyor. Tekrar Disney

Okul yıkımı ve Gaban kısmı = zaten hep bildiğimiz Epic sahneleri yazan Oda

BU İŞLERE YAPIMCI MI KARIŞIYOR EDİÖR MÜ ZORLUYOR BİLMİYORUM. AMA HER KİM MÜDAHİL OLUYORSA İŞİNE SON VERİP GÖNDERSİNLER. ODAYA BIRAKSINLAR. ODA DA APTALLIK EDİP HİKAYELERİNE KARIŞTIRMASIN KİMSEYİ. ŞU AN PUNK HAZARD BİLE ELBAF'DAN DAHA İYİ BİR ARC GİBİ DURUYOR. YILLARDIR ELBAFI BEKLEYEN BİZLERE AYIPTIR BU.

Ya niye illa birileri bizim tayfaya yardım etmek zorunda :artiz:
Gaban, Rayleigh, Marco, Devler v.s
Abi yara yara geçin, ezile ezile geçin, sille tokat geçin
Monster Trio'yu birbirinden ayırmıyorum ama Şanji, Zoro kadar t.lı hissiyatı vermiyor :artiz:
Koca tayfa sadece Luffy ve Zoro'dan ibaret kaldı:artiz:
Zoro fanıyım ama E.Oda, Sanjiyi baya bir bafladı. Sanjideki sert biyolojik yapı aşırı güçlü. İyileşme gücü, dayanıklılık gücü aşırı arttı bir anda. Sanji bence Zoro'ya çok yakındır. Sanji'yi artık yenebilecek en güçlü karakterler, güzel lady'lerdir.

Zoro fanıyım ama E.Oda, Sanjiyi baya bir bafladı. Sanjideki sert biyolojik yapı aşırı güçlü. İyileşme gücü, dayanıklılık gücü aşırı arttı bir anda. Sanji bence Zoro'ya çok yakındır. Sanji'yi artık yenebilecek en güçlü karakterler, güzel lady'lerdir.
Seninle hemfikirim, Sanji'yi bende bu ikiliden ayrı tutmuyorum ama arc giriş ve gelişme bölümlerinde hiç s..öküp atacak hissiyatı vermiyor işte sorun orada
Bak sende diyorsun koca yonko tayfasının 3 numarası "bayan yenemez", nedeni malum...
Tayfası darağacında sallansa Şanji neyi tercih edecek :artiz:

Şu an adada yokları oynayan figürandan bile az sahne verilen 3 karakter var. Bunlar: Vegapunk, Bonney ve Sanji. Normalde Vega zekası ile bu ölümsüzlük olayını anlayıp tayfaya nasıl bu sorunun çözüleceğini anlatmalı, Sanji, Bonney ve Elbaflılar bu şövalyeleri püskürtebilmeli ama nedense bunlar anlamsız bir şekilde ortalıkta koşturuyor. Bu Oda efendi seriyi yazmaya başladığında 12-13 yaşındaki çocuklar için yazıyordu tamam ama o çocuklar şimdi neredeyse 40 yaşında. Koskoca adamlar senin şapşallıklarına tahammül etmek zorunda değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık