Xebec gömülmüyor ki? Xebec'e helal olsun. Loki haketmiştir. WB gömülüyor.Çocuk dövmeye çalışan bir karakter daha vardı sanki. Xebec kadar gömüldü mü acaba ?
![]()

Xebec gömülmüyor ki? Xebec'e helal olsun. Loki haketmiştir. WB gömülüyor.Çocuk dövmeye çalışan bir karakter daha vardı sanki. Xebec kadar gömüldü mü acaba ?
![]()
Bir karakter daha vardı evet.Çocuk dövmeye çalışan bir karakter daha vardı sanki. Xebec kadar gömüldü mü acaba ?
![]()
Dövmek ne kelime öldüren var öldüren.Çocuk dövmeye çalışan bir karakter daha vardı sanki. Xebec kadar gömüldü mü acaba ?
![]()
Öldürmek demeyelim. Adalet peşindeydi şimdi.Dövmek ne kelime öldüren var öldüren.
![]()
Anakin paylaşmanı beklerdim.Dövmek ne kelime öldüren var öldüren.
![]()
Oda’yı bırak șöyle adam gibi bir yönetmen bile serideki yan hikayelerin potansiyelini fark etse yeter.Oda efendi kullanabilse elinde o kadar çok güzel film yapılabilecek olay var ki şu an düşününce bile aklıma 3-4 tane geldi. Ama oda efendi gidip utanın filmini yapıyor
Ovvv. Bu ağırdı abi.Valla Sakazuki de aynı derecede itaatkar. Kuma'yı durdurmak için kutsal topraklara çıktığında onca kutsal ejderin dediği lafı yurmuştu. Birine susun diyebildi mi? Demedi, neden çünkü yemez. Neyse ki ne beyaz gibi ne de sakazuki gibi birini seviyorum.. bu gibi durumlarını savunmak zorunda değilim.
Anakin paylaşmanı beklerdim.
Valla Sakazuki de aynı derecede itaatkar. Kuma'yı durdurmak için kutsal topraklara çıktığında onca kutsal ejderin dediği lafı yurmuştu. Birine susun diyebildi mi? Demedi, neden çünkü yemez. Neyse ki ne beyaz gibi ne de sakazuki gibi birini seviyorum.. bu gibi durumlarını savunmak zorunda değilim.![]()