Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec Loki’yi bicaklayinca helal olsun delikanli adammis amma Zoro Loki’yi tekmeleyince vay densiz vay capulcu…

Bence bu gordugumuz sovalyeler Shamrock haric ana kuvvetin yuzde 5’i falan. Asil elemanlari ben daha cok merak ediyorum. Yuzde 5’lik kisim bile koskoca devlerin adasinin altini ustune getirdiyse geri kalanini siz dusunun

Xebec Loki’yi bicaklayinca helal olsun delikanli adammis amma Zoro Loki’yi tekmeleyince vay densiz vay capulcu…

Bence bu gordugumuz sovalyeler Shamrock haric ana kuvvetin yuzde 5’i falan. Asil elemanlari ben daha cok merak ediyorum. Yuzde 5’lik kisim bile koskoca devlerin adasinin altini ustune getirdiyse geri kalanini siz dusunun
60 tane şövalye çizmez Oda. Maksimum 20 tane çizecek ki hem kıymeti olsun hem aile sayısı 20 (Alabastayı çıkarınca 19 yapıyor, hadi aynı aileden 2 kişi olsun 20 oluyor işte.)

60 tane şövalye çizmez Oda. Maksimum 20 tane çizecek ki hem kıymeti olsun hem aile sayısı 20 (Alabastayı çıkarınca 19 yapıyor, hadi aynı aileden 2 kişi olsun 20 oluyor işte.)
3 tanesini gorduk daha 16 tane aile kaldi ki bu gorduklerimiz support tipler. Saldiri gucu cok yuksek tipler bekliyorum ben

19 tane biraz fazla ama her soydan bir tane olması mantıklı bakalım olacak mı göreceğiz.O kadar adam olursa birde kumandanları Shamrock yerine başkası çıkıyormuş o zaman var ya ortalık karışır. @Kuroro şöyle olurdu :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık