Seni ben engellemedim o mu engelleyecek. Ayrıca Zoro'nun eşsiz gücüne dair işaretler geliyor.Herhalde engellememiştir.
Seni ben engellemedim o mu engelleyecek. Ayrıca Zoro'nun eşsiz gücüne dair işaretler geliyor.Herhalde engellememiştir.
Saka ne alaka? Bölümde WB çocuk katili sus deyince susmuş, kaldıramıyorsanız fanlık yapmayın kardeşimO dediğini Saka yapar aha şu seslenince...![]()
Korsansın istediğin gibi davranırsın seride örnekleri var kaptanın her dediğini de yapmak zorunda değilsin Usopp gibi karşı çıkabilirsin yani epey abartmışsınız durumu Wb gömeceğim diyeSaka ne alaka? Bölümde WB çocuk katili sus deyince susmuş, kaldıramıyorsanız fanlık yapmayın kardeşim![]()
O ayar icine oturmus oyle bir oturmus ki ihanet etmis kaptanına.Ben bu WB’nin yediği ayarı 1 nisan şakası sanıyordum gerçek miymiş lan? @Dattebayo..! @Millennium Wizard @II. Invictus @Kuroro
Kardeşim tatildeyim arada bakıyorum ama yazacak fırsat olmuyor, sen bir ara özet geç bana.@RedTeroR siteyi mi terk etmiş?
Amiral olduğu için severiz Teach'i değil mi @senseyBabasının oğlu. Xebec gibi alfa resmen. Öyle bir üstünlük kurmuş ki tayfasına gıkını çıkartamıyor adamlar.
![]()