Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145 Spoiler Yorumları

OP'de Luffy'nin hikayesi yerine Xebec, Garp, Roger gibi adamların hikayesini okumayı daha çok tercih ederdim. Hatta direk, Xebec'in hikayeini okumayı ve gerçek bir korsan hikayersi görmeyi isterdim.

God Valley olayını umarım, film olarak falan görürüz. OP'de boş boş bir sürü film çıktı, Demon Slayer gibi hikaye örgüsünü konu alan filmleri çıksa keşke. Geçmiş efsanelerin anlatıldığı filmler falan olsa, kaliteli kaliteli izlesek.

Gunko, bizimkilerin karşısına çıkmış. Devlere tek atan, Loki'ye tekme atan Gunko görün şimdi nasıl nerf yiyor.

O değilde Tanrı şövalyelerinin korkutucu olması lazımken Shamrock hariç şimdiye kadar gördüğümüz üyelere gereksiz yere sempati beslemeye başladım. Önceki arclarda iyiyi kötüyü net şekilde ortaya koyarken, kaç bölüm geçti hala Loki üzerinde dahi net şekilde bir fikre sahip değiliz.

İlk defa kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayamadığım bir Arc görüyorum.

O değilde Tanrı şövalyelerinin korkutucu olması lazımken Shamrock hariç şimdiye kadar gördüğümüz üyelere gereksiz yere sempati beslemeye başladım. Önceki arclarda iyiyi kötüyü net şekilde ortaya koyarken, kaç bölüm geçti hala Loki üzerinde dahi net şekilde bir fikre sahip değiliz.

Kutsal Şövalyelerdeki adam çocuklar ölse de sorun yok diyor. Baya kötü duruyorlar.

Xebec'in öldürülmediğine dair bir his var içimde. Öldürüldüyse bile Moria'nın veya hükümetin elinde ''bir şey'' için tutulduğuna eminim. Genç Roger ve Garp'ın birleşerek saldırdığı adamın ölüsünü öyle bırakmazlar.
Adamlar komple adayı yok etmiş, Tanrı Vadisi adası haritadan silinmiş, Xebecin ölüsünü kim ne yapsın.

Moria zaten Ryuuma'nın mezarını hacılamıştı, ki Ryuuma kendi döneminin en güçlüsü, yani Xebec'ten güçlü olma ihtimali çok kuvvetli olan birisi, Moria'nın meyvesi için bedenin ele geçirilmesinin hiçbir önemi yok, içine kimin ruhunu koyduğun önemli. Moria 40 yıl önce ölen Xebec'i bulsa çıkarırdı, şimdi Moria'nın hikayede yeri olsa WB'nin mezarını hacılar ama hayat filminde yeri yok Moriah'ın, figüran olur bu saatten sonra.

Üstünde deney yapıldı desen, hem o tarihlerde Vegapunk piyasada yok deneyi kim yapacak, hem Xebec'in görünen bir fiziksel anomalisi yok, Kaido-BM gibi üzerinde deney yapalım albenisi yok, Kral Hakisi çok kuvvetli desen Goruseinin hepsinde neredeyse kral haki var, kendi üzerlerinde deney yapar bu adamlar, yine Xebec'e gerek yok.

Tanrı Vadisinde ne yaşandığı belli değil, Xebec'in bu kadar gösterilme nedeni, E Oda'nın daha bir sürü karakter üzerinden bu adada olanları işleyecek olması,

Bir unsur da Luffy'nin Roger'a Teach'in de Xebec'e halef gösterilmesi, bir nevi Teach - Luffy karşılaşmasının yolu yapılıyor.

Bu oda tam dayaklık hala silüet sevdası bitmedi çözdük bu adamı artık ucube görünenler karizmatik çıkıyor. Karizmatik görünenler ucube çıkıyor bakınız, Ryokugyu, Big mom halbuki ilk göründüğün de ne kadar korkunçtu Usman Ağa'nın dediği gibi kadından korsan olmaz Xebec muhtemelen kişilik olarak sevilecek biri ama tip olarak hayal kırıklığı olacak gibi.

Adamlar çocukları, yanan oraman götürüyor ve ölseler bile sorun değil, başka çocukları alırız diyorlar. Bunları kötü olarak tanımadın mı? Saul, çocukları kurtarmaya çalışırken yara aldığı için dalga geçiyorlar falan ama sana bunlar kötü gelmiyorsa bilemem...

Kutsal Şövalyelerdeki adam çocuklar ölse de sorun yok diyor. Baya kötü duruyorlar.

Bahsettiğim aslında hareketleri Kötücül değil, Doflamingo'nun kahkahası gibi Kaidou'nun görüntüsü gibi yani uzaktan bakınca Elbaftaki karakterler ben kötüyüm izlenimi vermiyor.

Görüntüleri kendi aralarında sohbetleri samimi bir ortamdaymış gibi lanse ediliyor. Beş Kadimi ve Imuyu hiç böyle tanıtmadılar kaldıki onlara en yakın olan Tanrı Sövalyelerini daha korkutucu lanse edebilirdi.

Oyunlar da bile bir bölümün son boss'u sana hissettirilir. Nasıl Doflamingo ve Kaidou arclarının sonundaki savaşlarında beklenen dövüşler ile karşılaşmışken bu Arc'da ne ile karşılaşacağız hala belli değil,
Bu Arc'da bir bölüm sonu canavarı olacak mı o bile net değil.
Belki henüz saflar netleşmedi henüz çok başlarda olduğumuz içindir bilemiyorum ama şuan harbiden bir belirsizlik hakim seride.

adamlar çocuk kaçırıyor, öldürüyor, karşısındakilere tepeden tepeden konuşuyorlar nasıl kötü olduklarını anlayamadın aga asdfjhagsdkas

@Mattara kötü derken Gorosei'yi gördüğünde bu adamlar ponçik , herkesin eşitliği , iyiliği için çalışıyor demezsin yada Kaido'yu gördüğünde ben bunu yerim demezsin öyle bir kötücül durumdan bahsediyor. Adı mülayim soyadı sert olsa ne olurmuş durumuna düşmüş şovalyeler. Herkeste çocukları örnek vermiş. İyi olsalar emir eri olmazlar zaten.

Birde bu şovalyeler Im kişisini biliyorlar mı ? Bir yerde geçti mi ? İki sayıdır Gunko'yu gösterip bırakıyor umarım Dragon , bunu ajan olarak sokmuştur içeriyede bizde sadece boş boş bakınmamış deriz.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık