loki'nin xebec hayranlığı = bellamy'nin dof hayranlığı
Bence aynı şey değil. Doff, Bellamy'i tayfasının bir üyesi gibi gösterdi ve onu kullandı. Xebec direk dövmüş ve gelme demiş gibi geldi spoilerdan.loki'nin xebec hayranlığı = bellamy'nin dof hayranlığı
Luffy-Shanks olayı işte başka bir şey değil.Bence aynı şey değil. Doff, Bellamy'i tayfasının bir üyesi gibi gösterdi ve onu kullandı. Xebec direk dövmüş ve gelme demiş gibi geldi spoilerdan.
Arttırıyorum, Pedro-Roger ilişkisi var.Luffy-Shanks olayı işte başka bir şey değil.
Öngörüşe böyle bir yorum atmıştım. Utanır mıyım bilmem. Utanmasan Redon’dan özür dilerim gibi oldu bi anGerçek 1 Nisan şakası, her yıl 1 Nisan'da saçma sapan spoilerlarla milleti şakaya alıştırıp, bu hafta gerçekten Xebec'in görünmesiyle herkesi dumur etmektir ama o davar İspanyolun aklına gelmez böyle şeyler
Bu adanın Loki'si varda Thor'u neden yok hacı... Loki olan yerde Thor olmaz mı?
Şovalye degil ki bunlar odanin osturtmasi ve zortlotturmasi ile cizilmis karakterler sovalyeye benzemiyor bu palyacolarO değilde Tanrı şövalyelerinin korkutucu olması lazımken Shamrock hariç şimdiye kadar gördüğümüz üyelere gereksiz yere sempati beslemeye başladım. Önceki arclarda iyiyi kötüyü net şekilde ortaya koyarken, kaç bölüm geçti hala Loki üzerinde dahi net şekilde bir fikre sahip değiliz.
İlk defa kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayamadığım bir Arc görüyorum.
Hajrudin'i thor yapacak gibi duruyor.Bu adanın Loki'si varda Thor'u neden yok hacı... Loki olan yerde Thor olmaz mı?