Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145: Sekizinci Dalın İki Numaralı Ormanındaki Yangın

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 51 49.5%
  • Orta

Kullanılan: 22 21.4%
  • Kötü

Kullanılan: 30 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    103
Ben patlamış birşey göremedim.Ustasına saygısından sesini çıkarmamış büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür hesabı.Kaybeden burada Xebec olur ama o da belli ki çocuk olarak görmemiş camış gibi deyip dövmüş Loki’yi.Loki’nin diğer devlerden bile büyük olduğu söylenmişti.
Adam kendi ağzıyla velet diyor ve yetersiz bulduğu için tayfasına almıyor ama sen çocuk olarak görmemiştir diyorsun.

Adam dünyaya hükmetmenin pesinde altını dolduran bezine iseyen veletlerle yapamayacağına göre bunu Lokiyi tayfaya almaması gayet normal de öyle de dövülmez ki ama evlat olsan sevilmezsin demeye getirmis resmen.

Bu direkt çocuk diye tayfaya alınmıyor la. Bu argümanlar ne böyle? ısısuusjsıauusdhshusnsn :hhh:
Yahu adam tayfaya almak istememiş Loki bunu böyle yorumlamış.Shanks küçükken Roger tayfasında ve savaşıyor güçlü olduktan sonra tayfaya girebilirsin bir şekilde ama Xebec tayfaya gerekli görmemiş.Çocuk olarak görmediğini güçlü gördüğünü de epey bir pataklamasından anlıyorum.Shanks Luffy’i tayfaya almadığı zaman dayak atmadı çünkü çocuk olarak görüyordu ama tayfaya almama sebebi de çocukluk değil çok zayıf olarak görmesiydi tabii gaz verme kendi yolunu çizsin gibi şeyler de bir sebepti ama ana kriter çok zayıf olmasıydı Loki de böyle şeyler yok devler zaten güçlü doğuyor Loki ekstra güçlü.Velet söylemleri yaşça büyüklerin diğerini aşağılama tarzı denebilir.

Yahu adam tayfaya almak istememiş Loki bunu böyle yorumlamış.Shanks küçükken Roger tayfasında ve savaşıyor güçlü olduktan sonra tayfaya girebilirsin bir şekilde ama Xebec tayfaya gerekli görmemiş.Çocuk olarak görmediğini güçlü gördüğünü de epey bir pataklamasından anlıyorum.Shanks Luffy’i tayfaya almadığı zaman dayak atmadı çünkü çocuk olarak görüyordu ama tayfaya almama sebebi de çocukluk değil çok zayıf olarak görmesiydi tabii gaz verme kendi yolunu çizsin gibi şeyler de bir sebepti ama ana kriter çok zayıf olmasıydı Loki de böyle şeyler yok devler zaten güçlü doğuyor Loki ekstra güçlü.Velet söylemleri yaşça büyüklerin diğerini aşağılama tarzı denebilir.
Xebec ile Shanks aynı karakterde olacak diye bir şey yok. Kaido da kendi çocuğunu dövüyordu. Küçük ya da güçsüz farketmez. Bir şekilde tayfaya istemedi işte adamı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık