Adam daha yeni çocuk bıçaklayıp komaya soktu la.Neden tayfasında bunu daha bilmiyoruz. Ayrıca Xebec söylenilen kadar kötü biri değil bence. Hükümet Roger içinde şeytan diye propaganda yapıyordu ama o kadar kötü bir yanını görmedik.
Adam daha yeni çocuk bıçaklayıp komaya soktu la.Neden tayfasında bunu daha bilmiyoruz. Ayrıca Xebec söylenilen kadar kötü biri değil bence. Hükümet Roger içinde şeytan diye propaganda yapıyordu ama o kadar kötü bir yanını görmedik.
Keyfine yapmadı ki. Loki bununla dövüşmek istemiş inatçı bir çocuk zaten. Xebec kutsallara saldıran biri la Dragon bile yapmadı daha şu adamlığı.Adam daha yeni çocuk bıçaklayıp komaya soktu la.
Sana yolda 7 yaşında bi çocuk gelse laf atsa öldüresiye döver misin? İyi bir insan bunu yapmaz.Keyfine yapmadı ki. Loki bununla dövüşmek istemiş inatçı bir çocuk zaten. Xebec kutsallara saldıran biri la Dragon bile yapmadı daha şu adamlığı.
Ben çok iyi insan demiyorum zaten ama söylenilen kadar şeytani biri olduğunu düşünmüyorum. WB Karasakal kötülüğünde bir adamla takılmazdı.Sana yolda 7 yaşında bi çocuk gelse laf atsa öldüresiye döver misin? İyi bir insan bunu yapmaz.
Takılmış gibi duruyor ondan eleştiriyoruz zaten. Xebec sus diyor susuyor, kötülüklerine göz yumuyor.Ben çok iyi insan demiyorum zaten ama söylenilen kadar şeytani biri olduğunu düşünmüyorum. WB Karasakal kötülüğünde bir adamla takılmazdı.
Şeytani bebekleri kutsal ejderlerden kurtarmak için adalet yapmış abisi, kızmaBir korsan bile kendine meydan okuyan çocuğu öldürmeyip yaralarken sen nasıl bu kadar zalim olabildin ey kızıl köpek ?
![]()
Amirallerde kötülüklere göz yumuyor ama onlara tek bir laf ettiğini görmedim. Konu WB olunca şirazen kayıyor senin.Takılmış gibi duruyor ondan eleştiriyoruz zaten. Xebec sus diyor susuyor, kötülüklerine göz yumuyor.