Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Spoiler Yorumları

Loki babası konusunda yalan söylüyor. Adamı keyfi olarak öldürmüş olabilir. Muhtemelen duygu sömürüsü yaparak zincirlerini çözdürmeye çalışıyor. Hiçkimseyi sevmeyen, gerektiğinde en yakınındakilere bile zarar verebilecek gaddar bir eleman çıkacak gibi. Ne yalan söyleyeyim eskiden böyle düşünmüyordum.

Son düzenleme:
E bu rüyadan nesne çıkarma işi gerçekse Dragon'un tek icraatı da yalan oluyor, erzak gemilerini vurmanın bir anlamı kalmaz.

kral harald, devleri kutsal ejderlerin köpeği yapmak için sınırları kaldıracağız, ticaret yaparak diğer uluslarla kaynaşacağız, ırkların kardeşliği, yetmez ama evet vs. diyerek beynini yıkıyordu devlerin ve elbaf'ın yiğidi loki fark edince harald'ın kime hizmet ettiğini, katli vaciptir diyerekten aldı kellesini.

gücünden emin değilim ama karakterinden asla...

Loki babası konusunda yalan söylüyor. Adamı keyfi olarak öldürmüş olabilir. Muhtemelen duygu sömürüsü yaparak zincirlerini çözdürmeye çalışıyor. Hiçkimseyi sevmeyen, gerektiğinde en yakınındakilere bile zarar verebilecek gaddar bir eleman çıkacak gibi. Ne yalan söyleyeyim eskiden böyle düşünmüyordum.
Usta seni Loki lobisine almıştım... Davayı çabuk sattın yakışmadı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık