Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Spoiler Yorumları

Abi Shanks bu adamı yendi diye twitter yıkıldı bu muydu? Luffy yat lan aşşa demiş enseye vurmuş.
O konuda haklısın. Ama bu sahneye göre yargılamamak lazım. İyileştiğinde Kutsal Şovalye vs lerinde olacak bu adam. Seviyesi Kutsal Şovalye seviyesi yani güçsüz değil. O vs lerde gücünü göreceğiz , saklıyor adamı yazar bozuntusu. Bir saldırı yaptı yatırdı aşağıya baksana. Bir de bu adam Luffy'nin kankisi olacak o da cok belli

O konuda haklısın. Ama bu sahneye göre yargılamamak lazım. İyileştiğinde Kutsal Şovalye vs lerinde olacak bu adam. Seviyesi Kutsal Şovalye seviyesi yani güçsüz değil. O vs lerde gücünü göreceğiz , saklıyor adamı yazar bozuntusu. Bir saldırı yaptı yatırdı aşağıya baksana. Bir de bu adam Luffy'nin kankisi olacak o da cok belli
Zaten şakasına yazdım ya, hem kelepçe var hem yaralı. Kelepçesiz ve iyileşmiş görmek lazım da Oda Allah bilir kaç bölüm sündürür o mevzuyu.

Zaten şakasına yazdım ya, hem kelepçe var hem yaralı. Kelepçesiz ve iyileşmiş görmek lazım da Oda Allah bilir kaç bölüm sündürür o mevzuyu.

Farkettim şaka olduğunu , ciddi yazanlar var diye ciddi az cevaplayayım dedim :oleyo2:

Bilerek bayılttı bence Loki'yi. Bizimkiler e olmadık yerde yardıma gelecek bu adam. Büyük ihtimal şovalyeler ve hükümete sattı babası Elbaf'ı. Bu da öldürmek zorunda kaldı babasını. Kutsal şovalyelerle vs atan bizim tayfayı görünce direk müttefik olacak bu adam bizimle. Elbaf kurtulunca da suçsuzluğu anlaşılır herşey tatlıya bağlanır. Son savaşta da atarlarıyla Luffy'ye destek olur. Hikaye kaba taslak bu arc böyle olacak gibi düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık