Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Spoiler Yorumları

Usta seni Loki lobisine almıştım... Davayı çabuk sattın yakışmadı.
Ben hala Loki'ciyim usta. Nasıl ki Doflamingo veya Karasakal kötü karakterler olmasına rağmen sevenleri varsa ben de Loki'yi kötü olmasına rağmen seviyorum. Hatta Loki'ye hayranım bile. Loki'nin karakter olarak kötü olması onu sevmeyeceğim anlamına gelmiyor ki. Ben Loki'yi karizmatik kötü olarak seviyorum.

Ben hala Loki'ciyim usta. Nasıl ki Doflamingo veya Karasakal kötü karakterler olmasına rağmen sevenleri varsa ben de Loki'yi kötü olmasına rağmen seviyorum. Hatta Loki'ye hayranım bile. Loki'nin karakter olarak kötü olması onu sevmeyeceğim anlamına gelmiyor ki. Ben Loki'yi karizmatik kötü olarak seviyorum.
Masum adama kötü deyip lokiciyim diyon bi de yakismadi

SODA gözünü sevim hızlandır cümle cümle bölüm yapıyorsun. orada yaşanan her 1 saati bölüm yapıyor resmen. Şu saatleri sayfalara sığdırsan da az bölüm ilerlese be aga...

Kutsal şövalye lerin meyveleri caf caflı değil hatta tırışka. Ama kullanışlılar. Demek ki bunların asıl gücü haki çıkacak.

Loki tahmin edildiği gibi safi kötü çıkmayacak. Kafası kılıçlı ihtiyar hain kostok çıkacak gibi.

Bu Loki o kadar kurnaz bir karakter ki bizim @II. Invictus ve @İnari yi bile kandırmayı başarmış...Uyanın beyler. İyilik rolü yapıyor. Kanmayın bu duruma! Loki adamım benim ya. Gel de hayran olma şimdi. Loki böyle bir şey işte. One Piece'de fandomunu kandırabilen kaç karakter var?

Büyüksün Loki-sama!!! 😍😍😍

Son düzenleme:
kral harald, devleri kutsal ejderlerin köpeği yapmak için sınırları kaldıracağız, ticaret yaparak diğer uluslarla kaynaşacağız, ırkların kardeşliği, yetmez ama evet vs. diyerek beynini yıkıyordu devlerin ve elbaf'ın yiğidi loki fark edince harald'ın kime hizmet ettiğini, katli vaciptir diyerekten aldı kellesini.

gücünden emin değilim ama karakterinden asla...
Devliği hatra gelmesin diye boynuzları da kazımış kutsal ejderlere yaranmak için

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık