Shanks bu zamana kadar kutsallarin zararına iş yaptığı görülmemişti yine şaşırtmadı. Elbaf kralını pasifize etmiş.
Ben hala Loki'ciyim usta. Nasıl ki Doflamingo veya Karasakal kötü karakterler olmasına rağmen sevenleri varsa ben de Loki'yi kötü olmasına rağmen seviyorum. Hatta Loki'ye hayranım bile. Loki'nin karakter olarak kötü olması onu sevmeyeceğim anlamına gelmiyor ki. Ben Loki'yi karizmatik kötü olarak seviyorum.Usta seni Loki lobisine almıştım... Davayı çabuk sattın yakışmadı.
Masum adama kötü deyip lokiciyim diyon bi de yakismadiBen hala Loki'ciyim usta. Nasıl ki Doflamingo veya Karasakal kötü karakterler olmasına rağmen sevenleri varsa ben de Loki'yi kötü olmasına rağmen seviyorum. Hatta Loki'ye hayranım bile. Loki'nin karakter olarak kötü olması onu sevmeyeceğim anlamına gelmiyor ki. Ben Loki'yi karizmatik kötü olarak seviyorum.
Kaptan, sağ kol bir olmuşlar diyorsun işte arkadaşlık diye buna derim.düşene tekme atan adam
Devliği hatra gelmesin diye boynuzları da kazımış kutsal ejderlere yaranmak içinkral harald, devleri kutsal ejderlerin köpeği yapmak için sınırları kaldıracağız, ticaret yaparak diğer uluslarla kaynaşacağız, ırkların kardeşliği, yetmez ama evet vs. diyerek beynini yıkıyordu devlerin ve elbaf'ın yiğidi loki fark edince harald'ın kime hizmet ettiğini, katli vaciptir diyerekten aldı kellesini.
gücünden emin değilim ama karakterinden asla...