Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 51 43.6%
  • Orta

Kullanılan: 39 33.3%
  • Kötü

Kullanılan: 27 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    117
Karasakal Kuzani tayfaya almasa amiralciler Karasakal savunmayacak bende diyorum bunlar niye birden karasakalcı oldu tam denizci taktiği uyguluyorlar

Görmediğin kuzan olsa garpı durdurabilen adam çıkmayacaktı pudingi kaçıramayacaklardı ekibe girer girmez desteği büyük luffynin emrinde kuzan olsa 5 goroseiyide kizaruda paçoz edip çıkarlardı egheadden kaçmazlardı :)

AA niye öyle dedinki çok sağlam hakisi felan var bunun.

Çakma yonkou denirmi luffye yakıştıramadım.

Olaya hakim değilimde akainuya korkak sahtekar demişsen doğruluk payı zerre yok dediğin şeyde haberin olsun.
Kuzan senin gözünde nasıl bir şey çözemedim ya da sen one piece de değil de kendi dünyanda ki kuzandan mı bahsediyorsun anladık amiralcisiniz de bu kadar ucmayin.

Bunu gördüm de cidden bak atlamışız. Şu korkak Ceasar cidden aşırı güçlü bir meyveye sahip. Öyle böyle güçlü değil o mevye.
SODA'nın buglu meyvelerinden birisi.
Katakuri bakmadığı yeri doğal olarak göremiyor.

O sahnede Katakuri önündekiyle meşgulken CC arkadan saldiriyor, Katakuri doģal olarak farketmiyor.

Sahnenin aynısını Luffyle kapıştığı sirada arkadan kardeşinin Luffye iğne attigi sahnede cizdi Oda. Katakuri onu da farkedememişti.

Bunlara bakıp Kuzanın övülmesi anlaşılmaz bir durum. Kuzan Katakuriyi yenebilecek hiçbir şey göstermedi. Katakuri kadar uzun süre haki kullanabilir mi muallak, Kuzanda Katakuride olan H Haki yok, uyaniş yok, saldiri çeşitliliği yok, bence yenemez Katakuriyi.

Adamlar ciddi ciddi Amirallerin yaralı Crackeri, yarali kolu kopmus Queeni, kilici kirilmis kanadi kesilmis Kingi yenmelerini işten sayiyorlar.

Oructan kaynakli şeker düşmesinin yarattigi bir durum sanirim. Ramazandan sonra bu tarz yorumlarin gelmeyecegini umuyorum :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık