@kekomancer aşiretinden mi çağırdı ne oldu bunları anlamadım yeni transferler gelmiş.@Montana yeni amiral haterımız. Hiç şaşmazlar![]()
@kekomancer aşiretinden mi çağırdı ne oldu bunları anlamadım yeni transferler gelmiş.@Montana yeni amiral haterımız. Hiç şaşmazlar![]()
Garp sevdiğini belirtmiş@kekomancer aşiretinden mi çağırdı ne oldu bunları anlamadım yeni transferler gelmiş.
Karakter 5 para etmez çıktı diye kıytırık diyor @Kenshiro Halbuki Aramaki griEn kıytırık amiral bile King ve Queen’i alıyorken Kuzan’ın Shanks tayfası dahil alamayacağı tayfa yok zaten.
Güç olarak dedik olum. Yoksa karakter iyi çıkacak.Karakter 5 para etmez çıktı diye kıytırık diyor @Kenshiro Halbuki Aramaki gri![]()
King ve Queen'i sıfır yaralı hallerinde bile Marco tutabiliyordu. Aramaki her türlü indirir bu ikiliyi.Sakat, silahsız kalmış adamlara kurulan üstünlük üzerinden kudret devşirmek mi![]()
Güç olarak dedik olum. Yoksa karakter iyi çıkacak.
Aynı Marco Kizaru da tutuyorduKing ve Queen'i sıfır yaralı hallerinde bile Marco tutabiliyordu. Aramaki her türlü indirir bu ikiliyi.
King ve Queen ikilisi low kalıyor açıkçası. Farklı bir durumda karşılaşsalar biraz daha dayanırlar tabi ama amiral indirebilecek karakterler değiller.Aynı Marco Kizaru da tutuyordu![]()