Amiraller düşmedi çünkü hiçbiri bajrang gun yemediSeriye başlayalı 20 sene olmuştur ama henüz bir Amiralin düştüğünü görmedim. Arkadaşlar Yonko aldırmak istemiştir.![]()
Amiraller düşmedi çünkü hiçbiri bajrang gun yemediSeriye başlayalı 20 sene olmuştur ama henüz bir Amiralin düştüğünü görmedim. Arkadaşlar Yonko aldırmak istemiştir.![]()
Kuzan senin gözünde nasıl bir şey çözemedim ya da sen one piece de değil de kendi dünyanda ki kuzandan mı bahsediyorsun anladık amiralcisiniz de bu kadar ucmayin.Görmediğin kuzan olsa garpı durdurabilen adam çıkmayacaktı pudingi kaçıramayacaklardı ekibe girer girmez desteği büyük luffynin emrinde kuzan olsa 5 goroseiyide kizaruda paçoz edip çıkarlardı egheadden kaçmazlardı![]()
AA niye öyle dedinki çok sağlam hakisi felan var bunun.
Çakma yonkou denirmi luffye yakıştıramadım.
Olaya hakim değilimde akainuya korkak sahtekar demişsen doğruluk payı zerre yok dediğin şeyde haberin olsun.
Beckmanda kral haki varsa zor.Tayfasını alır da,shanks'ı zor.tabi kralların hakisini bir görmek lazım sakazuki'nin...ama tayfasını alır.
Lafitte, kimsenin ruhu duymadan hükümet toplantısına sızıp racon kesen bir karakter. Puding'i kaçırmada Kuzan olmaz, Lafitte olurdu. Puding yine kaçırılırdı. Kuzansız da işlerini yerine getirebilen bir tayfa. Kuzan elbette ki çok güçlü ama Karasakal tayfasını küçümsememek lazım.pudingi kaçıramayacaklardı
Bunu gördüm de cidden bak atlamışız. Şu korkak Ceasar cidden aşırı güçlü bir meyveye sahip. Öyle böyle güçlü değil o mevye.Caesar gibi mi?Aokiji yapsa daha iyiymiş, en azından eski amiral derdik.
![]()
Küçümseme sezdim birazKatakuri'yi de zorlanmadan yener zaten?
Katakuri bakmadığı yeri doğal olarak göremiyor.Bunu gördüm de cidden bak atlamışız. Şu korkak Ceasar cidden aşırı güçlü bir meyveye sahip. Öyle böyle güçlü değil o mevye.
SODA'nın buglu meyvelerinden birisi.
Bunca yıllık kariyere şu mesaj yakıştı mı olumCoby, Garp’ın mirasını sırtlayacak karakter.
Seri sonu
Coby>Garp
Garp’ın güvendiği karaktere bizim de güvenmemiz lazım.Bunca yıllık kariyere şu mesaj yakıştı mı olum