Görmediğin kuzan olsa garpı durdurabilen adam çıkmayacaktı pudingi kaçıramayacaklardı ekibe girer girmez desteği büyük luffynin emrinde kuzan olsa 5 goroseiyide kizaruda paçoz edip çıkarlardı egheadden kaçmazlardıKarasakal tayfası karasakaldan ötürü güçlü Kuzan bireysel güç onu takımın bir parçası olarak görmüyorum.
AA niye öyle dedinki çok sağlam hakisi felan var bunun.Kimileri Raftelde Roger Bigmomın hayatını okududa ona güldü diyorlar ne dersin mümkünü, palyaço kızın hayatı.![]()
Çakma yonkou denirmi luffye yakıştıramadım.Beckman efsanesi Kizaru ile yarım kalan hesabı kapasın da kurtulalım. Çakma yonko Nika'ya benzemez.
Olaya hakim değilimde akainuya korkak sahtekar demişsen doğruluk payı zerre yok dediğin şeyde haberin olsun.Akainu’ya korkak, sahtekar demem birilerini kizdirdiysa demek ki dogru yoldaymisim![]()
@Montana yeni amiral haterımız. Hiç şaşmazlar![]()
Yeni amiral haterı mı@kekomancer aşiretinden mi çağırdı ne oldu bunları anlamadım yeni transferler gelmiş.
Knk sen istersen oda seriyi çizdiğinden beri yanında oturup takip et o augur kuzanda tehlikeli kelimesini yediremessin senin gibilerle zıt fikirde olmam doğru yolda olduğumu gösteriyor zaten seriyi uzun süre güncel takip edince farklı mangada okumuyorsun ama ona rağmen yorumların aşırı güldürüyor.Uc dort yildir takip ettigin icin amiral fani olmussunAce’i olene dek toplasan 12-13 kere cizmistir mangada ama Akainu korkagi gogsunden vurunca hepimiz agladik Oda’nin prime donemleri bir baskaydi
E tamam dondurup geçmiş. Amiral gücünde bu adam zaten hatta bana kalırsa Saka ile birlikte donanmanın en güçlü iki adamından birisi. Bunlar yapmayacak da kim yapacakYürürken tekledi diye bir şey yok. Sadece dondurulduğu var.
Amiral ağlatan baba kral Luffy var.Seriye başlayalı 20 sene olmuştur ama henüz bir Amiralin düştüğünü görmedim daha. Arkadaşlar Yonko aldırmak istemiştir.![]()
Sengoku'nun keçisi de düşmedi 20 senedir meeliyorSeriye başlayalı 20 sene olmuştur ama henüz bir Amiralin düştüğünü görmedim. Arkadaşlar Yonko aldırmak istemiştir.![]()
Tayfasını alır da,shanks'ı zor.tabi kralların hakisini bir görmek lazım sakazuki'nin...ama tayfasını alır.Akainu bile Shanks’ın tayfayı alabilirmi emin değilim.