Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 47 42.7%
  • Orta

Kullanılan: 36 32.7%
  • Kötü

Kullanılan: 27 24.5%

• Kullanılan toplam oy
    110
Katakuri ne alemde peki mama ölüyor çıt yok, pudding kaçırılıyor buda yetmiyor cracker yeniliyor ortalıkta yok?? Nerede bu adam linlinin meyvesini mi arıyor ne yapıyor.brulee kacirilsaydi baş üstünde baş birakmazdi herhalde

Katakuri ne alemde peki mama ölüyor çıt yok, pudding kaçırılıyor buda yetmiyor cracker yeniliyor ortalıkta yok?? Nerede bu adam linlinin meyvesini mi arıyor ne yapıyor.brulee kacirilsaydi baş üstünde baş birakmazdi herhalde
Pudding'i kaçıranlar aokiji ve Van augur. Kata güçlü ama aokiji'yi yenemezdi. Hatta sağ kollar arasında yenecek çıkmaz henüz.

Adam ciddi ciddi Aokiji ile Big Mom’u kiyaslamis yener falan demis. Ne yiyor ne iciyorsunuz siz Big Mom dediginiz yaratigin gucunden haberiniz var mi :) Aokiji annesinden sut emerken Big Mom dunyaya karsi korsancilik yapiyordu. Lutfen arkadaslar biraz daha adil kiyaslamalar yapalim. Big Mom’u sevdigimden degil lakin asiri guclu bir karakter oldugunu benim gibi eski okuyucular bilir. Aokiji daha Akainu’ya ustunluk saglayamamis Akainu ise daha Beyazsakal’a ustunluk saglayamamis. Big Mom yonkoular arasinda bile korkulan bir isimdi. Amiraller zayif oldugu icin ortaya goroseiler, tanri sovalyeleri, Kid’in uyanmis meyvesi, Nika meyvesi zart zurt cikti zaten yoksa Oda denilen mahlukat bile bilmiyordu bunlari nasil aradan cikaracagini :)

Son düzenleme:
Yanardağ patladı öldü ne diyelim buradan yani. Kaido yavaş dövsün wanodaki kaidonun dövüştüğü rakipler önüne gelene kepaze oluyor luffy bile buna dahil zaten düzgün ölçek verme durumu olsa kaido düşündüğünüzü altında çıkar.
Amiralin düştüğü sahne diyip aramaki Shanks örneğini verirsin bizde teach Akainu örneğini verelim o zaman savaşmaya bile yemiyor :)

Genel olarak yonko karakterlerine tonla güç verilip iş üstünde pek verimli kullanım göremiyoruz yonkoular genel olarak tahtlarında oturan kişiler amiraller sahalarda aktif olmuş küçüklüklerinden beri savaşmış eğitim yapmış kişiler doğuştan canavar değiller diye hor görüşüyorlar gibime geliyor.

Karakterin ederi buymuş en azından yaşlı halinin ama BM de yaşında pek etki edeceğini sanmam 68 opta aşırı yaşlı bi yaş değil birde normal insan vucuduna sahip değil sonuç olarak herşeye plot yazar böyle yaptı demektense eldeki featleri değerlendirip kimin ederi neyse onu söylemek lazım.
Amirallerini iş üstünde verimli kullandırtsın da görelim hasırşapkalarla savaşarken :ehe:

Adam ciddi ciddi Aoiiji ile Big Mom’u kiyaslamis yener falan demis. Ne yiyor ne iciyorsunuz siz Big Mom dediginiz yaratigin gucunden haberiniz var mi :) Aokiji annesinden sut emerken Big Mom dunyaya karsi korsancilik yapiyordu. Lutfen arkadaslar biraz daha adil kiyaslamalar yapalim. Big Mom’u sevdigimden degil lakin asiri guclu bir karakter oldugunu benim gibi eski okuyucular bilir. Aokiji daha Akainu’ya ustunluk saglayamamis Akainu ise daha Beyazsakal’a ustunluk saglayamamis. Amiraller zayif oldugu icin ortaya goroseiler, tanri sovalyeleri zart zurt cikti zaten
Neymiş ya o yaratığın gücü Law ve kid gibi 2 sağkol adama kaybetmekmi :hhh:
Kuzan 20 yaş bebe değil bigmomu adamı ünlü ederken küçüklüğünden beri eğitim yapıyordu kuzan.
O zayıf amiraller en büyük askeri güç diye anılıyor ne hikmetse eski okuyucu arkadaşlar kağıt üstünde bigmomu uçurtmayı severler işin sonunda yazarın çizdiği eserde lawa kide kaybettirildi kendisi çok güçlü diye övvebilceğiniz bi performansı yok karakterin ama gereksiz ölçeksiz yerlerden uçurmaya devam edebilirsiniz tabiki ben olanları söyleyeceğim.
Amirallerini iş üstünde verimli kullandırtsın da görelim hasırşapkalarla savaşarken :ehe:
Kizaru tek başına bela oldu koca yonko ekibine görevlerinin hepsini yaptı yazar korudu luffyi yerde baygın yatarken ne hikmetse koca amiral sofra kurdu çocuğa.
Akainu desen wb ve ekibine bela oldu wbnin ölme sebebi Akainu zaten Ace i öldürende.
Kuzanın çok bariz görevi olmadı ama gücünü garp dövüşünde açıkladı yazar ondan önce Akainu dövüşündede tahminlerimiz vardı zaten şimdi kuzanın ödülü açıklanınca akainunun ödülünü ne kadar hakkettiğinide hep beraber görmüş olucaz.
Yazar zaten amirallerin savaşlarına hep bi şurayı yıkarlar tam güç dövüşemezler gibi Bişiy ekler ona rağmen ortada herşey sonra topluluktan birileri çıkar her yonko>her amiral felan anlatır yok şöyle güçlü şöyle böyle ama seride anlattıklarını ne hikmetse göremeyiz :)

Neymiş ya o yaratığın gücü Law ve kid gibi 2 sağkol adama kaybetmekmi :hhh:
Kuzan 20 yaş bebe değil bigmomu adamı ünlü ederken küçüklüğünden beri eğitim yapıyordu kuzan.
O zayıf amiraller en büyük askeri güç diye anılıyor ne hikmetse eski okuyucu arkadaşlar kağıt üstünde bigmomu uçurtmayı severler işin sonunda yazarın çizdiği eserde lawa kide kaybettirildi kendisi çok güçlü diye övvebilceğiniz bi performansı yok karakterin ama gereksiz ölçeksiz yerlerden uçurmaya devam edebilirsiniz tabiki ben olanları söyleyeceğim.

Kizaru tek başına bela oldu koca yonko ekibine görevlerinin hepsini yaptı yazar korudu luffyi yerde baygın yatarken ne hikmetse koca amiral sofra kurdu çocuğa.
Akainu desen wb ve ekibine bela oldu wbnin ölme sebebi Akainu zaten Ace i öldürende.
Kuzanın çok bariz görevi olmadı ama gücünü garp dövüşünde açıkladı yazar ondan önce Akainu dövüşündede tahminlerimiz vardı zaten şimdi kuzanın ödülü açıklanınca akainunun ödülünü ne kadar hakkettiğinide hep beraber görmüş olucaz.
Yazar zaten amirallerin savaşlarına hep bi şurayı yıkarlar tam güç dövüşemezler gibi Bişiy ekler ona rağmen ortada herşey sonra topluluktan birileri çıkar her yonko>her amiral felan anlatır yok şöyle güçlü şöyle böyle ama seride anlattıklarını ne hikmetse göremeyiz :)
Zaten okudugunu anlamamandan gordugunu kabul etmenden belli yasinin cok genc oldugu dostum. Oda denilen elemanin seriyi cop etmek ugruna harcadigi guclu karakterlerden biri Big Mom digeri de Kaido’dur. Bugune kadar Luffy ve tayfasina ustunluk saglamis bir tane amiral soyle bana

Eee göreceğiz işte bir kere rakip boss olarak çizilsinler de bakalım belalıklarına xD

Yonkoların ayağına iğne batsa yerden yere vurup amiraller işte bu yüzden özel çeken ahaber lobisi kitlesine özel olarak diyorum onu. Amiral nefretinin en çok alevlendiği zamanlar o zamanlardı. Aokiji'nin elbette BM'ye karşı şansı vardır ama ikisi de hiçbir handikap olmadan tam performans dövüşsünler Aokiji'nin kazanmasına ihtimal vermem ben. BM'nin yenilmek için bir geri zekalılık yapması lazım ki Aokiji bu açıktan faydalansın.
BM'nin en büyük problemi zaten zeka seviyesi kadını yenmeye çalışan herkes bu açığı kullanmaya çalıştı. BM fiziksel olarak bir canavar ortalama bir zekaya sahip olsa tüm amiralleri ezer geçer ama maalesef bu zeka ile gel sana şeker vereceğim diye bunu uçurumdan aşağı atarlar.

Gunko'nun Nika'dan korkması gibi durumlara bakınca Gunko'nun bir piç olma olasılığı gözümde canlandı. Yani kendisi de kutsal ejder ama evlilik dışı doğmuş meşru olmayan bir çocuk. O yüzden kutsal ünvanı yok. Ben hala şövalye olmanın kutsal olmayı gerektirdiğini düşünüyorum. O yüzden Lok ide kutsal ejder olmalı.
Aynen,böyle bir şey çıkabilir

Big mom kralların hakisi kullansaydı kid ve law'a 2 atar çatıya çıkardı.e bunu yaparsa luffy kaybedeceğinden çıkartmadı ve kısıtlandı.yoksa bu kadın kaido ile denk dövüsmüş birisi,plota kurban gitti diye hafife almamak lazım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık