Kral miktara bakma. Bir yudumu bile adamı çarpar. Sen daha iyi bilirsin.Lan adamın içtiği iki yudum şarap seninki yanında 5 tane öküz iki tane sığır taşımalı ki her seferinde yiyeceği çıksın xD

Kral miktara bakma. Bir yudumu bile adamı çarpar. Sen daha iyi bilirsin.Lan adamın içtiği iki yudum şarap seninki yanında 5 tane öküz iki tane sığır taşımalı ki her seferinde yiyeceği çıksın xD
Sadece 3 tane mi ? Tek eliyle 5 tanesini döver.Gördük zaten o yüzden Kaido 3 tane kizaru döver diyorum sıkıntı hiç yok merak etme xD
Kaido çaylak korsanları indirinceSadece 3 tane mi ? Tek eliyle 5 tanesini döver.
Usta çaylak halleri bile farklı...Kaido çaylak korsanları indirince
Kizaru çaylak korsan indirince![]()
Şu olur mu?Usta çaylak halleri bile farklı...
-teach'in tayfayı teklemiyor devon ve van augur donmadı.Kuzan: Sakazuki’ye kalıcı yara ver, Garp’ı yakala, Teach’in tayfayı tekle, Jozu’dan kol al; onları yaptı ama nasıl yaptı bla bla.
Big Mom: Marco’yu yeneme, King’e paket ol, Queen’e paket ol, Bege’yi elinden kaçır, Kid ve Law’a yenil; onları başaramadı ama bla bla.
Usta mesajımda bla bla diye belirttiğim kısımları yazmışsın.-teach'in tayfayı teklemiyor devon ve van augur donmadı.
-garp'ı yakalaması kendi marifeti değil,kılıç yarası alıyor.
-jozu'nun kolunun dikkatı dağınıkken aldı.
-big mom kral haki kullanmadı.diğer beceriksizliklerine kabülüm.
-ha bide kaido ile 3 gün boyunca savaşıyor.