Hız ve zeka harici herhangi bir alanda Aokiji'nin üstünlüğü yoktur. Kaldı ki Aokiji'de inanılmaz bir hız görmüş de değiliz zaten
Dayanıklılık açısından BM nin derisi sert olduğu için hasarı azaltıyor durabılıty olarak BM daha üstündür ama kuzan bu açığı acıya karşı direnci daha yüksek endurance ile kapatıyor dersenki kuzanın endurance ı neden daha yüksek kuzanın akainuya dayanması yeterli bi gösterge kondisyon olarak serinin en iyi featine sahip kuzan ve Akainu 10 gün boyunca savaştı bu adamlar.
Kuzan endurance, stamına>bm endurance stamına
BM durability>kuzan durability
kuvvet olarak ise düz fiziksel kuvvet olarak BM daha güçlüdür ama kuzan yumruklarını daha iyi kullanıyor antrenmanının sonucu zaten lawı üstünden atamıyor bm daha Page one başarısı var desende işin sonunda Page one düşük seviye Bi karakter.
BM raw strenght>kuzan raw strenght
Kuzan strıking strenght>bm strikıng strenght
HIZ olarak mf de sengoku hız gerektiren işlerde kuzanı kullanıyordu hep arıkovanındaki savaştada ekran dışı garpla eşleştiği çok muhtemel (sebebi 1087 de kuzanı karşısında görünce garp savaşa devammı edeceksin diyor) garpın yaşlı halinin bile ne kadar hızlı olduğunu biliyoruz kuzanda ona yakın hızda savaşabilir demek oluyor bu durum bigmoma göre daha başarılı.
Kuzan agility, speed>bm agility, speed
Haki olarak BM gözlem hakisinde pek başarı göstermedi varsa ben hatırlamıyorum kusura bakmayın kuzan ise wb nin vücüdunu deliceği yeri gözlem Hakisiyle Sezerek cisimsizleştirebiliyor.
Kuzan observatıon haki>bigmom observatıon haki
Kral hakisi yok kuzanda BM de var
Düz Silahlanma Hakisi olarak kuzanın garpa attığı yumruk ortada BM düz silahlanmayla lawı uçuramıyor ekstra olarak wb nin deprem dalgasını engellemek için gelişmiş Silahlanma kullanıyor kuzan.
BM conquer haki>kuzan conquer haki
Kuzan arament haki>bm arament haki
Meyve gücü olarak BM ruh çekme element güçlerine sahip bide nesnelere ömür veriyor bunlar çok op yetenekler Yıldırım ve alev kontrolü kuzan için sıkıntılı ama işin ucunda kuzanın buz meyvesinin akainunun meyvesi ile kapışması sonucu adanın yarısıda buz oluyor bu durumdan ötürü element olarak iki tarafta yakındır BM kuzanı korkutamaz zaten ruh verme işe yaramaz Yıldırım gücü logiaya veya buza işlermi emin değilim.
Ama BM Hax olarak daha avantajlı diyelim.
Totalde kuzanı daha üstün görüyorum.