Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 47 43.9%
  • Orta

Kullanılan: 35 32.7%
  • Kötü

Kullanılan: 25 23.4%

• Kullanılan toplam oy
    107
Queen kafa attı paket servis yaptı, King geldi gemisine denizin dibini boylattı, Marco geldi ateşiyle üstünlük kurdu falan. Amiral olsa yerden yere vuruldu İmparator etiketi sebebiyle övülmeye çalışılıyor.
Amiraller, fanları amirallerin burnundan kıl aldırmadığı için gömülüyor. BM denizci de olabilirdi haydut da fark etmez. Kadın doğuştan bir anomali ve doğru düzgün dövüştüğü takdirde böyle bir hayvanın yenilmesi çok zor

Amiraller, fanları amirallerin burnundan kıl aldırmadığı için gömülüyor. BM denizci de olabilirdi haydut da fark etmez. Kadın doğuştan bir anomali ve doğru düzgün dövüştüğü takdirde böyle bir hayvanın yenilmesi çok zor
Ne durumlarda kıl aldırmıyoruz onu da söyle bilelim bari. Garp’ı yumruk vurup uçuran Aokiji Big Mom’a hasar verebilir deyince burundan kıl aldırmamak mı oluyor? Kadın rezil durumlara kendinden çok güçsüz karakterler tarafından düşürüldü, bi zahmet Aokiji’ye ihtimal verelim di mi?

Ne durumlarda kıl aldırmıyoruz onu da söyle bilelim bari. Garp’ı yumruk vurup uçuran Aokiji Big Mom’a hasar verebilir deyince burundan kıl aldırmamak mı oluyor? Kadın rezil durumlara kendinden çok güçsüz karakterler tarafından düşürüldü, bi zahmet Aokiye ihtimal verelim di mi?
Yonkoların ayağına iğne batsa yerden yere vurup amiraller işte bu yüzden özel çeken ahaber lobisi kitlesine özel olarak diyorum onu. Amiral nefretinin en çok alevlendiği zamanlar o zamanlardı. Aokiji'nin elbette BM'ye karşı şansı vardır ama ikisi de hiçbir handikap olmadan tam performans dövüşsünler Aokiji'nin kazanmasına ihtimal vermem ben. BM'nin yenilmek için bir geri zekalılık yapması lazım ki Aokiji bu açıktan faydalansın.

Yonkoların ayağına iğne batsa yerden yere vurup amiraller işte bu yüzden özel çeken ahaber lobisi kitlesine özel olarak diyorum onu. Amiral nefretinin en çok alevlendiği zamanlar o zamanlardı. Aokiji'nin elbette BM'ye karşı şansı vardır ama ikisi de hiçbir handikap olmadan tam performans dövüşsünler Aokiji'nin kazanmasına ihtimal vermem ben. BM'nin yenilmek için bir geri zekalılık yapması lazım ki Aokiji bu açıktan faydalansın.
Big Mom’ın salak olması karakterinin bir parçası zaten bunu handikap olarak değerlendirmemek lazım. Kadın Jinbe’den de ayar yedi misal yeri geldi. Aokiji bu saydığım karakterlerin hepsinden çok daha üst düzey ligde bir adam. Big Mom’u yenebilecek yeterliliğe sahip. Ha yenemezse de bir şey demezdim ama yenerse de garip karşılanacak bir durumu yok.

Big Mom’ın salak olması karakterinin bir parçası zaten bunu handikap olarak değerlendirmemek lazım. Kadın Jinbe’den de ayar yedi misal yeri geldi. Aokiji bu saydığım karakterlerin hepsinden çok daha üst düzey ligde bir adam. Big Mom’u yenebilecek yeterliliğe sahip. Ha yenemezse de bir şey demezdim ama yenerse de garip karşılanacak bir durumu yok.
Az çok aynı şeyleri söylüyoruz. O yüzden adam akıllı dövüştüğü takdirde diyorum. Çünkü her şeyi alt alta sıraladığında BM daha güçlü bir karakter. Hayatı boyunca bizim gördüğümüz kadar mal olsaydı o kadar uzun süre yaşamazdı. Plot işleri

Az çok aynı şeyleri söylüyoruz. O yüzden adam akıllı dövüştüğü takdirde diyorum. Çünkü her şeyi alt alta sıraladığında BM daha güçlü bir karakter. Hayatı boyunca bizim gördüğümüz kadar mal olsaydı o kadar uzun süre yaşamazdı. Plot işleri
Zirvesi için öyle olabilirdi de 70 yaşına merdiven dayamış formu geçmiş. WB gibi namının ve ordusunun ekmeğini yiyor.

Bunları yazarak 50 defa çizerek ortalama 150 defa anlattık. O dövüş aslında BM'nin beş dakikada ikisini birden mıhladığı yerde bitmiştir. Gerisi külotçu plotundan masallar tadında sıçış. Aklı başında, tüm güçlerini adam akıllı kullanarak dövüşen BM'yi herhangi bir amiralin (gördüğümüz kadarıyla) yenmesi pek mümkün değil. Kadının güçleri şaka değil.
Bm güçlerini tam kullansa yonkoları da paket ederki neden amirallerle sınırlandırıyorsun. Çaldığı ruhları kendine basıp iyileşebilen ve üstünde ruhların bir kısmını da kendi bedenine direkt basıp güçlenebilen bir karakter bu. Neredeyse 60 yıldır ruh topluyor ve bunun en az 30 yılı sistematik olarak üzerine aldığı ada bölgelerinden geliyor. Kağıt üstünde 5 kaido yener bu karakter, en az.

Oda güya Kaido'yu nasıl yenecekler bilemedim demiş ama Bm için demesi lazımdı bunu, gücünün sınırı yok direkt.

Bm güçlerini tam kullansa yonkoları da paket ederki neden amirallerle sınırlandırıyorsun. Çaldığı ruhları kendine basıp iyileşebilen ve üstünde ruhların bir kısmını da kendi bedenine direkt basıp güçlenebilen bir karakter bu. Neredeyse 60 yıldır ruh topluyor ve bunun en az 30 yılı sistematik olarak üzerine aldığı ada bölgelerinden geliyor. Kağıt üstünde 5 kaido yener bu karakter, en az.
Kendini güçlendirmek ve iyileşmek için kendi ruhundan yiyor, ömrü azalıyor.

Bm güçlerini tam kullansa yonkoları da paket ederki neden amirallerle sınırlandırıyorsun. Çaldığı ruhları kendine basıp iyileşebilen ve üstünde ruhların bir kısmını da kendi bedenine direkt basıp güçlenebilen bir karakter bu. Neredeyse 60 yıldır ruh topluyor ve bunun en az 30 yılı sistematik olarak üzerine aldığı ada bölgelerinden geliyor. Kağıt üstünde 5 kaido yener bu karakter.
Yenemez. Kaido da full paket. Daha iyi bir dövüşçü. Wb zaten hayvandı. Shanks'ın haki ve hız faktörü derken bunlar birbirini dengeleyen dört karakterdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık