İşte sende benim gibi varsayımda bulunmuşsun.Benim varsayımımın tersinde şeyler söyleyerek ve kanıtlar sunarak demişsin ki benim varsayımım daha güçlü.
Sırayla gideyim. ilk cümle doğru sadece kral hakisi salabiliyor bende onu dedim
İkinci cümle neye benzediği demişsin hatta katadan üstün demişsin. O zaman ekleme yapayım katakuri geleceği görüyor. Bırak karşısında kim var o gözlem hakisiyle ne diyeceğini hatta o saldırı bile önceden görürdü.
Evet orada büyük ihtimalle demem hatalıdı. Mistik bir meyve yemiş olabilir ancak bu haki olmadıkça çok bir önemi yok.
Üçücü cümle kullanamıyordur dedim çünkü böyle bir gücün var olması saçma kaçıyor. Shanks onu durduğu için mi yonkou oldu bilmiyoruz. Devlerin gücü öyle abartılı bir güç değil harjudin'den biliyoruz. Dev kralın gücü konusunda da en ufak bir fikrimiz yok. Efsane denilen droyy ve brogy'nin güçleri de belli. Yani kata seviyesi bir güç çok rahat zaten devlerin içinden geçebilir. Hatta bunu zamanında çocuk haliyle Big Mom yapmıştı.
Ödül konusuna gelirsek yani buggy'de 3 milyar beri ödülü olan bir korsan derim. ya da crocodile 2 milyar eder mi? Ödüller belirlenirken sadece savaş gücü değil etkisi de var. Loki devlerin prensi ve dediğin gibi antik bir meyve yemesi ona bu ödülü verdirmiş olabilir.
Dördüncü cümlenin kesinliği yok thanks lokiyi yendiği için mi imparator oldu bilmiyoruz.
Beşinci cümle hasar tespit raporu gibi. Ee sadece ayağa kalktı bir hamlesini daha görmedik. eline çekini aldı bir sallar belki. Gear 5 luffy ve zor ile kapışırsa o zaman senin dediğini düşünürüm. Şuan sadece ayağa kalktı. Luffy kairoseki taşlarıyla dağ taşıyordu en son Udon hapishanesinde kid ile birlikte.
altıncı cümle Rayleigh köleleri kurtarırken bunu söylüyor. tasmayı çıkardıktan sonra kid, luffy ve law'a bu gücü bir süre kullanamayacağını bu yüzden geri kalanını onların halletmesini rica ediyor. Hatta kid zaten yaşlı bir adamın kurtarılmasına ihtiyacım yok dediği sahne.
yedinci cümle . evet saçma olur. kendisine güneş tanrısı diyor. ödülüyle övünüyor sen benim kim olduğumu biliyor musun he bre cahil diyor. Adam buna her türlü saldırıyı yapıyor luffy dahil. bir haki şov yapmıyor ama. Kairoseki hakiye karşı bir etkisi yok.
Bende onları eklemeyecektim ama beklentiler o yönde olduğu için ekledim. Sadece beklenti değil olmaları normal. Çünkü altyapıları var. Burada sorum şu devler arasında kimi gördük ki "ohaa bu devden de güçlüyse bu yonkou seviyesidir kesin" diyebilelim. efsane denilen brogy ikilisi değil. Hajuridin değil. Kral ne onu da bilmiyoruz. Bunlar sadece örnek gösterilip Loki bunların en güçlüsü dediğinde akıma Katakuri geliyor. Diyorum ki katakuri bu devleri rahat yer. O zaman Loki'de o seviyedir. Katakuri ödülünün 1 milyar olması zaten büyük hata. rahat 2 milyar berilik gücü var.
bak ben de senin cümlelerinle kendi varsayımlarımı yaptım.