Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1141 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Loki'ye karşı duylulan korkunun sebebi gücü. Devlerin kendi en güçlü savaşçıları droyy ve Brogy ikilisi. Ayrıca krallar olduğu söyleniyor. Droyy ve Brogy'nin o kadar güçlü olmadığını biliyoruz. Haujuridin ise tartışmaya bile değmeyecek bir gücü var. Adadaki bir diğer güç ise bence adadaki en güçlü karakter Gaban'dır. Kısacası gaban yaşlı haliyle tek başına Loki ile mücadele edemeyecek durumda. Bu da gücünü bir nebze anlayabiliyoruz. Shanks gelip bunu kelepçelemiş. Öldürmemiiş. Demek ki o kadar kötü değil. Yoksa thanks affetmezdi. Loki'nin gücünü ayrıca Kutsal ejderlerde kullanmak istiyor. Benim tahminim Loki'nin güç seviyesi Big mom oğlu katakuri seviyelerindedir. ondan biraz yüksek veya biraz az olabilir ama seviyeyi bu düşünüyorum. Katakuri çok rahat Droyy ve Brogy alt eder. Gaban'a zorluk yaşatır. Seviye'nin bu olduğunu düşünüyorum. Öyle Gear 5 luffy ile kapışabilecek bir seviye yok ortada. Loki'nin figür olarak güçlü olması ve prens olmasından dolayı Big mom dediği gibi muazzam bir güç oluşturuyor. Gear 5 luffy ile baş etmesi imkansız çünkü o güç ile Luffy şu ana kadar kizaruyu haşamat etti. 5 ölümsüz gorsei üyesiyle kapıştı Kaido indiren bir güçten bahsediyoruz. Şimdi bir devin gelip luffy y hasar verecek olabilmesi çok saçma olur.

Bunların dışında animeye faklı güçler eklenmeye başladı. İlk raizo'd gördüğümüz bu özellik fazla kafalarda soru işareti yaratmıyor olsa da benzer şeyleri bu yere çizilen kara ışınlanma mühürleriyle görmüş olduk. Belirli bir mühür teknikleri kullanarak hem ışınlanma hem de raizo gibi çeşitli şeyleri mühürleme özelliğine sahip parşömenler ve mühür teknikleri var. Bu mühür tekniklerini belli bir klana özgü olduğunu sanıyorum hangi klan olabileceğini bilmiyorum. Açık kapı gibi duruyor. Şu aralar çok sık kullanımını gördüğümüzden değinmek istedim. Boş yüzyılın herhangi bir yerine sıkıştırılabilir bir şey tabi.
Hem yasli gaban tek basina loki ile.mucadele edemez demissin sonra katakuri gabana zorluk yasatir demissin(yenemez demissin yani) sonrada loki katadan yaz biraz yuksektir ya biraz dusuktur demissin... Kata gabandan gucsuzse(sadec zorluk cikaracak kadar gucluyse) katadan bi tik guclu yada gucsuz loki nasil gabandan guclu oluyor. Gaban onu nasil durduramiyor dostum kafam karisti...

Birde kardeş eli kolu kairosekilerle bagli haldeyken kutsal ejder kaptanindan fatality hamlesi yiyen adam hiç bisey yokmus gibi ayaktayken nasil 2 ark oncesinin bosu ki o boss kaidodan tek yiyen luffye yenilmisken onla ayni seviye oluyor. Kata severiz eyvallah ta suana kadar islenen lokiyle katayi ayni gucte tutmak yada yakin tutmak bence yanlis.

Son düzenleme:
Hem yasli gaban tek basina loki ile.mucadele edemez demissin sonra katakuri gabana zorluk yasatir demissin(yenemez demissin yani) sonrada loki katadan yaz biraz yuksektir ya biraz dusuktur demissin... Kata gabandan gucsuzse(sadec zorluk cikaracak kadar gucluyse) katadan bi tik guclu yada gucsuz loki nasil gabandan guclu oluyor. Gaban onu nasil durduramiyor dostum kafam karisti...

Birde kardeş eli kolu kairosekilerle bagli haldeyken kutsal ejder kaptanindan fatality hamlesi yiyen adam hiç bisey yokmus gibi ayaktayken nasil 2 ark oncesinin bosu ki o boss kaidodan tek yiyen luffye yenilmisken onla ayni seviye oluyor. Kata severiz eyvallah ta suana kadar islenen lokiyle katayi ayni gucte tutmak yada yakin tutmak bence yanlis.
Gaban Loki'yi durdurmadığı gibi katakuru'yi de durduramaz. Katakuri ile Loki'nin güç seviyesini benzer görüyorum. Kaakuri kral hakisi ve gözlem hakisi kullanmakta iyiydi. Sadece luffy'nn wanoda öğrendiği gibi kral hakisini kullanmıyor katakuri. Bunun dışında meyvesi uyanış yaşamış oldukça güçlü bir karakter. Katakuri öyle bast bir karakter değil yani. Karşılaştıralım

Kral hakisi = loki de vardır büyük ihtimalle
Meyve gücü ve uyanış = loki de büyük ihtimalle meyve sahibiyse bu güce sahiptir
Güçlü bir haki özelliği = katakuri de bu gözlem hakisiydi loki de bu saldırı hakisidir belki de
Kral hakisini üst düzeyde kullanma = katakuri kullanamıyordu loki de kullanamıyordur

bu duruma baktığımız da loki ve katakuri güç bakımından eşit görünüyor. Loki de eğer kral hakisi çok üst seviyeyse o zaman tutarsız oluyor bu durum. O zaman loki'yi kaide falan ile kıyaslamamız lazım. E kimseden de loki'den bir imparator gücü beklediğini düşünmüyorum. Aldığı hasarla nasıl ayakta durabiliyor kısmına şunu derim ben de katakuri kendine ölümcül hasar vererek luffy ile kapıştı. Biz seride ne biliyoruz şu ana kadar kral hakisini üst düzeyde kullanabilen kişi sayısı çok az. Bunlar bildiğimiz. Shanks. beyazsakal. roger. rocks. Kaido. belki Big mom. oden, luffy. garp.sengoku.dragon.mihawk.Akaiunu. Rayleigh genç hali yaşlıyken bu gücü belirli bi süre kullanabildiğini kendi de söylüyordu ve Gaban diyelim. Hadi belki teach ekleyelim. Hadi korsan şovalyalerını bir kısmını ekleyeyim. Yani bunlara bir de lokiyi ekleyeceksek saçma oluyor. yaşayanlar ve doğru düzgün kullanabilen sayısı da uçuyor. Ya da adını çoktan ok önceden gücüyle duymuş olmamız lazımdı.

Gaban'dan güçsüzse veya Katakuri seviyesindeyse, zaten Loki'yi işlemeye gerek yok. Seriye bir şey katmaz :D :p
Bir nevi ara taş karakteri loki. Luffy her dövüştüğü güçlü kişiler ardından daa güçlenen bir karakter katakuri bence bu şekilde kullanıldı. Gözlem hakisini geliştirdi. Burada bener bir şey olacak gibi. Ama belki bu sefer bu haki olmaz meyve olur diye düşünüyorum. Devler nika'ya tapıyor. Luffy'de Nika kim lan falan diye takılıyor ortalarda loki diğer devler gibi Nika'nın farkına varıp meyvenin gücünün potansiyellerini ortaya çıkaracağını düşünüyorum. Luffy şuan bu uyanışı çok gelişi güzel kullanıyor. Hatta bazı saldırılarda şafak kelimesi kullanarak saldırıyor falan. Buradan bir şey çıkacak gibi. Loki kurnazın önde gideni bunu kendi çıkarları için de kullanacaktır. İşte lokiyi tam olarak böyle gçrüyorum. Kaido kadar gücü olan biri değil ama aşırı kurnaz biri olarak görüyorum.

Gaban Loki'yi durdurmadığı gibi katakuru'yi de durduramaz. Katakuri ile Loki'nin güç seviyesini benzer görüyorum. Kaakuri kral hakisi ve gözlem hakisi kullanmakta iyiydi. Sadece luffy'nn wanoda öğrendiği gibi kral hakisini kullanmıyor katakuri. Bunun dışında meyvesi uyanış yaşamış oldukça güçlü bir karakter. Katakuri öyle bast bir karakter değil yani. Karşılaştıralım

Güçlü bir haki özelliği = katakuri de bu gözlem hakisiydi loki de bu saldırı hakisidir belki de
Kral hakisini üst düzeyde kullanma = katakuri kullanamıyordu loki de kullanamıyordur

bu duruma baktığımız da loki ve katakuri güç bakımından eşit görünüyor. Loki de eğer kral hakisi çok üst seviyeyse o zaman tutarsız oluyor bu durum. O zaman loki'yi kaide falan ile kıyaslamamız lazım. E kimseden de loki'den bir imparator gücü beklediğini düşünmüyorum. Aldığı hasarla nasıl ayakta durabiliyor kısmına şunu derim ben de katakuri kendine ölümcül hasar vererek luffy ile kapıştı. Biz seride ne biliyoruz şu ana kadar kral hakisini üst düzeyde kullanabilen kişi sayısı çok az. Bunlar bildiğimiz. Shanks. beyazsakal. roger. rocks. Kaido. belki Big mom. oden, luffy. garp.sengoku.dragon.mihawk.Akaiunu. Rayleigh genç hali yaşlıyken bu gücü belirli bi süre kullanabildiğini kendi de söylüyordu ve Gaban diyelim. Hadi belki teach ekleyelim. Hadi korsan şovalyalerını bir kısmını ekleyeyim. Yani bunlara bir de lokiyi ekleyeceksek saçma oluyor. yaşayanlar ve doğru düzgün kullanabilen sayısı da uçuyor. Ya da adını çoktan ok önceden gücüyle duymuş olmamız lazımdı.
Yazin uzun o yuzden tek tek cevaplarimi soyliyim kardesim. Benim yanlis hatirladigim seyler varsa lutfen duzelt.

Kata kral hakisini iyi seviyede kullanmiyordu sadece kral hakisi sahibiydi. Yani saldirisina eklyemiyordu sadec kral haki salabiliyoru

Kata gozlemde iyiydi evet ama loki bagli gozleriyle(ki körmü yada sadece gözümü baglı bilmiyoruz) shamrokun shanks benzerlegini bile anlayıp soruyor. Bu gözlem hakisinden olabilir. Gözlem hakisindense katayı katayacak seviyede gözlem hakisine sahip oldugu anlamina gelir bu.

Loki buyuk ihtimalle meyve gucune sahipse demissi ama loki hikayesi anlatilirken nesillerdir devlerin kraliyet ailesinde aktarilan kutsal seytan meyvesini yemek icin babasini oldurdu seklinde anlatildi zaten yani meyvesi var sadece ne meyvesi oldugu belli degil. Ki katanin ki gibi paramecia degilde direk mitolojik meyve oldugu kesin gibi.

Kral hakisini kata kullanamiyordu lokide kullanamiyordur muhtemelen diye tamamen kendi beklentini soyluyorsun. Bunla ilgili kesin bir bilgi yok hatta bence kullaniyordur derim cunku devlerin alayi tek adami durduramamis efsane en guclu dev dedikleri krallarida dahil. Sadece shanks durdurmus oda tek basina mi tayfacami bilmiyoruz (ki shanksa loki de loki denizlere acildiktan sonra savasiyor).

Shanks loki savasi da tam shanksin yonkou oldugu sene doneminde. Shanks lokiyi yendi diye de yonkou olmus olabilir. Ki loki korsan degilken basina odulu biline yonko sag kollarinin 2-2,5 kati ödül konmus, sen bunu 1m odullu g4 luffye yenilen katayla denk tutuyorsun.

Lokiyi yenip yonkou unvanini almis olma ihtimali olan shanks varken niye kimse lokiden yonkou gucu beklemsin

Kata kendine mizragini sapliyor olumcul dedigin hasar buysa. Lokiye gunko bi sürü saldiri yapiyor üstüne shamrock öldürücü saldiri yapiyor hatta hayatta kalirsan cik karsima diyor ki bu saldirilarda loki kairosekili zincirlere bagli hem meyvesini kullanmiyor hemde meyve kullanicisiysa ekstra gucsuz dusuyir. Luffy kairosekiye dokununca bile bayiliyor ordan dusun durumi.

Reylieg kral hakiyle ilgili bir aciklama yapmadiki kullanamadigina yada gencken daha iyi kullandigina dagir. Kizaru sahnesini diyorsan orda genc olsam hem seni durduru hem luffyleri kurtarirdim diyor kizaruya.

Kral haki kullanimina 15,20 kisiyi ekleyip sonra lokiyi de devlerin en guclusu en savascisinida eklemek abes olur dusuncen bence sacma. Asil boyle bir karakterin kral haki masterı cıkması lazim adam devleri gectim dunyaya ben tek siz hepiniz demis 🤣 ve kairosekilerle bagliyken bile kutsallari asagilayip sovuyor 🤣

Birde mihavk akainu sengoku dragon dan daha kral haki sahibi mi onu bile net bilmiyoruz beklebtilerimi o yönde tabi ama İleri seviyede kullandiklarini nasil bilelim.

Son düzenleme:
Loki'den Kaido beklemek boş yere hayal kırıklığına uğramak için zemin hazırlamak demektir. Gaban'dan ve elbette Kata'dan güçlüdür bu saatten sonra Kata seviyesi bir karakterin de hükmü olmaz zaten.
Valla bence seride tam gucunu gordugumuz karakterler icinde en guclusu kaido ama loki hem ondan sonra gozukmesi hemde devlerin en guclusu olmasindan dolayi kadio seviyesi belkide ustu olabilir. He tabi kaido kadar guclude olmayabilir. Suan tamamen yuceltilen ve karakter olarak irade olarak kendini sevdiren ve kaidoya da benzeyen bi karakter. Kaido seviyesi de olsa sasirmam ustu dw olsa sasirmam ama en az ortalama yonko seviyesi cıkmazsa şasırım

Valla bence seride tam gucunu gordugumuz karakterler icinde en guclusu kaido ama loki hem ondan sonra gozukmesi hemde devlerin en guclusu olmasindan dolayi kadio seviyesi belkide ustu olabilir. He tabi kaido kadar guclude olmayabilir. Suan tamamen yuceltilen ve karakter olarak irade olarak kendini sevdiren ve kaidoya da benzeyen bi karakter. Kaido seviyesi de olsa sasirmam ustu dw olsa sasirmam ama en az ortalama yonko seviyesi cıkmazsa şasırım
Kaido gücü sonuna kadar gözüken Bi adam olduğu için hissiyat olarak gücü çok yüksek geliyor savaştığı yc1 ve üstü Bi yamato Bi luffy var adamın fazla çer çöp dövüyor serinin devamı için kaido sadece yonkou lvlın zemin adamı olarak kalıcak.
-Lokide haki varsa kaido dan güçlüdür yoksa kaido döver lokiyi.
-Loki kaidoyu benziyor demisin güç hissiyatı olarak doğrudur karakter olarak yanlış Loki çokdaha kaliteli karakter kaidoya göre.

Yazin uzun o yuzden tek tek cevaplarimi soyliyim kardesim. Benim yanlis hatirladigim seyler varsa lutfen duzelt.

Kata kral hakisini iyi seviyede kullanmiyordu sadece kral hakisi sahibiydi. Yani saldirisina eklyemiyordu sadec kral haki salabiliyoru

Kata gozlemde iyiydi evet ama loki bagli gozleriyle(ki körmü yada sadece gözümü baglı bilmiyoruz) shamrokun shanks benzerlegini bile anlayıp soruyor. Bu gözlem hakisinden olabilir. Gözlem hakisindense katayı katayacak seviyede gözlem hakisine sahip oldugu anlamina gelir bu.

Loki buyuk ihtimalle meyve gucune sahipse demissi ama loki hikayesi anlatilirken nesillerdir devlerin kraliyet ailesinde aktarilan kutsal seytan meyvesini yemek icin babasini oldurdu seklinde anlatildi zaten yani meyvesi var sadece ne meyvesi oldugu belli degil. Ki katanin ki gibi paramecia degilde direk mitolojik meyve oldugu kesin gibi.

Kral hakisini kata kullanamiyordu lokide kullanamiyordur muhtemelen diye tamamen kendi beklentini soyluyorsun. Bunla ilgili kesin bir bilgi yok hatta bence kullaniyordur derim cunku devlerin alayi tek adami durduramamis efsane en guclu dev dedikleri krallarida dahil. Sadece shanks durdurmus oda tek basina mi tayfacami bilmiyoruz (ki shanksa loki de loki denizlere acildiktan sonra savasiyor).

Shanks loki savasi da tam shanksin yonkou oldugu sene doneminde. Shanks lokiyi yendi diye de yonkou olmus olabilir. Ki loki korsan degilken basina odulu biline yonko sag kollarinin 2-2,5 kati ödül konmus, sen bunu 1m odullu g4 luffye yenilen katayla denk tutuyorsun.

Lokiyi yenip yonkou unvanini almis olma ihtimali olan shanks varken niye kimse lokiden yonkou gucu beklemsin

Kata kendine mizragini sapliyor olumcul dedigin hasar buysa. Lokiye gunko bi sürü saldiri yapiyor üstüne shamrock öldürücü saldiri yapiyor hatta hayatta kalirsan cik karsima diyor ki bu saldirilarda loki kairosekili zincirlere bagli hem meyvesini kullanmiyor hemde meyve kullanicisiysa ekstra gucsuz dusuyir. Luffy kairosekiye dokununca bile bayiliyor ordan dusun durumi.

Reylieg kral hakiyle ilgili bir aciklama yapmadiki kullanamadigina yada gencken daha iyi kullandigina dagir. Kizaru sahnesini diyorsan orda genc olsam hem seni durduru hem luffyleri kurtarirdim diyor kizaruya.

Kral haki kullanimina 15,20 kisiyi ekleyip sonra lokiyi de devlerin en guclusu en savascisinida eklemek abes olur dusuncen bence sacma. Asil boyle bir karakterin kral haki masterı cıkması lazim adam devleri gectim dunyaya ben tek siz hepiniz demis 🤣 ve kairosekilerle bagliyken bile kutsallari asagilayip sovuyor 🤣

Birde mihavk akainu sengoku dragon dan daha kral haki sahibi mi onu bile net bilmiyoruz beklebtilerimi o yönde tabi ama İleri seviyede kullandiklarini nasil bilelim.
İşte sende benim gibi varsayımda bulunmuşsun.Benim varsayımımın tersinde şeyler söyleyerek ve kanıtlar sunarak demişsin ki benim varsayımım daha güçlü.
Sırayla gideyim. ilk cümle doğru sadece kral hakisi salabiliyor bende onu dedim

İkinci cümle neye benzediği demişsin hatta katadan üstün demişsin. O zaman ekleme yapayım katakuri geleceği görüyor. Bırak karşısında kim var o gözlem hakisiyle ne diyeceğini hatta o saldırı bile önceden görürdü.

Evet orada büyük ihtimalle demem hatalıdı. Mistik bir meyve yemiş olabilir ancak bu haki olmadıkça çok bir önemi yok.

Üçücü cümle kullanamıyordur dedim çünkü böyle bir gücün var olması saçma kaçıyor. Shanks onu durduğu için mi yonkou oldu bilmiyoruz. Devlerin gücü öyle abartılı bir güç değil harjudin'den biliyoruz. Dev kralın gücü konusunda da en ufak bir fikrimiz yok. Efsane denilen droyy ve brogy'nin güçleri de belli. Yani kata seviyesi bir güç çok rahat zaten devlerin içinden geçebilir. Hatta bunu zamanında çocuk haliyle Big Mom yapmıştı.

Ödül konusuna gelirsek yani buggy'de 3 milyar beri ödülü olan bir korsan derim. ya da crocodile 2 milyar eder mi? Ödüller belirlenirken sadece savaş gücü değil etkisi de var. Loki devlerin prensi ve dediğin gibi antik bir meyve yemesi ona bu ödülü verdirmiş olabilir.

Dördüncü cümlenin kesinliği yok thanks lokiyi yendiği için mi imparator oldu bilmiyoruz.

Beşinci cümle hasar tespit raporu gibi. Ee sadece ayağa kalktı bir hamlesini daha görmedik. eline çekini aldı bir sallar belki. Gear 5 luffy ve zor ile kapışırsa o zaman senin dediğini düşünürüm. Şuan sadece ayağa kalktı. Luffy kairoseki taşlarıyla dağ taşıyordu en son Udon hapishanesinde kid ile birlikte.

altıncı cümle Rayleigh köleleri kurtarırken bunu söylüyor. tasmayı çıkardıktan sonra kid, luffy ve law'a bu gücü bir süre kullanamayacağını bu yüzden geri kalanını onların halletmesini rica ediyor. Hatta kid zaten yaşlı bir adamın kurtarılmasına ihtiyacım yok dediği sahne.

yedinci cümle . evet saçma olur. kendisine güneş tanrısı diyor. ödülüyle övünüyor sen benim kim olduğumu biliyor musun he bre cahil diyor. Adam buna her türlü saldırıyı yapıyor luffy dahil. bir haki şov yapmıyor ama. Kairoseki hakiye karşı bir etkisi yok.

Bende onları eklemeyecektim ama beklentiler o yönde olduğu için ekledim. Sadece beklenti değil olmaları normal. Çünkü altyapıları var. Burada sorum şu devler arasında kimi gördük ki "ohaa bu devden de güçlüyse bu yonkou seviyesidir kesin" diyebilelim. efsane denilen brogy ikilisi değil. Hajuridin değil. Kral ne onu da bilmiyoruz. Bunlar sadece örnek gösterilip Loki bunların en güçlüsü dediğinde akıma Katakuri geliyor. Diyorum ki katakuri bu devleri rahat yer. O zaman Loki'de o seviyedir. Katakuri ödülünün 1 milyar olması zaten büyük hata. rahat 2 milyar berilik gücü var.

bak ben de senin cümlelerinle kendi varsayımlarımı yaptım. :D

Son düzenleme:
Kaido gücü sonuna kadar gözüken Bi adam olduğu için hissiyat olarak gücü çok yüksek geliyor savaştığı yc1 ve üstü Bi yamato Bi luffy var adamın fazla çer çöp dövüyor serinin devamı için kaido sadece yonkou lvlın zemin adamı olarak kalıcak.
-Lokide haki varsa kaido dan güçlüdür yoksa kaido döver lokiyi.
-Loki kaidoyu benziyor demisin güç hissiyatı olarak doğrudur karakter olarak yanlış Loki çokdaha kaliteli karakter kaidoya göre.
Loki kaidoya benziyor derken herkese karsi anlaminda demistim. Kaido kendi ulkesinden hukumete satilmisti lokide kendi ulkesinde hain yada goz ardi edilmesi gereken karakter gibi islendi, lokife kaido da denizci yada hulumete kars, lokide kaido da joy boy matiginda ve gibi seyleri kastettim karakter benzerligi konusunda.

Kaidonun gucu konusunda bende en guclu gozuken karakterdi gucunu tam olarak gordugumuz karakterler icinde diye dedim zaten.

Kaido yonko levelin zemini olarak kalmaz ki bence zemini de degil tavani yada tavanin yarim tim altidir beli. Kaidonon yonkolugunda shanks big mom ve karasakal yonkoydu islenen kaido da shanks haric diger ikisinden kesin gucluydu bence. Hani sirf bu yuzden yonko zorvesi yada yonko 4 asamaysa kaido 2. Seviye gibi yani loki yonko levelin alt seviyesi bence yanlis bm den yada karasakaldan(suana kadar islenen) daha guclu

Lokide haki varsa demissin bende zaten lokide kral hakiyi saldirida kullanma yoksa bu kadar abartilmisken odanin ayibi dedim

Loki kaidoya benziyor derken kastim joy boy muhabbetinden di. İkisinde kendini dunyayi kurtaracak yada yikacak karakter olan joy boy olarak goruyor. O yuzden de karsilarina kim ciksa geri vites leri yok karsilarindaki herkesi kendilerinden asagi goruyorlar.

He ama oda bu lokide kral hakisi cikmazsa agziyla kus tutsa loki maks sag kol ustu amiral alti olur bence(amirallerden kral hakisi gormedigimiz icin) ama bence kaidoya guc anlaminda da luffyden dolayi kaidoyu gecemez ama ona cok yakin gucte cikmasi lazim islenis olarak.

Dostum haki ve meyve kıyası yapmışsın ama fiziksel yetenekleri ve meyve işlevlerini kiyaslamamissin bide haki kıyası yaparken ikiside aynı tür haki kullanıyor diye haki güçleri eşit olmaz.
Katakuri vs loki
Fiziksel kuvvet=loki(tartışmaya kapalı)
Hız=loki(gear4 saldırısına kairoosekideyen tepki verdi dodge attı)
Durability=lokinin derisi daha kaslı serttir aldığı saldırıyı daha iyi absorbe eder.
Endurance=lokiye 3 dev kılıç girdi seride bu duruma dayancak tek karakter loki dışı wb dir.
Stamina=bilinmez katakuri luffy ile 8 saat savaştı
Haki=loki bilinmiyor.
A.p/d.c=gabanın loki serbest kalırsa oluşacak yıkıma değişmesi herşeyi açıklıyor.
Tecrübe/mental=loki uzun yıllardır savaşçı dev kalmadan daha tecrübeli olmalı
Defence=katakuri(gözlem hakisiyle saldırı gelecek yeri sevip cisimsizleştirir)
Offence=loki
Loki low_mid diff falan alır derim.
(Varsayımsal kıyasladım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık