Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1141 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte sende benim gibi varsayımda bulunmuşsun.Benim varsayımımın tersinde şeyler söyleyerek ve kanıtlar sunarak demişsin ki benim varsayımım daha güçlü.
Sırayla gideyim. ilk cümle doğru sadece kral hakisi salabiliyor bende onu dedim

İkinci cümle neye benzediği demişsin hatta katadan üstün demişsin. O zaman ekleme yapayım katakuri geleceği görüyor. Bırak karşısında kim var o gözlem hakisiyle ne diyeceğini hatta o saldırı bile önceden görürdü.

Evet orada büyük ihtimalle demem hatalıdı. Mistik bir meyve yemiş olabilir ancak bu haki olmadıkça çok bir önemi yok.

Üçücü cümle kullanamıyordur dedim çünkü böyle bir gücün var olması saçma kaçıyor. Shanks onu durduğu için mi yonkou oldu bilmiyoruz. Devlerin gücü öyle abartılı bir güç değil harjudin'den biliyoruz. Dev kralın gücü konusunda da en ufak bir fikrimiz yok. Efsane denilen droyy ve brogy'nin güçleri de belli. Yani kata seviyesi bir güç çok rahat zaten devlerin içinden geçebilir. Hatta bunu zamanında çocuk haliyle Big Mom yapmıştı.

Ödül konusuna gelirsek yani buggy'de 3 milyar beri ödülü olan bir korsan derim. ya da crocodile 2 milyar eder mi? Ödüller belirlenirken sadece savaş gücü değil etkisi de var. Loki devlerin prensi ve dediğin gibi antik bir meyve yemesi ona bu ödülü verdirmiş olabilir.

Dördüncü cümlenin kesinliği yok thanks lokiyi yendiği için mi imparator oldu bilmiyoruz.

Beşinci cümle hasar tespit raporu gibi. Ee sadece ayağa kalktı bir hamlesini daha görmedik. eline çekini aldı bir sallar belki. Gear 5 luffy ve zor ile kapışırsa o zaman senin dediğini düşünürüm. Şuan sadece ayağa kalktı. Luffy kairoseki taşlarıyla dağ taşıyordu en son Udon hapishanesinde kid ile birlikte.

altıncı cümle Rayleigh köleleri kurtarırken bunu söylüyor. tasmayı çıkardıktan sonra kid, luffy ve law'a bu gücü bir süre kullanamayacağını bu yüzden geri kalanını onların halletmesini rica ediyor. Hatta kid zaten yaşlı bir adamın kurtarılmasına ihtiyacım yok dediği sahne.

yedinci cümle . evet saçma olur. kendisine güneş tanrısı diyor. ödülüyle övünüyor sen benim kim olduğumu biliyor musun he bre cahil diyor. Adam buna her türlü saldırıyı yapıyor luffy dahil. bir haki şov yapmıyor ama. Kairoseki hakiye karşı bir etkisi yok.

Bende onları eklemeyecektim ama beklentiler o yönde olduğu için ekledim. Sadece beklenti değil olmaları normal. Çünkü altyapıları var. Burada sorum şu devler arasında kimi gördük ki "ohaa bu devden de güçlüyse bu yonkou seviyesidir kesin" diyebilelim. efsane denilen brogy ikilisi değil. Hajuridin değil. Kral ne onu da bilmiyoruz. Bunlar sadece örnek gösterilip Loki bunların en güçlüsü dediğinde akıma Katakuri geliyor. Diyorum ki katakuri bu devleri rahat yer. O zaman Loki'de o seviyedir. Katakuri ödülünün 1 milyar olması zaten büyük hata. rahat 2 milyar berilik gücü var.

bak ben de senin cümlelerinle kendi varsayımlarımı yaptım. :D
Evet cidden seriden alakasiz kendi varsayimlarinla cevap vermissin dostum uzatmayalim ikimizde one p. Seven takip eden insanlariz ama ikimizde farkli anlayip farkli analiz etmisiz. Bosuna sen surda hatalisin ben burda diyorum tartismasina girmeye yok. İkimizde okuyarak takip ederek eglencemize bakalim... Bolumler geldikce loki ve kata seviyelerini tekrar konusuruz istersen.

Loki kaidoya benziyor derken herkese karsi anlaminda demistim. Kaido kendi ulkesinden hukumete satilmisti lokide kendi ulkesinde hain yada goz ardi edilmesi gereken karakter gibi islendi, lokife kaido da denizci yada hulumete kars, lokide kaido da joy boy matiginda ve gibi seyleri kastettim karakter benzerligi konusunda.

Kaidonun gucu konusunda bende en guclu gozuken karakterdi gucunu tam olarak gordugumuz karakterler icinde diye dedim zaten.

Kaido yonko levelin zemini olarak kalmaz ki bence zemini de degil tavani yada tavanin yarim tim altidir beli. Kaidonon yonkolugunda shanks big mom ve karasakal yonkoydu islenen kaido da shanks haric diger ikisinden kesin gucluydu bence. Hani sirf bu yuzden yonko zorvesi yada yonko 4 asamaysa kaido 2. Seviye gibi yani loki yonko levelin alt seviyesi bence yanlis bm den yada karasakaldan(suana kadar islenen) daha guclu

Lokide haki varsa demissin bende zaten lokide kral hakiyi saldirida kullanma yoksa bu kadar abartilmisken odanin ayibi dedim

Loki kaidoya benziyor derken kastim joy boy muhabbetinden di. İkisinde kendini dunyayi kurtaracak yada yikacak karakter olan joy boy olarak goruyor. O yuzden de karsilarina kim ciksa geri vites leri yok karsilarindaki herkesi kendilerinden asagi goruyorlar.

He ama oda bu lokide kral hakisi cikmazsa agziyla kus tutsa loki maks sag kol ustu amiral alti olur bence(amirallerden kral hakisi gormedigimiz icin) ama bence kaidoya guc anlaminda da luffyden dolayi kaidoyu gecemez ama ona cok yakin gucte cikmasi lazim islenis olarak.
Kaido ile başka karakterleri kıyaslamak için eldeki araç luffy olacak kaidonun savaştığı en güçlü kişi luffy çünkü ama mevcut durumdaki luffy kizaruya karşı bile kaybeden durumuna düştü bu durumda kaidoya yonkoluğun zirvesi diyemem bu işin zirvesi shanks çıkar kaidonun 20 tane sağ kol altı dövdüğü elemanı kral hakisiyle pestil çevirir shanks bigmom kaidodan çok farkı olmayan karakter güç olarak başabaş savaşıyorlar zaten karasakal desen 2 meyveli halinde düzgün savaşını görmedik gözüken hali zayıf ama haklısın.

Benzetme konusunda anladım seni ne konuda kastettiğini anlamamıştım önceden.
Şahsi fikrim lokide düz Coa ve Coo çıksa bile aşırı güçlü olacağı fiziksel kuvvet olarak ortalama devler bile serinin zirveleri gibi birey bunlara denk bi garp var bide wb vardır anca loki gibi üst düzey bi devin fiziksel kuvvetiyle bile birine vurması çok tehlikeli bide silahlanmaya güçlendirdiği durumda aşırı güçlü çıkar.
Loki en kötü gabandan güçlü çıkar buda lokiyi amiral lvl yapar aramaki ve fuji klasmanından başlar kaidoyu geçermi görmek lazım luffyi döverse Evet geçer deriz.

Dostum haki ve meyve kıyası yapmışsın ama fiziksel yetenekleri ve meyve işlevlerini kiyaslamamissin bide haki kıyası yaparken ikiside aynı tür haki kullanıyor diye haki güçleri eşit olmaz.
Katakuri vs loki
Fiziksel kuvvet=loki(tartışmaya kapalı)
Hız=loki(gear4 saldırısına kairoosekideyen tepki verdi dodge attı)
Durability=lokinin derisi daha kaslı serttir aldığı saldırıyı daha iyi absorbe eder.
Endurance=lokiye 3 dev kılıç girdi seride bu duruma dayancak tek karakter loki dışı wb dir.
Stamina=bilinmez katakuri luffy ile 8 saat savaştı
Haki=loki bilinmiyor.
A.p/d.c=gabanın loki serbest kalırsa oluşacak yıkıma değişmesi herşeyi açıklıyor.
Tecrübe/mental=loki uzun yıllardır savaşçı dev kalmadan daha tecrübeli olmalı
Defence=katakuri(gözlem hakisiyle saldırı gelecek yeri sevip cisimsizleştirir)
Offence=loki
Loki low_mid diff falan alır derim.
(Varsayımsal kıyasladım)
Doğru aynı tür haki kullanmaları seviyelerini haki seviyelerini eşit göstermez. Fiziksel kuvvet olarak lokinin katakuriden üstün olabileceğini düşünüyorum çeviklik ve hız konusunda da katakuri öndedir. 3 kılıç ve bir ok girdi dedik ama dev cüssesi var adamda. bir de hasar alıp kalkabiliyor olması eline bir şey alması benim açımdan bir kriter değil savaşsın okeyim. dediğine. Haki konusunda en ufak fikrimi yok. Gaban aynı şeyleri katakuri için de söylenilirdi. Savaş tecrübesi bakımından loki yine uzun yıllar yaşaması etkili olabilir ama kimle dövüştü onu da bilmiyoruz. Shanks ile dövüştü kral ile dövüştü bildiklerimiz bunlar. Yani ortada loki ile ilgili çok belirsizlik var. ancak kata seviyesi olma olasılığı bana daha yüksek geliyor böyle düşündüğüm için.

Doğru aynı tür haki kullanmaları seviyelerini haki seviyelerini eşit göstermez. Fiziksel kuvvet olarak lokinin katakuriden üstün olabileceğini düşünüyorum çeviklik ve hız konusunda da katakuri öndedir. 3 kılıç ve bir ok girdi dedik ama dev cüssesi var adamda. bir de hasar alıp kalkabiliyor olması eline bir şey alması benim açımdan bir kriter değil savaşsın okeyim. dediğine. Haki konusunda en ufak fikrimi yok. Gaban aynı şeyleri katakuri için de söylenilirdi. Savaş tecrübesi bakımından loki yine uzun yıllar yaşaması etkili olabilir ama kimle dövüştü onu da bilmiyoruz. Shanks ile dövüştü kral ile dövüştü bildiklerimiz bunlar. Yani ortada loki ile ilgili çok belirsizlik var. ancak kata seviyesi olma olasılığı bana daha yüksek geliyor böyle düşündüğüm için.
Dayanıklılık olarak 3 kılıçtan devasa kılıçlar zaten karadan büyüktür boyları katakuriye düz 3 kılıç girdiğini hayal et öyle kıyıdan değil direk vücudun ortasından Eminol kalkamaz ayağa.(üstüne 20 yumruk yedi gunkodan)
Çeviklik olarak loki yorgun zincirli halde gear4 saldırısından kaçıyor katakuri g4 saldırılarını yiyordu baya loki genel olarak daha çevik ve hızlı çıkacaktır.

Gaban gibi üst seviye bi adam kata için aynı şeyleri söylermiydi hiç sanmam :/

Loki savaşçı olarak doğdu zaten bilinen tüm savaşçı devlerle savaşması,kralla savaşması vs shanksla savaşması katakuriden daha üst düzey savaş tecrübesine sahip olduğunu kanıtlamaya yeter katakuri wcı luffy ile savaştı en fazla.

Şuan lokiden beklentimiz büyük herşey çıkabilir ama eldeki doneler ve verdiği aura amiral lvl dan başlar diyor benim fikrimce tabi görünce konuşuruz dahada.

Evet cidden seriden alakasiz kendi varsayimlarinla cevap vermissin dostum uzatmayalim ikimizde one p. Seven takip eden insanlariz ama ikimizde farkli anlayip farkli analiz etmisiz. Bosuna sen surda hatalisin ben burda diyorum tartismasina girmeye yok. İkimizde okuyarak takip ederek eglencemize bakalim... Bolumler geldikce loki ve kata seviyelerini tekrar konusuruz istersen.
Serien alakasız demen le "senin dediklerinin seri ile ilgili yok benim dediklerim doğrudur." demiş oluyorsun. Ben benzer şeyi demiyeceğim. Sadece söyleceğim şey ben önce kendi düşündüklerimi şöyle böyle de olabilir ve kata seviyesinde olabilir dedim. sende hayır olamaz çünkü böyle böyle dedin. Ben de senin böyle böyle dediklerine tek tek cevap verip ama bak senin cümlelerinden de olabiliyormuş dedim. Sen de ben de hatalı çıkabiliriz. Sorun değil. Benim istediğim bu sen haklı çık de ki bana "ne oldu bak " de ben sana diyeyim. tekrar tartışalım. İşin zevki burada :D

Dayanıklılık olarak 3 kılıçtan devasa kılıçlar zaten karadan büyüktür boyları katakuriye düz 3 kılıç girdiğini hayal et öyle kıyıdan değil direk vücudun ortasından Eminol kalkamaz ayağa.(üstüne 20 yumruk yedi gunkodan)
Çeviklik olarak loki yorgun zincirli halde gear4 saldırısından kaçıyor katakuri g4 saldırılarını yiyordu baya loki genel olarak daha çevik ve hızlı çıkacaktır.

Gaban gibi üst seviye bi adam kata için aynı şeyleri söylermiydi hiç sanmam :/

Loki savaşçı olarak doğdu zaten bilinen tüm savaşçı devlerle savaşması,kralla savaşması vs shanksla savaşması katakuriden daha üst düzey savaş tecrübesine sahip olduğunu kanıtlamaya yeter katakuri wcı luffy ile savaştı en fazla.

Şuan lokiden beklentimiz büyük herşey çıkabilir ama eldeki doneler ve verdiği aura amiral lvl dan başlar diyor benim fikrimce tabi görünce konuşuruz dahada.
Olabilir. Kutsal ejderlerin de katılmasını istemesi var buna ek olarak. tüm savaşçı devlerin gücünü e bilmiyoruz ki. Kralın da bilmiyoruz. Dev ırkını yıllardır çok büyük bir güç diye bize tanıttı ya oda. Ardından bir öğrendik ki adada savaşçı yetiştirilmesi yasaklanmış. Bu nasıl savaşçı ırk diyorsun. Bu tarz ters köşelerden dolayı düşük çıkma ihtimali de var. Bekleyip göreceğiz.

Kaido ile başka karakterleri kıyaslamak için eldeki araç luffy olacak kaidonun savaştığı en güçlü kişi luffy çünkü ama mevcut durumdaki luffy kizaruya karşı bile kaybeden durumuna düştü bu durumda kaidoya yonkoluğun zirvesi diyemem bu işin zirvesi shanks çıkar kaidonun 20 tane sağ kol altı dövdüğü elemanı kral hakisiyle pestil çevirir shanks bigmom kaidodan çok farkı olmayan karakter güç olarak başabaş savaşıyorlar zaten karasakal desen 2 meyveli halinde düzgün savaşını görmedik gözüken hali zayıf ama haklısın.

Benzetme konusunda anladım seni ne konuda kastettiğini anlamamıştım önceden.
Şahsi fikrim lokide düz Coa ve Coo çıksa bile aşırı güçlü olacağı fiziksel kuvvet olarak ortalama devler bile serinin zirveleri gibi birey bunlara denk bi garp var bide wb vardır anca loki gibi üst düzey bi devin fiziksel kuvvetiyle bile birine vurması çok tehlikeli bide silahlanmaya güçlendirdiği durumda aşırı güçlü çıkar.
Loki en kötü gabandan güçlü çıkar buda lokiyi amiral lvl yapar aramaki ve fuji klasmanından başlar kaidoyu geçermi görmek lazım luffyi döverse Evet geçer deriz.
İkinci paragrafta ayni dusuncedeyiz swn beni anladin bende sana dusuncemi anlatabildim.

İlk paragrafinda ben farkli dusunuyorum cunku kaido luffyi 2,3 kez bayiltti yada oldurdu, kaido luffy ile savasmadan once 10,15 kisiyle savasti ve ekstra olarak gucunun bir kismini adayi tasimaya harcadi gibi bir cok kadi gucubu tam kullanmadi yada kullanamasi aahneleri islendi luffy savasinda. Benim sahsi fikrik suan bile tum guclerinde 1 vs 1 luffy kaido da luffy kesin kazanir demem ben kaido suanki lufye karsida kazanabilir belki sifirdan birbiriyle en zinde halleriyle kapissalar. Bende kaidoya yonkolugun zirvesi demem dedim zaten ama kaidodan guclu olan varsa shansktir, bm zaten sacma sapan yenildi bence ve kaido dovusude gecmis anlatilirken ona borclu yada saygili sevgli oldugu seklinde islendi onun etkisi bence tam guc kullanmiyor tabi bu analiz yada tahmin kesin bisey diyemem. bb ise kaidonun rakibi yasli wb yi bile tek basina alamadi, he suanki meyvelerden gucuyle kaidi seviyesi yada ustudur belki ama karakrer olarak bence cok geride cesaret olmayinca kaesidakinin yumrum.atmasina anca savunma yapar buda kaido seviyseinde yonkoya karsi senin yenilmene sebep olur bence. Cunku yonkou seviyesinden 2,3 yumruk yersen korkup kendini savunmadan cokta sansin yok. He ama gozuken halinden konusuyoruz yarin oda kara sakali cok farkli cizer(karakter olarak) iki meyveyle ki meyveleri cidden cok guclu meyveler biri hakiye ihtiyac fuymadan logiya bile vuran meyve digeri dunyayi yikma gucune sahip meyve icten hakiyi vs hice sayip direk icten parcalayan meyve. Etkili kullabilgini islese karasal tarafindan zaten 2 tane kaidoyu tokatlar o haliyle. Ama yazar ne yazicak bekleyip goruce, bende merakla bekliyorum. Tek istegim lokiyi bu kadar yuceltmisken sacmalamasin iki gun sonra lokiyi queenle karsilstirmayal madem bu kadar yuceltti

Lokinin gücü ilüzyon yaratmak, gördüğü her şeyi değiştirebiliyo. Gözlerini o yüzden bandajla kapamışlardı. Bu bölümde ise gözleri hiç gösterilmemiş karartmış o kısmı eiichiro oda, bu bandajın çözüldüğünü gösteriyo muhtemelen. Cerberus buna saldırırken bandajı parçalamış olabilir. Bandaj çıktığı an gücünü kullanabilir hale geldi ve kendini ölü gibi gösteren bi ilüzyonla cerberustan kurtuldu muhtemelen. Şimdide aynısını luffylere yapıyo kendini ölü gibi gösteriyo luffyler "zaten bitik halde, ondan zarar gelmez" diye düşünerek zincirleri çözsün diye. Çözüldüğü an direkt ayağa kalkıp silahına davranmasından bitik halde olmadığı savaşabilcek durumda olduğu anlaşılıyo. Sonraki bölüm muhtemelen yaraların yok olduğunu hepsinin ilüzyon olduğunu görcez monster trio vs loki olcak.

Tek ayağında kairoseki varken nası meyve kullansın diyenler olcaktır cevabını şimdiden yazayım, kairosekinin olayı kullanıcıyı bitkin düşürmek meyve kullanamicak hale getirmek(smoker vs luffyde olduğu gibi). Fakat loki buna direnebilcek güçte belliki, kairosekiye rağmen ayaklanıp silahını çekmesinden anlaşılıyo. Kairoseki lokiyi bitkin düşürmeye yetmemiş. Zaten kairoseki tek başına gücünü kullanmasına engel olcak olsa ekstradan gözünü bandajlamaya ihtiyaç duymazdı devler.

Lokinin gücü ilüzyon yaratmak, gördüğü her şeyi değiştirebiliyo. Gözlerini o yüzden bandajla kapamışlardı. Bu bölümde ise gözleri hiç gösterilmemiş karartmış o kısmı eiichiro oda, bu bandajın çözüldüğünü gösteriyo muhtemelen. Cerberus buna saldırırken bandajı parçalamış olabilir. Bandaj çıktığı an gücünü kullanabilir hale geldi ve kendini ölü gibi gösteren bi ilüzyonla cerberustan kurtuldu muhtemelen. Şimdide aynısını luffylere yapıyo kendini ölü gibi gösteriyo luffyler "zaten bitik halde, ondan zarar gelmez" diye düşünerek zincirleri çözsün diye. Çözüldüğü an direkt ayağa kalkıp silahına davranmasından bitik halde olmadığı savaşabilcek durumda olduğu anlaşılıyo. Sonraki bölüm muhtemelen yaraların yok olduğunu hepsinin ilüzyon olduğunu görcez monster trio vs loki olcak.

Tek ayağında kairoseki varken nası meyve kullansın diyenler olcaktır cevabını şimdiden yazayım, kairosekinin olayı kullanıcıyı bitkin düşürmek meyve kullanamicak hale getirmek(smoker vs luffyde olduğu gibi). Fakat loki buna direnebilcek güçte belliki, kairosekiye rağmen ayaklanıp silahını çekmesinden anlaşılıyo. Kairoseki lokiyi bitkin düşürmeye yetmemiş. Zaten kairoseki tek başına gücünü kullanmasına engel olcak olsa ekstradan gözünü bandajlamaya ihtiyaç duymazdı devler.
Yillardir o durumda olan birinin direkt bu sekilde ayaga kalkmasi biraz seri dinamikleri acisindan ters. Yaslanmis adamlara gucten dusmus deniliyor ama surekli ucan,kacan,dag yok edilen bu seride boyle durumlar cok tuhaf ben sayet bitkin ve ac olmasini beklerdim.Yazar isine geldigi gibi davraniyor.

Seri de gücü illüzyon olmayan kaldı mı ya Karasakalda iki ilüzyoncu var bence lokinin gücü farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık