Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139: Dağ Yiyen

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 73.4%
  • Orta

Kullanılan: 26 16.9%
  • Kötü

Kullanılan: 15 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    154
üstteki panelde kizaru egheade giriş yapıp sentomaruyla savaşıyor yeni gelen kişinin kim olduğu bariz belli sanki
gelen kişininde çok güçlü olduğunu söylüyor bu adam çok güçlü ben ciddiye almıyorummu desin luffy
Amiral haterlığı yapacam diye iyice mangayı reddeder oldun. :)
Aşırı güçlü Kizaru geldi demiyor, güçlü birinin geldiğini hissediyor dedim bunda farklı olan ve sizi haklı gösteren ne var ?

Aşırı güçlü Kizaru geldi demiyor, güçlü birinin geldiğini hissediyor dedim bunda farklı olan ve sizi haklı gösteren ne var ?
aşırı güçlü gelen kişinin kizaru olduğu belli hem onu belirttim hemde aşırı güçlü bulduğu birine karşı ciddiyetsizmi savaşmasını bekliyorsun dedim zaten luffynin ciddi olmadığını nerden çıkardığını hala anlamış değilim.

İlk panelde net bir şekilde Kizaru'nun gelişinden ürperiyor sonrasında toparlanması çok bir anlam ifade etmiyor her halükarda senin luffy ciddi değil yorumunu çürütüyor
İki panelde net gözüküyor diyorsun da Luffy gelenin Kizaru olduğunu anlayınca nasıl rahat ifadeler takınıyor onu inkar ediyorsun. Senin kanıt olarak sunduğun panelde güçlü birini hissediyor sadece. Kizaru için güçsüz birisi desem sadece buna kanıt olabilir attığın panel.

İki panelde net gözüküyor diyorsun da Luffy gelenin Kizaru olduğunu anlayınca nasıl rahat ifadeler takınıyor onu inkar ediyorsun. Senin kanıt olarak sunduğun panelde güçlü birini hissediyor sadece. Kizaru için güçsüz birisi desem sadece buna kanıt olabilir attığın panel.
Kizaru yerine Kaido olsa yine toparlardı ve savaşırdı Luffy sen de gidip Luffy Kaido'yu ciddiye almıyor yorumunu mu çıkaracaktın, ilk attığım panel Luffy'nin Kizaru'nun gücünü takdir ettiğini açık bir şekilde gösteriyor, ben yenilirim falan demiyor tabiiki de, serinin hiçbir anından öyle bir umutsuzluğa kapılmıyor ama ciddiye aldığı da tartışılacak şey değil

Kizaru yerine Kaido olsa yine toparlardı ve savaşırdı Luffy sen de gidip Luffy Kaido'yu ciddiye almıyor yorumunu mu çıkaracaktın, ilk attığım panel Luffy'nin Kizaru'nun gücünü takdir ettiğini açık bir şekilde gösteriyor, ben yenilirim falan demiyor tabiiki de, serinin hiçbir anından öyle bir umutsuzluğa kapılmıyor ama ciddiye aldığı da tartışılacak şey değil
Luffy'nin amacı Kizaru'yla dövüşmek değil Vega'yı adadan çıkarmak. Kaido'yla dövüşen Luffy'nin ciddiyet ve kararlılığıyla Kizaruyla dövüşenin aynı değil. Amacım sadece sana Vega'yı öldürtmemek diyor Luffy. Amacı amiral indirmek olsa bu net şekilde savaşına yansırdı.

Luffy'nin amacı Kizaru'yla dövüşmek değil Vega'yı adadan çıkarmak. Kaido'yla dövüşen Luffy'nin ciddiyet ve kararlılığıyla Kizaruyla dövüşenin aynı değil. Amacım sadece sana Vega'yı öldürtmemek diyor Luffy. Amacı amiral indirmek olsa bu net şekilde savaşına yansırdı.
kizaruyu direk indirirse vegapunkı korumuş oluyor zaten ?
gücü yeticek olsa niye direk indirmiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık