Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139: Dağ Yiyen

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 73.4%
  • Orta

Kullanılan: 26 16.9%
  • Kötü

Kullanılan: 15 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    154
Gaban'ın bir ara Roger tayfasının geçici doktoru olan Crocus'la oturup içtiği bir sayfa var belki Loki'nin durdurulması o zamana denk gelmiş olabilir.
Baktı bunla baş edemeyecek dost ziyareti ayağına tüymüş bir süre.
olabilir ama "adada yoktum" cevabı biraz yavan kaçmaz mı?
Küçük bir sandalla rüzgarı arkama alıp gittim o yüzden uzun sürdü kayboldum falan der.

Jinbe her hikaye duyulduğunda "ne var ki siz bunu bilmiyor musunuz diyor" her seferinde tayfanın bilgisizliğine hayret ediyor adam
Yahu bunu nerden bilsin tayfa… Kaldı ki bizim tayfanın dünya umrunda değil adamlar can sıkıntısına Yonkou dövüyor. Olaya bak meraktan anahtar alıp, Lokiyi bırakacaklar dkdkdkdkd arsızlaştı bunlar:D balığın tayfaya zerre katkısı yok. İnsan bir gizli bilgileri anlatır. Geçti dümen başına yanında bir nargilesi eksik. Allahım ölsün artık nolur 🤲

Yahu bunu nerden bilsin tayfa… Kaldı ki bizim tayfanın dünya umrunda değil adamlar can sıkıntısına Yonkou dövüyor. Olaya bak meraktan anahtar alıp, Lokiyi bırakacaklar dkdkdkdkd arsızlaştı bunlar:D balığın tayfaya zerre katkısı yok. İnsan bir gizli bilgileri anlatır. Geçti dümen başına yanında bir nargilesi eksik. Allahım ölsün artık nolur 🤲
Bilmeleri gerekiyor. Ray'le ilk karşılaştıklarında Luffy ve Zoro hariç herkes onun hakkında kitaplar okuduğundan, bir kere bile olsa herkesin Ray'in adını duyduğundan bahsetmişti. Oda'nın kendisi de unutmuş bunu, editörleri de hatırlatmamış. Duymamaları imkansız kısacası.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık