Yaptı zaten.kizaruyu direk indirirse vegapunkı korumuş oluyor zaten ?
gücü yeticek olsa niye direk indirmiyor.
Yaptı zaten.kizaruyu direk indirirse vegapunkı korumuş oluyor zaten ?
gücü yeticek olsa niye direk indirmiyor.
tereddüt etmesini gerektirecek bir şey göremiyorum, Vega'yı korumasının yolu Kizaru'yu def etmek zaten ki sadece savunma oyalama odaklı bir savaş istiyorsa (tamamen Luffy'nin karakterine ters) g5 açmaz? Luffy her şeyini veriyor yani ama Kizaru vermiyor savaşın bir çok anında Luffy'i bırakıp Vegapunk'a saldırıyor bu yüzden 2 kere açık veriyor ve ikisinde de Luffy arkalıyor, üstüne diyaloglarda Kizaru Luffy ile savaşmaya meraklı olmadığını belirtiyor eğer g5 modunda Luffy ile 1 dakika daha savaşsaydı mutlak galip o olacaktı çünkü aynı anda yere düşüyorlarLuffy'nin amacı Kizaru'yla dövüşmek değil Vega'yı adadan çıkarmak. Kaido'yla dövüşen Luffy'nin ciddiyet ve kararlılığıyla Kizaruyla dövüşenin aynı değil. Amacım sadece sana Vega'yı öldürtmemek diyor Luffy. Amacı amiral indirmek olsa bu net şekilde savaşına yansırdı.
bu attığın kısımdan önce kizaru luffye yemek vermese nası yapacak bunu luffyi %100 gücüyle geri getiriyosun kizaru hasarlı?Yaptı zaten.
![]()
bu panel sadece benim dediğimi kanıtlıyor, kizaru'nun odağı luffy değil, luffy'nin odağı ise kizaruLuffy'nin amacı Kizaru'yla dövüşmek değil Vega'yı adadan çıkarmak. Kaido'yla dövüşen Luffy'nin ciddiyet ve kararlılığıyla Kizaruyla dövüşenin aynı değil. Amacım sadece sana Vega'yı öldürtmemek diyor Luffy. Amacı amiral indirmek olsa bu net şekilde savaşına yansırdı.
![]()
İplemekten değil. Bizim şaşkının kafa karışıyor. Gücü kadar zeki değil.Luffy ipliyor gibiydi sanki
Son savaştaki eşleşmeler:Amirallerin tam güç göstermemesinin sebebi serinin final savaşına saklanmaları. Yonkolar daha çok feat gösterildiği için daha güçlü görülüyor ama Amiraller Yonkolardan aşağı çıkmaz. Malum Oda ılık birisi kimseyi harcayamıyor.
Bizimkiler amirallerle kapışmaz. Zoro , Sanji’yi geçtim Jinbe’nin seri sonu amiral almasının imkanı yok.Son savaştaki eşleşmeler:
Zoro vs fuji
Sanji vs kizaru
Jinbe vs ryokugyu
@Captain luffy Youtube’dan fırlamış gibi yorum yapıyor.Sitedeki bu Kizaru haterlığı niye var hala çözemedim, adam ana karakterin hayatını kurtardı daha ne yapacak?