Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Olabilir ya. Her zaman her şeyin en doğrusunu düşünemiyorum. Belki dediğin gibi Shanks’in kılıcının meyve yemesi Luffy’nin ki kadar sert bir tepki gerektirmiyordur.
Hatta bana kalsa yese sorun dahi yok. Şu açıdan kötü gözükecek sadece Haki Master demiştik , meyve de gücünden çalıcak biraz. Ya da Yonkou+ felan olması lazım ki , kendisi Yonkou gücünde kılıç ile daha güçlü hatta diyelim. Onun harici sıkıntı yok bence. Kılıcın ismiyle uyumlu meyve yerse sorun yok. En iyi serisindeki Kılıçların kendine has özellikleri var deriz. Griffin meyveli bir kılıç deriz olur biter :ehe:

Önceki kullanacıların ne gibi katkısı olacak? Kılıç yapan demirci adam Oden başaramadı sen başarabilirsin diyor Zoro'ya... Oden başlattı sen bitireceksin demiyor. Bağlantılı durumdan çok temenni ve karakterleir aşağı çekme var gibi daha çok. Senin dediğin gibi olsa her karakter başarırdı. Başaran karakter sayısı ise net olarak iki tane Ryuma ve Mihakw. İleride de Zoro olacak. Hepsi de üst seviye karakterler, o yüzden kara kılıç yapan karakterler top tier demek doğru. Kuin en güçlü yc2 demiyoruz sonuçta. 🤭 🤫

Aramaki'yi saymıyorum, onun hiçbir şeyi net değil.
Konudan konuya atlama şeklin muazzama gerçekten. :D Benim nezdimde Queen hala en güçlü YC2'dir.Extrem veya Canon dışı bir şey söylemedim.

Öyle Aramaki'yi saymıyorum diyemezsin adam buradaki tüm denklemi bozuyor. Kılıçların önceki kullanıcıları güncel kullanıcıları etkileyemez kadar saçma bir söylem duymadım. Zoro Shusui'yi aldığında zaten karaydı. İlla onun karatması gerekmiyor. Bu olabilecek bir şey. Mihawk kılıcını tamamiyle kendisinin karartmadığını söylemem karakteri aşağı çekmez. Mihawk hala en güçlü kılıç ustası olarak anılıyor.

Hatta bana kalsa yese sorun dahi yok. Şu açıdan kötü gözükecek sadece Haki Master demiştik , meyve de gücünden çalıcak biraz. Ya da Yonkou+ felan olması lazım ki , kendisi Yonkou gücünde kılıç ile daha güçlü hatta diyelim. Onun harici sıkıntı yok bence. Kılıcın ismiyle uyumlu meyve yerse sorun yok. En iyi serisindeki Kılıçların kendine has özellikleri var deriz. Griffin meyveli bir kılıç deriz olur biter :ehe:
Kılıca öyle herkes meyve yediremez. Vegapunk’ın bulduğu bir yöntem ile yapılıyor.

Kılıca öyle herkes meyve yediremez. Vegapunk’ın bulduğu bir yöntem ile yapılıyor.
Yediremez usta , yedirir demedim. Ama En iyi serisindeki kılıçların bazılarında isimle uyumlu meyve olması niye rahatsız etsin ? Hepsinin farklı güçleri olsa bence sorun olmaz. En güçlü adamlarda zaten bu serinin kılıçları. Güçlerine güç katan alet de kullanıyorlar deriz olur biter . Shanks'ın kılıcında ismiyle uyumlu meyvede bence sorun yok. Shamrock da kılıcına Cerberus dediyse ve adı onla uyumluysa da sorun yok. Ham hali de güçlü olsun yeterki

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 33)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık