Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Kara kılıç mevzusunda olay kılıcın ne kadar eski olduğu. Kılıç ne kadar eskiyse o kadar çok kullanıcı, bir o kadar da savaş görmüş demektir. Bir kılıç ne kadar savaş tecrübesi edinmişse o kadar kararır. Kara Kılıç sahibi kişileri top tier yapmanın anlamı yok.
Wado ve Enma çok eski değil kararma ihtimali en yüksek iki kılıç. Söylemin buradan patlak verdi daha.

Eskiden bi teori vardı. Shanks'in kılıcı şeytan meyveli mi acaba antik yaratık Grifona mı dönüşüyor diye. SODA bunu kardeşinde Cerberus olarak gösterdi.
Şimdi acaba mı dedirtti bana resmen. Umarım sadece gücü kılıcında ki köpek değildir de kendisi de safkan %90 seviyelerinde Shanks gücündedir.

Aşiretsin demedim ki sana o tepki neden. Kılıcının meyve yemiş olması bizim Shanks'ı biraz daha az övmemize yol açar. Ne karakterin ne de kurgunun ırzına geçmez. Nika mevzusunun eşi benzeri yok. Kalkmış ikisini aynı kefeye koyup Shanks da çarmıha gerilmeli algısı yapıyorsun. Sevmiyorsan direkt söv karaktere dostum satrançta boyut fantezisi adamı yorar.
Shanks'ın kılıcı geç, Shanks arada meyve yemiş çıkabilir, Shanks'la ilgili hiçbir şey bilmiyoruz ne de olsa. Birisinde direkt meyve değişiyor.

Kardeş kılıçlar kararmaya yakın bile değil. Bütün 21 muhteşem kılıcın kararma potansiyeli yüksektir. Patlak verdiğim falan yok uydurma.
Kılıcın kararmasıyla seviyesinin, yeni olup olmamasının alakası yok. Direkt kılıç karartan Mihawk her kılıç kararır diyor, kişiyle alakalı bir durum kaç kişinin kullandığıyla değil.

Shanks'ın kılıcı geç, Shanks arada meyve yemiş çıkabilir, Shanks'la ilgili hiçbir şey bilmiyoruz ne de olsa. Birisinde direkt meyve değişiyor.

Kılıcın kararmasıyla seviyesinin, yeni olup olmamasının alakası yok. Direkt kılıç karartan Mihawk her kılıç kararır diyor, kişiyle alakalı bir durum kaç kişinin kullandığıyla değil.
Mihawk'ın kılıcın tamamını onun kararttığına dair kanıt yok. Kılıcın kararması için fazlasıyla savaş tecrübesi gerekiyor. Bu bilinen bir şey. Kullanıcıyla alakasız da demedim ayrıca. Hepsi birbiriyle bağlantılı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık