Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Gunko Loki’yü dövdü dövdü daha sonra Shamrock bu kadar yeter başka metot deneyelim dedi sonra kendi dövmeye başladı. Geçen bölüm Loki çığlık attığında Luffy duymadıysa da saçma olmuş. ilk karşılaşmalarından önce onun çığlığını duyup gitmişti.

Kılıç kararsa ne kararmasa ne , Mihawk Figerlandlar kadar , ya da son 3-4 bölüm kadar heyecan katacak mı acaba seriye. Hiç sanmam. Anca IM'in kayıp çocuğu felan cıkmalı (gözlerden ötürü ). Aksi halde Figerland reisler varken çokta tın bi karakter :ehe:

Şaka bi yana kimsenin de umrunda değil En güçlü kılıç ustası olmak zoro hariç. Bu da yine serinin yazarının basiretsizliğidir :artiz:

Aşiretsin demedim ki sana o tepki neden. Kılıcının meyve yemiş olması bizim Shanks'ı biraz daha az övmemize yol açar. Ne karakterin ne de kurgunun ırzına geçmez. Nika mevzusunun eşi benzeri yok. Kalkmış ikisini aynı kefeye koyup Shanks da çarmıha gerilmeli algısı yapıyorsun. Sevmiyorsan direkt söv karaktere dostum satrançta boyut fantezisi adamı yorar.
Ya katılırsın katılmazsın saygı duyarım ama benim için Luffy’nin de Shanks’in de eşit şekilde eleştirilmesi gerekiyor. Shanks de 25 yıldır gördüğümüz karakter sonuçta. Elbaf’tan hemen öncesinde Kid’i teklerken kılıcının meyve yemiş olduğuna dair herhangi bir ibare olmadı. Nerden geldi bu Griffin?

Neyse belki ben yanlış düşünüyorumdur. Olabilir. Her zaman doğruyu düşünemiyorum. Kalbini kırdıysam kusura bakma. Hakkını helal et.

Mihawk'ın kılıcın tamamını onun kararttığına dair kanıt yok. Kılıcın kararması için fazlasıyla savaş tecrübesi gerekiyor. Bu bilinen bir şey. Kullanıcıyla alakasız da demedim ayrıca. Hepsi birbiriyle bağlantılı.
Önceki kullanacıların ne gibi katkısı olacak? Kılıç yapan demirci adam Oden başaramadı sen başarabilirsin diyor Zoro'ya... Oden başlattı sen bitireceksin demiyor. Bağlantılı durumdan çok temenni ve karakterleir aşağı çekme var gibi daha çok. Senin dediğin gibi olsa her karakter başarırdı. Başaran karakter sayısı ise net olarak iki tane Ryuma ve Mihakw. İleride de Zoro olacak. Hepsi de üst seviye karakterler, o yüzden kara kılıç yapan karakterler top tier demek doğru. Kuin en güçlü yc2 demiyoruz sonuçta. 🤭 🤫

Aramaki'yi saymıyorum, onun hiçbir şeyi net değil.

Ya katılırsın katılmazsın saygı duyarım ama benim için Luffy’nin de Shanks’in de eşit şekilde eleştirilmesi gerekiyor. Shanks de 25 yıldır gördüğümüz karakter sonuçta. Elbaf’tan hemen öncesinde Kid’i teklerken kılıcının meyve yemiş olduğuna dair herhangi bir ibare olmadı. Nerden geldi bu Griffin?

Neyse belki ben yanlış düşünüyorumdur. Olabilir. Her zaman doğruyu düşünemiyorum. Kalbini kırdıysam kusura bakma. Hakkını helal et.
Kanka yanlış düşünüyorsun. 25 Yılda Shanks'ı hepi topu kaç kere gördük ? Shanks görünmeye başladığında seri son sagaya girecek demiş serinin yazarı 1999 yılında. Herif gözüküyordu ama gücü hakkında bilgi vermiyordu. Luffy öyle değil. Herif ana karakter , 25 yıldır gözümüze sokulan karakter birden ilah oldu. Yapma etme . Shanks kılıcında meyve çıksa sadece tiksinti uyandırır o kadar. Luffy de ise insanların seriye bakışı Nika gibi gülmek oldu , oda rezalete iğrenerek gülmek :mincika:

Luffy'yi YC1 seviyesinden Kaido seviyesine cıkarmak için saçmaladı. Araya 1 amiral koysaydı bunları görmezdik bence , daha tutarlı olurdu. Neyse mesih yapası gelmiş ne diyelim :ehe:

Önceki kullanacıların ne gibi katkısı olacak? Kılıç yapan demirci adam Oden başaramadı sen başarabilirsin diyor Zoro'ya... Oden başlattı sen bitireceksin demiyor. Bağlantılı durumdan çok temenni ve karakterleir aşağı çekme var gibi daha çok. Senin dediğin gibi olsa her karakter başarırdı. Başaran karakter sayısı ise net olarak iki tane Ryuma ve Mihakw. İleride de Zoro olacak. Hepsi de üst seviye karakterler, o yüzden kara kılıç yapan karakterler top tier demek doğru. Kuin en güçlü yc2 demiyoruz sonuçta. 🤭 🤫

Aramaki'yi saymıyorum, onun hiçbir şeyi net değil.
Kılıç karartmaktan böyle Mihawk dışında bahseden bir karakter var mı? Kaçıncı bölümdü?

Kanka yanlış düşünüyorsun. 25 Yılda Shanks'ı hepi topu kaç kere gördük ? Shanks görünmeye başladığında seri son sagaya girecek demiş serinin yazarı 1999 yılında. Herif gözüküyordu ama gücü hakkında bilgi vermiyordu. Luffy öyle değil. Herif ana karakter , 25 yıldır gözümüze sokulan karakter birden ilah oldu. Yapma etme . Shanks kılıcında meyve çıksa sadece tiksinti uyandırır o kadar. Luffy de ise insanların seriye bakışı Nika gibi gülmek oldu , oda rezalete iğrenerek gülmek :mincika:

Luffy'yi YC1 seviyesinden Kaido seviyesine cıkarmak için saçmaladı. Araya 1 amiral koysaydı bunları görmezdik bence , daha tutarlı olurdu. Neyse mesih yapası gelmiş ne diyelim :ehe:
Olabilir ya. Her zaman her şeyin en doğrusunu düşünemiyorum. Belki dediğin gibi Shanks’in kılıcının meyve yemesi Luffy’nin ki kadar sert bir tepki gerektirmiyordur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 29)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık