Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138: Harley

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 182 91.9%
  • Orta

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kötü

Kullanılan: 11 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    198
Kaido da Joy Boy'un varlığından haberdar ama karşısında G5 Nika görünce tanıyamadı. Kadimler ya da Bonney gibi daha detaylı özelliklerini bilip gören karakterler tanıyabiliyor sanırım. Dory ve Brogy lastik halini gördü ama anlamadı. Kuma muhtemelen lastiği görünce şüphelendi hesabına getirdi Oda. Ben sadece hükümetin tepkisizliğini saçma buluyorum artık. Dediğin gibi "Bu meyve! " tarzı bir tepki bile yeterdi.
Kaido zaten aynı arcta. Yazar zahmet olacak ama o kadarını da düşünsün. Mitolojik balık meyvesi yedi diye adamı balık hafızalı yapmasın. Zoo da mesela ne minklerden kimse ne zunesha ne başka biri nikadan yada savaştan bahsetmedi. Bu tüm dünyanın dahil olduğu savaşa şu ana kadar sadece devler katılmış gibi kitaplar ve resimlere sahipler. Bir de tüm denizci organizasyonu içinden random bir denizci biliyor.

Luffy nin herşeyi torpil ...Bir sürekli gülüşü orjinal diyorduk oda Joyboy mirası çıktı . Geriye sadece salaklığı kaldı ..Sahipsiz kalmış salaklığı kime çekmiş merak ediyorum .:artiz:
Açık değil mi. Baba tarafına çekmiş salaklık. Annesi akıllıymış. Hiç yerinden kıpırdayıp bi şey yapmayan adamı terk etmiş.

Peki bunlara ne dersin?
Şöyle ki diğer yonkoların meyveleriyle kıyasladığında Gura Gura sadece saldırı gücü katıyor, işlevsellikte sıfır. Wb gibi bir adamsan iyidir ama mesela Cracker'a versen daha güçsüz bile olur, karakterin vücudu zayıf olduğu için krakerlerin arkasına saklanmak zorunda kalıyor. En ufak darbede tek yer saldıramadan.

Kaido'nun meyveye sahip birine yc1 bile olsan sağlam silahlanman yoksa zarar veremiyorsun, üstüne dağları adaları ordan oraya hareket ettirebiliyor. İnanılmaz fiziksel kuvvet ve uzak saldırılarını saymıyorum bile.
Bm'nin meyvesinin hiçbir sınırı yok zaten. Onun da korkutma olayı var tabi ama zayıf köylü haklı korkutup sonsuza kadar stackleyebilirsin ruhları. Kendini iyileştirme ve güçlendirmeden tut minyonlara sahip olmaya kadar bir dolu şey veriyor.
Luffy zaten seçilmiş kişinin meyvesine sahip ama aralarında gene en masumu, uyanışa kadar çokta matah değildi.

Gura gurayı geçip yami yamiye gelirsek o baya kırık ama gene kullanıcıyı kısıtlayan özellikleri var. Meyveyi etkisizleştirme sadece onda var ama dokunması lazım yani herkesin kolayca kullanabileceği bir meyve değil. Gene aldığı acı iki kat hissedildiği için çelikten sinirler isteyen bir meyve. Kısaca özellikleri sağlam ama eksileri bol, ikinci meyve yeme yeteneği %99 bundan geliyor ama gelmiyorsa bundan çok daha güçlü meyveler var.

Soy muhabbeti bundan da çıkacak muhtemelen, Rocksla vesaire ama Rock'ın D yada kutsal ejder çıkmasını ben beklemiyorum. Yani soydan alacağı maksimum + babası zamanında soysuz ama kuvvetli bir adammış olur, bu kadar. Unutulmuş bir ırktan çıkar vesaire orasını bilemem olabilir, uyumama muhabbeti vardı üç gün ama ben iradesi ile alakalı çıkmasını bekliyorum.

Işınlanma meyvesi vesaire emek kardeşim emek, ara bul senin de olsun :ehe:

Şu an ise geldiğimiz noktada dünyada “ tanrısal “ varlıkların varolduğunu ve dünyayı değiştiren savaşlar olduğunu görüyoruz .

Güneş tanrısının ise köleleri kurtaran kurtarıcı olduğunu görüyoruz . Burada bence can alıcı kısımın şiirde de belirtilen “ güneş tanrısı yükseldi dualardan ve fısıltılardan, kölelerin çaresiz yakarışlarından “ kısmı . Ve bu güç Goroseinin deyimiyle dünyadaki en saçma güç ve sınırı hayallerle şekilleniyor .
Güneş tanrısına neden bu güç verildi ? Kaidonun Luffye ‘ bu ne saçma güç tıpkı resim kitabından ( çizgiroman )fırlamış gibisin ‘ demesi en büyük spoiler olabilir .

Kaido Nikanın ne olduğunu çözemiyor nesin sen ? Diye soruyor . Kaido ki gerek pozisyonu gerek tecrübesi ile yılların adamı . Yaşadığı evrende böyle bir güce anlam verememesi çok tuhaf değil mi?

O zaman ben şunu düşünüyorum Nika gerçekten çizgiromandan fırladı ve One Piece dünyasına geldi . Bu çizgiroman da Rogerin gözlerinden yaş gelerek güldüğü okuduğu gülünç masal .

Luffynin hayali bölümü

Burda Luffy hayalini söylüyor ve Shanksın gözlerinin dolduğunu söylüyor. Hayalinde diğerlerinin güldüğünü ( ace ve sabo ) belirtiyor ve tayfada kahkahaya boğuluyor ve tam da senden beklenen hayal diyorlar . Luffynin hayali her neyse tayfa Ratfele gidince Luffy Nikanın geldiği gülünç masalı anlayarak manga karakteri olduğunu anlayacak . Nikanın ise nasıl One Piece dünyasına geçtiğini anlayacağız
Dördüncü duvarın yıkılışına dair birçok iddia var ve bunlar Bonney'in G5 olmasından bu yana -alakaları yok sadece ondan beri çok görmediğim için diyorum- çok görmemeye başladım ama kesinlikle dördüncü duvarın yıkılacağı bir an olacak. Bu an iyi olacak mı orası aşırı şüpheli, umarım öyle bir risk almaz Oda. Arada hala ''Goda'' diyebilmek çok güzel, ''Lola''ya gerek yok.

• Like
Tepkiler: Tyr
O değişken de Kaido ile olan savaşında öldü gitti, Joy Boy geri geldi. Luffy'nin Luffy olduğu için gerçekleşen tek bir olay bile yok. Dedesi büyük kahraman Garp, babası koskoca devrimcilerin başkanı. Hayatını borçlu olduğu meyveyi imparator Shanks verdi. Ace ve Sabo gibi çok kritik kişilerle abi kardeş ilişkisi yaşadı. Yediği meyve de tanrı meyvesi çıktı. Bu serinin ana karakteri Luffy değil, seçilmiş bir kişi.
Serinin ana karakteri hasır şapka. Luffynin hayatını hasır şapkanın çevrede olmadığı zamanlar görmüyoruz galiba. Shanks şapkasıyla adadayken luffy görüyoruz lojistik eleman adayı olarak. Sonra shanks kargoyu teslim edip ayrılıyor.serinin adı da one piece tek parça. Çünkü şapka parçalanırsa kullanımı zorlaşır ve yük olur. Ayrıca bir kaç parçaya ayrılan yeni şapkayı farklı ilginç hikayelerde göremeyiz.
alın işte serinin bütün sırrı bozuldu. Sense nin amcasına çay komasındayken anlattıklarını kimseye anlatmayacağım hakkındaki yeminim bozuldu. Umarım beni affeder yoksa elimdeki meyve bıçağıynan harakiriye mecbur kalacağım.

O zamanlar Şeytan Meyvesi var mı o bile belli değil. Şeytan meyveleri Vegapunk'ın dediğine göre hayal gücünün ürünü. Yani, bahsedilen Nika şahsı meyve yemeden o halde olup, şeytan meyvesi onun hayalini taşıyan bir nevi konak bile olabilir. Alttaki alıntı çok garip bu yüzden. İkinci Dünya sırasında veya sonucunda Şeytan Meyveleri var olmuş olabilir.
İkinci Dünya;

Toki de kayıp yüzyıldan geliyor. O dönemde var oldugunu kanıtlıyor ama daha öncesinden gelen meyve yok sanırım. Bir de seytan meyveleri bir ağacın meyvesi olayı vardı. Resimdeki agac da onun bağlantısı olabilir, zaman geçişinin. 2. Çağ şeytan meyvesi çağı.

Franky eğer Pluton olacaksa geçmiş olsun Sanji’ye. Elbaf güçlendirmesi almış Usoppta geçer Sanji’yi. Tayfa sıralamasında İlk 8’e girebilecek mi acaba? İş yaş. @Kuroro

Amiraller:

Yonko,Gorosei,Kutsal Şövalyeler arasından ilk tanıtılanlar oldu.
Hala düşmediler.
Hala tam güçlerini göstermediler.
3 Yonko Düştü (WB,Kaido,Big Mom)
Gorosei güçlerini gösterdiği arkta bir tanesi çoktan düştü (Saturn)
Şimdi Kutsal Şövalyeler bizimkilerle karşılaşacak. Yüksek ihtimalle düşecekler.

Ve hala Amiraller sona kaldı. Köpek bile uyanış açtı amirallerde ne kral haki gösterildi ne de Uyanış. Tamamen sona saklanıyorlar. O gün geldiği gün bizim yüzümüz gülecek dostlar.

@Montana @sensey @artyomdh @Sodex @Tyr

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık