Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138: Harley

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 182 91.9%
  • Orta

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kötü

Kullanılan: 11 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    198
Bu Teach niye lastik/Nika meyvesini aramamış? Neden Güneş tanrısı değil de karanlıklar tanrısı? Adam ya doğuştan kötü ya da içi fesat, çıkarcı, bencil biri olduğu için. Kötü amaçlarına daha uygun olduğu için büyük ihtimalle.

Zaten, meyvelerin iradesi varsa boşa yazıyoruz. Nika her türlü saf, iyi niyetli birini bulurdu.

Antik silahların da bir şekilde bu resimde gösterilmiş olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu kadar büyük savaşlarda bu silahlarında kullanılması gerekiyor.

O değilde ilk defa One Piece'in genişletilmiş bir hikayesine şahit oluyorum.

Olay bir hazine bulma hikayesinden dünyayı kurtarma hikayesine evrildi ya en çok o şaşırtıyor beni.

Lütfünün meyve muhtemelen Şeytan Meyvesi kitaplarında yazan bir meyve değildi. Rogere kadar kimsenin haberi yoktu bence meyveden,Meyve hazine sandığından çıktı bence. Roger Shanksdan meyveyi öğrenip çaldı.

Ben İmu'yu en az 800 yıldır hayatta olduğu için bu adamda şöyle haki vardır böyle güçlüdür diye övüyordum, herif sadece Joyboy ile değil önceki Nika ile de savaşmış. Joyboy'un yaşadığı dönem çizilen panelde(bana göre sol taraf 2. savaş, sağ taraf 1. savaş) direkt herkesle kafa kafaya savaşmış gibi duruyor, herifte inanılmaz bir savaş tecrübesi var. Bu bölüm ile beraber İmu'ya karşı şu şekil oldum.

Son düzenleme:
Sana laf atmak için bahsetmedim ondan zaten ya öyle ortaya salladım :D
Teach planlar yapıp bunu harekete geçirmek için risk alıyor ve karşısına daha çok fırsat çıkıyor, sonra onları da alıyor. Doğuştan gelen veya tamamen şansına karşısına çıkan bir meyveye bel bağlamıyor. Karanlık meyvesini bilinçli bir şekilde 30 yıl arıyor onun eline geçmiyor. Risk alıyor ve eline geçeni öldürdükten sonra sahipleniyor. Hep bir kumar var fırsatlarında, kumar sadece şansla oynanmaz oynamasını bilmek lazım.
Peki bunlara ne dersin?
Teach en torpilli karakterler arasında çok net. Gura gura meyvesi yetmiyor üstüne daha özelliklerini tam bilmediğimiz yami yami meyvesine sahip. Seride başka çift meyve kullanan karakter yok. Kral haki çıkması muhtemel ve vücuduyla soyu özel. Adamın tüm tayfasında işlevsel meyveler var, misal ışınlanma meyvesi xD. Kuzan gibi yonko lvl adam herifin emrinde şuan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık