Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138: Harley

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 182 91.9%
  • Orta

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kötü

Kullanılan: 11 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    198
samrock kaleye geri gidiyorsa her türlü luffylerle karşılasması lazım ama çocukların yanına gidiyorsa sanjiler felan orda yine olan sanji'ye olacak :D

Amiraller:

Yonko,Gorosei,Kutsal Şövalyeler arasından ilk tanıtılanlar oldu.
Hala düşmediler.
Hala tam güçlerini göstermediler.
3 Yonko Düştü (WB,Kaido,Big Mom)
Gorosei güçlerini gösterdiği arkta bir tanesi çoktan düştü (Saturn)
Şimdi Kutsal Şövalyeler bizimkilerle karşılaşacak. Yüksek ihtimalle düşecekler.

Ve hala Amiraller sona kaldı. Köpek bile uyanış açtı amirallerde ne kral haki gösterildi ne de Uyanış. Tamamen sona saklanıyorlar. O gün geldiği gün bizim yüzümüz gülecek dostlar.

@Montana @sensey @artyomdh @Sodex @Tyr
Oda askerliğini denizci olarak yapmış üniformaya çok saygı duyuyor o yüzden adamlar jilet gibi yedirmiyor kimseye. :) Güçsüz de olsalar japon amirallerinin efsane aktörlerin façasını çizmez.Çok milliyetçi adam.

Öncelikle merhaba, pek yorum yazan biri olmadığımdan dolayı genelde yorumları okumakla yetiniyorum ve bir konuya kimsenin değinmediğini fark ettim. Imu ilk ortaya çıktığı zamanlar, onunla birlikte ancak bir devin kafasına sığabilecek bir hasır şapkayı da görmüş olduk, fakat Üç Dünya üzerine yapılmış çizime bakıldığında iki çizimde de hasır şapkaya dair hiçbir şey yok. Doğru hatırlıyosam Joy Boy Emeet ile konuşurken hala hasır şapkaya sahipti. O zaman bu çizimlerde hasır şapka neden yok? Devlerin boyutuna uygun olan bu büyük hasır şapka ya da genel olarak hasır şapka ne anlama geliyor, olabilir? Bu konuda herhangi bir fikriniz var mı?

Öncelikle merhaba, pek yorum yazan biri olmadığımdan dolayı genelde yorumları okumakla yetiniyorum ve bir konuya kimsenin değinmediğini fark ettim. Imu ilk ortaya çıktığı zamanlar, onunla birlikte ancak bir devin kafasına sığabilecek bir hasır şapkayı da görmüş olduk, fakat Üç Dünya üzerine yapılmış çizime bakıldığında iki çizimde de hasır şapkaya dair hiçbir şey yok. Doğru hatırlıyosam Joy Boy Emeet ile konuşurken hala hasır şapkaya sahipti. O zaman bu çizimlerde hasır şapka neden yok? Devlerin boyutuna uygun olan bu büyük hasır şapka ya da genel olarak hasır şapka ne anlama geliyor, olabilir? Bu konuda herhangi bir fikriniz var mı?
Şapkanın arkasındaki anlamı bilmedikçe bu soruya yanıt vermek zor.

Bence ilk savaşta ki nika tanrının kendisi. Bir şekilde IM bunların ruhunu meyveye hapsediyor. Bu yüzden şapkayı takmamış olabilir. 2.olarak sol resimde ki Joy Boy ise belki de çıkardı nasıl ki luffy arlong öncesi nami ye emanet etti o da lily=nami ya da vivi ye emanet etti savaşırken, bu yüzden çizilmemiş.

O şapka JoyBoy'un Emeth'e yaptığı ( Ace ve Oars Jr. misali) bir şapka olabilir belki. Yüksek anlam yüklemek ve hiçbir anlam yüklememek arasında bir fark yok şuan. Önemine dair bir veri de yok elimizde. Roger aynı şapkayı kullanmadıysa bir etkisi olmayabilir. D. klanıyla ilgili kültürel bir eşya çıkması muhtemel.

Neyse konuya farklı bir yerden yaklaşacağım.Gol D Roger laugh taleden sonra shanksle birebir konustuğunda büyük ihtimal kökenini ve hikayeyi anlattı ona. O da belli bir zaman sonra, belki de luffyle karşılaşmadan hemen öncesinde meyveyi elde etme amacıyla kutsalların yanına gitti. Öbür türlü meyve hakkında bilgi alması imkansız gibi.
Görmedik ama shanksın tayfasındaki bazı kişiler eskiden köle olabilirler. O bilgilerle beraber kaçıp korsan tayfası da kurmuş olabilirle.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık