Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138: Harley

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 182 91.9%
  • Orta

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kötü

Kullanılan: 11 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    198
Shanrock’un yeteneğini sevdim. Dövüşlerde de sıkça bunu kullanıyorsa nasıl bir dövüş tarzı var görmek lazım. One Piece’deki dövüşlerde en sıkan şey Top Tier adamların benzer dövüş şekilleri. Hepsi kaba kuvvet ile öne çıkıyor. Yumruk, kılıç, yıkıcı meyve bam güm, seyir zevki olmuyor.

Görsel sağdan sola 3 evreyi temsil ediyor gibi; Modern dünyanın Kıyameti, 800yıl öncesinde olanlar ve Imu ile yapılacak son savaş.

Görselin en sağındaki Gökdelenler ve fabrikalar 2000ler dünyasını temsil ediyorsa; Nükleer Güç(Ana Alev) yüzünden modern dünya yok olmuş ve Oda; One Piece evrenini kıyamet sonrası bir dünya olarak inşa etmiş olabilir.

Kıyamet sırasında D.ler aya kaçmış ve Koca yürekli Imu dünyayı kurtarmaya çalışırken işler yoluna girmeye başlayınca D.ler gelip ona salça olmuş olabilirler. Imu'da sinirlenip bunları tarihten silmek istemiştir.

Shanrock’un yeteneğini sevdim. Dövüşlerde de sıkça bunu kullanıyorsa nasıl bir dövüş tarzı var görmek lazım. One Piece’deki dövüşlerde en sıkan şey Top Tier adamların benzer dövüş şekilleri. Hepsi kaba kuvvet ile öne çıkıyor. Yumruk, kılıç, yıkıcı meyve bam güm, seyir zevki olmuyor.

Oda böyle bir şeye girişirse seri bitmez anasını satıyım. Bırakalım bildiği gibi çizmeye devam etsin. Şimdi bu tarz dövüş tarzı öğrenmek için gider yine safariye falan katılır al sana 1 yıllık ara.

Oda böyle bir şeye girişirse seri bitmez anasını satıyım. Bırakalım bildiği gibi çizmeye devam etsin. Şimdi bu tarz dövüş tarzı öğrenmek için gider yine safariye falan katılır al sana 1 yıllık ara.
Biraz daha taktiğe ve yeteneğe dayalı dövüşler görelim istedim sadece. Mihawk mesela kılıç yeteneği ile en güçlü olmuş saf gücü zayıf, onun gibi karakterler çoğalmalı. @Kuroro

Logia sınıfı şeytan meyveleri tanrıların gücünden ortaya çıkmış olabilir. Misal, Yer Tanrısı, yerkabuğu lavın soğuyarak katılaşması ile oluşuyor. Bu da bize direk Akainun, Magma meyvesinin gücünü hatırlatıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık