shamrockun gücü çok kullanışlı cerberusu ve kılıcını anladığım kadarıyla ayrı kontrol edebiliyor lokiyi direk öldürmeye saldırdı loki bu saatten sonra choppar tarafından tedavi edilir anca.
benim son panelden anladıklarım:
1)antik bi silaha enelin gücü veya gemisiyle bağlantılı bişey güç veriyor ve im gibi ya başka kadim bi varlıkla ya da başka bir antik silah ile çarpışıyor.
antik silahların savaşındada 20 krallık yardım ediyor.
2)en soldaki şüphesiz İm ve elinde tuttuğu güneşin tahminimce güneş tanrısının gücünü çalmış bunu joyboy ve müttefikleri olan balık adamlar,devler,emeth(joyboyun arkasındaki robot o muhtemelen),mink,deniz kralları,deniz kızı prensesi ve yaklaşık 6 gemilik bi ekip bunlar muhtemelen joyboyun yanında olan insanlar veya korsan tayfaları.
3)İmunun yanındaki tek gemi ve içindeki adamlar goroseiler kuvvetle muhtemel.Ekstra olarak bikaç figarland hanesinden üyelerde bulunuyor olabilir.
4)savaşın sonucunda ise joyboy en önde normal şartlar altında bu savaşta çok üstün taraf olan kısmın joyboyun tarafı olmasına rağmen joyboyu herkesin arkasından vurduğunu ve topluca im'in oyunu sayersinde joybaya ihanet edildiğini joyboyun ise herkese direnmeye çalıştığını ve destansı bi savaş sonucu kaybettiği kanaatindeyim.Bunun sonucunda im tüm gerçekleri silmiş eldeki yazıtlar dışında geçerli bi kaynak kalmamış gibi duruyor.İmu günümüzde D hanesinde mensup kişilerden nefret edip o hanenin mensuplarını tanrıların doğal düşmanları olarak değerlendirmesinin sebebide joyboyunda bir D olup gücüyle ve mihawkın luffyde bahsettiği özellik olan herkesi tarafına çekme özelliğinden korkuyor olması.