Goroseiler bile Amiral üstü çıkmadı, sanmam.Hepsini değil, en azından liderini.
Goroseiler bile Amiral üstü çıkmadı, sanmam.Hepsini değil, en azından liderini.
E herhalde gözüm. Benim sorum da bu ya zaten. Adam bebekken kasti olarak kaçırıldı demiyorum hazina kutusana kendisi girmiş bile olabilir. Ama bu adamlar korsan sonuçta, kaçırmış da olabilirler. Rahat olunabilecek en rahat yerdeydi zaten o konuda hemfikiriz.Ben kendi fikrimi söyledim ya. Roger’ın onu kaçırmasından rahatsız olması için bir sebep görmüyorum. Korsanlık hayatı zor değildi, eğleniyor ve mutluydu.
Goroseiler çok savaşmıyor zaten. Dünyayı yönetiyorlar. Örneğin Satürn Egghead'e geldiğinde uzun zamandır karaya ayak basmamıştım demişti. Nusjuro'da minimum 800 sene yaşayıp 1 kılıç karartamamış. Kılıç karartmanın olayı fazlasıyla savaş tecrübesi görmektir. Bu kadar uzun süre yaşayıp kılıç karartamadıysa fazla savaş görmedi demektir. Savaşma işini Kutsal Şövalyelere bıralmışlar gibi. Adı üstünde şövalye bunlar. Ayrıca Goroseiler birbirine denk olarak tasvir edildi. İçlerinde 1 lider yok. Ama Tanrı şövalyelerinde lider var ve diğerlerinden daha üstün. Kutsal şövalye>Amiral veya Gorosei demiyorum. Şhamrock çok güçlüdür diyorum.Goroseiler bile Amiral üstü çıkmadı, sanmam.
Seninle aynı düşündüğümden aynı muhabbetten ötürü bizimkilerin Elpaf'ta olduğunu bilmediklerini söylemiştim. Hala da arkasındayım. Adamlarda öyle bir kendini beğenmişlik iş bilmişlik var ki izim tayfanın Elbaf'ta olduğundan haberleri bile yok varsa da bence o kadar umursamıyorlar gibi.Goroseiler çok savaşmıyor zaten. Dünyayı yönetiyorlar. Örneğin Satürn Egghead'e geldiğinde uzun zamandır karaya ayak basmamıştım demişti. Nusjuro'da minimum 800 sene yaşayıp 1 kılıç karartamamış. Kılıç karartmanın olayı fazlasıyla savaş tecrübesi görmektir. Bu kadar uzun süre yaşayıp kılıç karartamadıysa fazla savaş görmedi demektir. Savaşma işini Kutsal Şövalyelere bıralmışlar gibi. Adı üstünde şövalye bunlar. Ayrıca Goroseiler birbirine denk olarak tasvir edildi. İçlerinde 1 lider yok. Ama Tanrı şövalyelerinde lider var ve diğerlerinden daha üstün. Kutsal şövalye>Amiral veya Gorosei demiyorum. Şhamrock çok güçlüdür diyorum.
>amiral derken akainu kuzan felan değil demi fujıtora aramaki felan kastediyosundur.Goroseiler çok savaşmıyor zaten. Dünyayı yönetiyorlar. Örneğin Satürn Egghead'e geldiğinde uzun zamandır karaya ayak basmamıştım demişti. Nusjuro'da minimum 800 sene yaşayıp 1 kılıç karartamamış. Kılıç karartmanın olayı fazlasıyla savaş tecrübesi görmektir. Bu kadar uzun süre yaşayıp kılıç karartamadıysa fazla savaş görmedi demektir. Savaşma işini Kutsal Şövalyelere bıralmışlar gibi. Adı üstünde şövalye bunlar. Ayrıca Goroseiler birbirine denk olarak tasvir edildi. İçlerinde 1 lider yok. Ama Tanrı şövalyelerinde lider var ve diğerlerinden daha üstün. Kutsal şövalye>Amiral veya Gorosei demiyorum. Şhamrock çok güçlüdür diyorum.
Shanks mı Akainu mu>amiral derken akainu kuzan felan değil demi fujıtora aramaki felan kastediyosundur.
AkainuShanks mı Akainu mu
O zaman tamam.Akainu