Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137 Spoiler Yorumları

Savaş zekası olarak Kid'den akıllı gayet. ACoC kullanımının çok özel bir şey olduğu belirtildi. En güçlüler bunu kullanabilir. Akainu ekstrem bir örnek Kid ile bir değil. İşin çoğunu Law yaptı orada o olmasa yenilmeyecekti zaten BM. Zoro Kaido karşısında Kid'den daha iyi performans gösterdi. Saldırıyı bloklayamacağını düşünmen senin fikrin ama Zoro gibi bir karakterin Kid ile aynı şekilde harcanmayacağı belli. Kid'de de CoO görmedik ayrıca. Zoro'da daha fazla vardır.
Savaş Zekası mı? O ne demekmiş yav :D
Zoro Egghead'de Seraphimlerin lunarien DNA'sına sahip olduğunu ve King'e benzediğini dövüş bittiğinde falan anlamıştı. Hiç de iyi savaş zekası yok.

ACoC'un özel olduğunu biliyorum. Serideki tek özel güç o değil. Meyve güçlerini küçümseme. Sadece Akainu değil, amirallerin hepsi Zoro'dan çok daha güçlü. Kid'in meyvesi de acayip güçlü. Amirallerin meyveleriyle yarışır. Meyve yeteneği ve tecrübeyle oldu birçoğu. Tekrar belirtiyorum Kidd'in uyanış güçleri çatıdakiyle kıyaslanamaz. Uyanış güçlerini BM'de kullandı Kid. Halbuki Zoro çatıya çıkmadan önce tüm power-up'larını almıştı.

Kid'de çok fazla CoO becerisi görmedik evet de Kid zaten Kamusariye yakalandı arada kurduğun bağlam zayıf. Zoro'nun CoO'su Kid'inkinden iyi olsa ne yazar? Hala iyi bir CoO becerisi göstermiş değil. Shanks'a hala hız ve CoO yakın bile değil. Kamusariyi bloklayamaz ve Kid'den daha kötü duruma düşer muhtemelen.

Son düzenleme:
Gunko’dan dayak yerken kılımı bile kıpırdatamıyorum diyen Loki’ye Shamrock “kıpırdayabilseydin bile bir şey değişmezdi’ demiş. Figarlandların verdiği güven bambaşka.

Gunko’nun dövüş tarzı da kağıt üstünde epey estetik duruyor. Çizimleri merak ettim.

Gunko’dan dayak yerken kılımı bile kıpırdatamıyorum diyen Loki’ye Shamrock “kıpırdayabilseydin bile bir şey değişmezdi’ demiş. Figarlandların verdiği güven bambaşka.

Gunko’nun dövüş tarzı da kağıt üstünde epey estetik duruyor. Çizimleri merak ettim.
bağlı adama 8 yaşındaki momo da bu raconu keserdi, shamrock a sağlam eksi yazdı

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık