Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137 Spoiler Yorumları

Luffy Shamrock'un Shanks olmadığını anında anlayacak bence. Tereddüt bile yaşamayacağını düşünüyorum.
İlkte ben de tanımaz diye düşünüyordum ama sonradan düşündüm, hayatını kurtaran adamın suratındaki çizikleri unutup onu Shanks zannederse Luffy'e de yazıklar olsun. Gerçi Shamrock denen elemanda çizik var mı onu da bilmiyoruz henüz.

İsim seçimi çok kötü değil mi yahu?
Şimdi ciddi ciddi bunlar kardeş mi değil mi, öyleyseler bile bacak kadar çocuğu korsan yapmak için nerden buldum Roger böyle taştaşlı bi adamın çocuğunu 🤣

İsim seçimi çok kötü değil mi yahu?
Shamrock, Hristiyan mitolojisindeki "baba, oğul, kutsal ruh" üçlemesinin bir simgesi.
Üç yapraklı yonca gibi düşünebilirsin.

Baba: Figarland Garling
Kutsal Ruh: Figarland Shamrock
Oğul: Figarland Shanks

Oğulu, yani Shanks'i de Isa gibi düşünebiliriz. İnsanlar arasında dolaşan bir "seçilmiş" kişi.

İleride umarım Shanks'in tayfasını havarilere benzetmez.

Gorosei mertebesi, kutsal ejderlere de tepeden bakan bir mertebeymiş. Shamrock bunlarla görüşen kişiyse, kutsal ejder ve kutsal şövalye olmasına rağmen randevu ile gelebilmiş. Bir de ona imtiyaz yapmışlar, düz kutsal ejder olsa hiç giremeyecek demek ki. Güç olarak pek numaraları yok ama IM’i saymazsak mutlak bir hiyerarşik üstünlükleri var.

Kısacası bunlarla tartışan Akainu’ya feci bir artı yazdı.

Gorosei mertebesi, kutsal ejderlere de tepeden bakan bir mertebeymiş. Shamrock bunlarla görüşen kişiyse, kutsal ejder ve kutsal şövalye olmasına rağmen randevu ile gelebilmiş. Bir de ona imtiyaz yapmışlar, düz kutsal ejder olsa hiç giremeyecek demek ki. Güç olarak pek numaraları yok ama IM’i saymazsak mutlak bir hiyerarşik üstünlükleri var.

Kısacası bunlarla tartışan Akainu’ya feci bir artı yazdı.
Akainu el arabasıyla taşıyor.

Arkadaşlar ne teori kastınız. Luffy, Shanks’in gözündeki yarayı bilmiyor mu? Ne diyecek bizim yeni eleman?

Ya Luffy ben fondötenle gözümdeki yarayı kapattım mı diyecek?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 17, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık