Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137: Shamrock Sahneye Çıkar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 55 73.3%
  • Orta

Kullanılan: 9 12.0%
  • Kötü

Kullanılan: 11 14.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
Loki bir kutsal ejder olduğu için mi şövalyelik teklifi alıyor yoksa şövalyelik teklifi aldığı için mi kutsal ejder olacak. Anadan ya da babadan kutsal ejder değilse kutsal ejderlik iyice ele ayağa düşecek demektir. Kutsal Ejder olmayıp da şövalye olmak saçma. Bu adamlar kutsal ejder kesebiliyor. Kutsal Ejderlerin bir başka kutsal ejder tarafından yargılanmasına tamam ama aksi imkansız olmalı. Netice olarak Loki bir kutsal ejder ya da kutsal ejderlik o kadar da kutsal değil artık.
Son sayfada Shamrock'un kutusunda world noble yazarken Gunko'da yazmıyor. Gunko kutsal olmayabilir.

Mangayı gömmeye karar verip artık bundanda bi cacık olmaz zorunluluktan takip ediyorum havasına tam girip gömmeye başlamıştım, oda her bölüm daha iyi chapter atmaya başladı üstüme böyle istikrarlı iyi bölüm atıcaksa bende gömmeye devam ediyim.

Son sayfada Shamrock'un kutusunda world noble yazarken Gunko'da yazmıyor. Gunko kutsal olmayabilir.
Ayaklar baş olmuş, kutsallar kutsal olalı böyle aşağılanma görmedi. Ayak takımı değersiz kanı ve soluğuyla kutsal toprakları kirletmiş. Kutsal olana leke gelmiş, lekeli olana yüz verilmiş. Bütün bunları Garling'in kutsallara ihanet projesi olarak yorumladım. Kutsal bir yiğit çıkıp büyük oyunu bozmalı. Yoksa kutsallık elden gidiyor,

Ayaklar baş olmuş, kutsallar kutsal olalı böyle aşağılanma görmedi. Ayak takımı değersiz kanı ve soluğuyla kutsal toprakları kirletmiş. Kutsal olana leke gelmiş, lekeli olana yüz verilmiş. Bütün bunları Garling'in kutsallara ihanet projesi olarak yorumladım. Kutsal bir yiğit çıkıp büyük oyunu bozmalı. Yoksa kutsallık elden gidiyor,
Reis kutsallar zaten hep aşağılık değilmiydi ben mi yanlış biliyorum acaba.

Reis kutsallar zaten hep aşağılık değilmiydi ben mi yanlış biliyorum acaba.
Kutsal Ejderler'i Wanolu marabalardan aşağı yapan nedir? Kral Kobra ağzına tükürse yarabbi şükür diyen zihniyet mi Kutsal Ejderler mi? Kutsal diye çocukları çarmıha gerenler mi Kutsal Ejderler mi? Tarafını seç. Kutsal Ejderler her türlü marabalardan daha yukarıda. Karlos gibi çürükler Oda tarafından bunların reklam yüzü yapıldı ki takipçi düşman kesilsin ama oyuna gelmeyelim, Kutsal Ejderler'in çağı yeni başlıyor.

Bu kadar karakter çıkardın okey anladık da aga bunların rakipleri kim final savaşı kimle kim arasın da olacak habire yeni karakterler çıkıyor.

Muhtemelen Luffy ve Zoro ile Çakmashanks ve Gunko 2-3 çarpışır sonra bu parlak şövalyeler işimiz bitti diyip geri çekilir. Sonra Lokiyi çözerler ama Loki yine de bunlara kafa tutar. Loki vs Zoro olur. 20-30 bölüm sonra adadan ayrılırlar Loki ile beraber

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık