Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137: Shamrock Sahneye Çıkar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 55 73.3%
  • Orta

Kullanılan: 9 12.0%
  • Kötü

Kullanılan: 11 14.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
SEN DE YARGILANACAKSIN Jarul efendi! Yılanın başı jarul

Başından beri dediğim gibi, bu Loki hiçbir şekilde evil havası vermiyor. Aksine chaotic good olduğu çok ortada.
Hikayenin macera dozu çok yerinde, ben gidişatı beğeniyorum. Fight okumak için gelen, "Spiderman mi döver yoksa Hulk mu" cu güruh gidişattan memnun değil biliyorum ama One Piece bu değil zaten. Bu arada Mihawk > Shammrock

Shamrock'u nasıl kullanacak acaba Oda. Shanks'a kininden yanıp tutuşan bir karakter olsa da keşke fanı olsam.

Loki bir kutsal ejder olduğu için mi şövalyelik teklifi alıyor yoksa şövalyelik teklifi aldığı için mi kutsal ejder olacak. Anadan ya da babadan kutsal ejder değilse kutsal ejderlik iyice ele ayağa düşecek demektir. Kutsal Ejder olmayıp da şövalye olmak saçma. Bu adamlar kutsal ejder kesebiliyor. Kutsal Ejderlerin bir başka kutsal ejder tarafından yargılanmasına tamam ama aksi imkansız olmalı. Netice olarak Loki bir kutsal ejder ya da kutsal ejderlik o kadar da kutsal değil artık.

Shamrock’u bence bir veya iki bölüm daha görürüz. Elbaf’ta çok bir işi kalmadı. Tutup Luffy’ler ile de savaşmanın kendi açısından bir mantığı yok. Neden gereksiz bir riske girsin ki? Çok çok gitmeden Loki’ye kilit anahtarı bırakır sonrada gider. Arc düşmanı Shamrock olmaz yani. Belli ki büyük savaştan önce hükümet adına adam topluyorlar.

Shamrocku daha fazla sever. Shanks,Rogerin yanında büyüdü muhtemelen sonradan tanıştılar ki Shanksın Tanrı Vadisinde kaybolmasında Garlingin acımasızlığı var gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık