abi kutsal şövalyelerin devreye girmesi ve shmrokun meydana çıkmasıyla çok heyecanlı oldu seri, bir an önce bölüm gelsin mümkünse haftada 2 tane bölüm gelsin dayanamıyorum hadi yaw
Hayatını kurtaran ve onun için kolunu feda eden adamın yüzündeki yaraları bile hatırlamazsa o Luffy'nin ben kalıbını...Bu arada Luffy'nin tek yemesi olası Shanks diyerek ağlayarak ona doğru koşarsa kafasına h.hakili saldırı yiyebilir. Bayılmaz ama Roger'ın Oden'e yaptığı gibi adanın öbür tarafına yollayabilir.
İyide One Piece dünyası her daim hareketli arka planda değişen, sadece Hasır Şapkalar ve Luffy'nin etrafında gelişmeyen bir dünya.Yukarıdaki yorum gibi yazayım, OP'ta her zaman en kritik olaylar Luffy o adaya vardığında olur. Bu da ilk cümledeki sorunu cevaplıyor.
Sanmıyorum yapacağımı. Çevirmesem okumazdım bile.@Smoker hocam bölüm ile ilgile yada arc ile ilgilen gelen bilgiler üzerinden bir yorum yapmazmısın uzun uzadıya, eskiden yapardın böyle şeyler ama artık eski hevesin yok gibi
Nika yokken bile denizlerde terör estiren, Shichibukaiları döven, hükümetin bayrağını yakıp 3 mekanını basan lastik çocuğun peşine düşmeyen hükümetin olduğu bir seriyi çokta sorgulamaya gerek yok. Oda Loki'yi belkide adam akıllı Egghead zamanı tasarlamıştır.İyide One Piece dünyası her daim hareketli arka planda değişen, sadece Hasır Şapkalar ve Luffy'nin etrafında gelişmeyen bir dünya.
Benim burada bahsetmek istediğim altının doldurulması gereken bir eksiklik var. Ortada 6 yıldır zincire bağlı bir karakter var ve ne hikmetse 6 yıl boyunca gelmeyen kutsal şövalyeler tamda Hasır Şapkalar adaya ayak basınca geliyor. Orada Loki "Yıllardır beni grubunuza katmaya çalışıyorsunuz..." minvalinde bir konuşma yapsa zaten böyle bir şey sorgulamazdım.
Luffy'e karşı başarısız olduğu için Satürn idam edildi onun yerine eski kutsal şövalye lideri olan Garling Gorosei oldu. Bu seferde boş kalan Kutsal şövalye liderliğine Shmarock geçti ve dolayısıyla kutsal şövalyeler 1 kişi eksildi. O yüzden güçlü kişileri Kutsal şövalyeliğe davet ediyorlar. Yani Luffy Elbafa geldiği için değil, Luffy Satürn'ü başarısız kıldığı için Kutasl şövalyeler Elbaf'a geldi.İyide One Piece dünyası her daim hareketli arka planda değişen, sadece Hasır Şapkalar ve Luffy'nin etrafında gelişmeyen bir dünya.
Benim burada bahsetmek istediğim altının doldurulması gereken bir eksiklik var. Ortada 6 yıldır zincire bağlı bir karakter var ve ne hikmetse 6 yıl boyunca gelmeyen kutsal şövalyeler tamda Hasır Şapkalar adaya ayak basınca geliyor. Orada Loki "Yıllardır beni grubunuza katmaya çalışıyorsunuz..." minvalinde bir konuşma yapsa zaten böyle bir şey sorgulamazdım.
Doğru söze ne hacet..Nika yokken bile denizlerde terör estiren, Shichibukaiları döven, hükümetin bayrağını yakıp 3 mekanını basan lastik çocuğun peşine düşmeyen hükümetin olduğu bir seriyi çokta sorgulamaya gerek yok.
İşte tam bu kısımda da Garling'in ırkçı bir kişiliğe sahip olmasının sıkıntısı var.Luffy'e karşı başarısız olduğu için Satürn idam edildi onun yerine eski kutsal şövalye lideri olan Garling Gorosei oldu. Bu seferde boş kalan Kutsal şövalye liderliğine Shmarock geçti ve dolayısıyla kutsal şövalyeler 1 kişi eksildi. O yüzden güçlü kişileri Kutsal şövalyeliğe davet ediyorlar. Yani Luffy Elbafa geldiği için değil, Luffy Satürn'ü başarısız kıldığı için Kutasl şövalyeler Elbaf'a geldi.
Garling niye ırkçı oldu yaİşte tam bu kısımda da Garling'in ırkçı bir kişiliğe sahip olmasının sıkıntısı var.
İşin özü şu seri artık şu noktaya kadar geldi, Tatava yapma sorgulama izle eğlen geç...
Değil miydi ya sanki insanlar ve böcekler ile alakalı bir konuşma anımsıyorum..Garling niye ırkçı oldu ya