Profilimdeki adam Shanks mı Kranks mı usta bana acil bilgi vermeniz lazım.Kranks baba lobisi kurulmuştur.
Profilimdeki adam Shanks mı Kranks mı usta bana acil bilgi vermeniz lazım.Kranks baba lobisi kurulmuştur.
O Shanks değil, o Shanks’ın kardeşi Kranks. Sen onu yüzüne faça makyajı yaptığı için Shanks sandım ama o aslında Shanks’ın yerine geçen Kranks’tı.Profilimdeki adam Shanks mı Kranks mı usta bana acil bilgi vermeniz lazım.
Shanks yıllardır bir mapushanede gizli bir yerde saçı sakalı birbirine karışmış biri olarak çıkıyormuş.Profilimdeki adam Shanks mı Kranks mı usta bana acil bilgi vermeniz lazım.
İstemeden Kranks fanı oldum o zaman. Lobiye kabul için yüze faça mı atıyoruz, nedir?O Shanks değil, o Shanks’ın kardeşi Kranks. Sen onu yüzüne faça makyajı yaptığı için Shanks sandım ama o aslında Shanks’ın yerine geçen Kranks’tı.
Aslında Buggy seviye bir adammış. Boşuna rakip değillermiş zamanında. Ulaaaan... Beyazsakal'ın merdivenleri hızlı çıktın lafı da şimdi anlam kazandı.Shanks yıllardır bir mapushanede gizli bir yerde saçı sakalı birbirine karışmış biri olarak çıkıyormuş.
İkisini birbirinden ayırmak için bir parola bulmak lazım. O parolayı söyleyince Shanks değil Kranks fanı olduğunu anlayacağız.İstemeden Kranks fanı oldum o zaman. Lobiye kabul için yüze faça mı atıyoruz, nedir?
Bunlar kutsal şövalyeyse cidden dragon harekete geçicek demek oluyo