Karga Bugün 08:07 #531 Silver dedi ki: Benim gibi Kuina isteyen çok insan varmış ama pek ihtimal vermiyorum. Kız güçlüdür umarım. Genişletmek için tıkla ... Ağzı bandajli olan Kuina. Bu arc ölü zannedilenlerin geri geldiği arc
Silver dedi ki: Benim gibi Kuina isteyen çok insan varmış ama pek ihtimal vermiyorum. Kız güçlüdür umarım. Genişletmek için tıkla ... Ağzı bandajli olan Kuina. Bu arc ölü zannedilenlerin geri geldiği arc
Yasopp'un oğlu Usopp Bugün 08:09 #532 Bu seri efsane olmak istiyorsa bu kişi Shanksın klonu, ikizi vb. değildir. Direkt Shanksın kendisidir.
Bu seri efsane olmak istiyorsa bu kişi Shanksın klonu, ikizi vb. değildir. Direkt Shanksın kendisidir.
Alpamis Bugün 08:31 #533 Bence Kral Herald'ı Loki öldürmedi. Şu gelen grup ya da Dünya Hükümeti ajanları öldürdü ve suç bir şekilde Loki'nin üstüne kaldı. Loki iyi biri çıkabilir.
Bence Kral Herald'ı Loki öldürmedi. Şu gelen grup ya da Dünya Hükümeti ajanları öldürdü ve suç bir şekilde Loki'nin üstüne kaldı. Loki iyi biri çıkabilir.
Tiksav Lee Bugün 09:30 #534 Sabo: Shanks'ın ikizi hükümetin en tehlikeli adamlarından birisiymiş. Dragon: ...
Excessum Bugün 11:43 #536 Monkey D Garp dedi ki: Zoronun güçbela yendiği kişiler o durumda oluyor ztn Genişletmek için tıkla ... Sırf Zoro'nun rakipleri için değil seriye yeni bir karakter girdiğinde oluyor bu. Hatta Zoro>Emeth>Sanji bile denildiğini hatırlıyorum. Zoro'nun yendiğini Sanji'de yener
Monkey D Garp dedi ki: Zoronun güçbela yendiği kişiler o durumda oluyor ztn Genişletmek için tıkla ... Sırf Zoro'nun rakipleri için değil seriye yeni bir karakter girdiğinde oluyor bu. Hatta Zoro>Emeth>Sanji bile denildiğini hatırlıyorum. Zoro'nun yendiğini Sanji'de yener