Sakata Gintoki Bugün 13:29 #381 Montana dedi ki: Kranks baba lobisi kurulmuştur. Genişletmek için tıkla ... Kranks baba lobisi saflarında yerimizi aldık bile.
Montana dedi ki: Kranks baba lobisi kurulmuştur. Genişletmek için tıkla ... Kranks baba lobisi saflarında yerimizi aldık bile.
Skywalker Bugün 13:34 #382 Trafalgar Law dedi ki: Benim gözümden; Klonu olmayıversin. İkinci bir Law'a dayanamam, paylaşabileceğim bir tanecik kalbim var. Başkalarının gözünden; Genişletmek için tıkla ... Klon olayı zaten karizması bünyesinden taşan karakterlere özel bir şey dışarı taşanları klonlara gidiyor. Law o klasmanda değil doğrudur.
Trafalgar Law dedi ki: Benim gözümden; Klonu olmayıversin. İkinci bir Law'a dayanamam, paylaşabileceğim bir tanecik kalbim var. Başkalarının gözünden; Genişletmek için tıkla ... Klon olayı zaten karizması bünyesinden taşan karakterlere özel bir şey dışarı taşanları klonlara gidiyor. Law o klasmanda değil doğrudur.
İnari Bugün 13:38 #384 Montana dedi ki: Goda gene ne icat ettin? @İnari Genişletmek için tıkla ... Zoroyla karşı karşıya gelirse bu forumu tutamayız usta
Montana dedi ki: Goda gene ne icat ettin? @İnari Genişletmek için tıkla ... Zoroyla karşı karşıya gelirse bu forumu tutamayız usta
ihsahinyo Bugün 13:38 #386 Yedi Lord klonu yapmış olmaları, zaten Yonkou yapma ihtimalini hep veriyordu, her yerde savaşmış bu adamları 1 tüp kanını almak zor olmasa gerek
Yedi Lord klonu yapmış olmaları, zaten Yonkou yapma ihtimalini hep veriyordu, her yerde savaşmış bu adamları 1 tüp kanını almak zor olmasa gerek
Montana Bugün 13:40 #387 İnari dedi ki: Zoroyla karşı karşıya gelirse bu forumu tutamayız usta Genişletmek için tıkla ... Kid’in geri gelip Krankns’tan tek yemesi daha çok üzer, Kranks’ın Zoro’dan ayar yemesi mi karar veremedim.
İnari dedi ki: Zoroyla karşı karşıya gelirse bu forumu tutamayız usta Genişletmek için tıkla ... Kid’in geri gelip Krankns’tan tek yemesi daha çok üzer, Kranks’ın Zoro’dan ayar yemesi mi karar veremedim.
Monkey D Garp Bugün 13:45 #388 RedTeroR dedi ki: Aynen kanka xD Tavşan ve dağ misali diyorsun. Genişletmek için tıkla ... Çöldeki kum tanesi vs tüm çöl demek doğru olur
RedTeroR dedi ki: Aynen kanka xD Tavşan ve dağ misali diyorsun. Genişletmek için tıkla ... Çöldeki kum tanesi vs tüm çöl demek doğru olur
Trafalgar Law Bugün 13:46 #389 Skywalker dedi ki: Klon olayı zaten karizması bünyesinden taşan karakterlere özel bir şey dışarı taşanları klonlara gidiyor. Law o klasmanda değil doğrudur. Genişletmek için tıkla ... Aynı olup klişe kalmaktansa farklı olup konuşuluruz. Gizli İçerik
Skywalker dedi ki: Klon olayı zaten karizması bünyesinden taşan karakterlere özel bir şey dışarı taşanları klonlara gidiyor. Law o klasmanda değil doğrudur. Genişletmek için tıkla ... Aynı olup klişe kalmaktansa farklı olup konuşuluruz. Gizli İçerik